Conecteaza-te cu noi

CULTURA

Super spectacol in aer liber de ziua Regalităţii la Curtea de Arges, pe 10 mai – Vedete de prim rang, concerte de exceptie

Publicat

in

Se anunta un spectacol in aer liber de zile mari la Curtea de Arges ! Vedete de prim rang din Romania vin sa concerteze in cadrul uni eveniment de exceptie care va avea loc in data de 10 mai, de la ora 20:00, pe platoul din fata Salii de Sport. Evenimentul este dedicat zilei Regalităţii si este organizat de Primaria Bucuresti impreuna cu  Teatrul Exclesior iar ca parteneri sunt  Primaria si Consiliul Local Curtea de Arges si  Centrul de Cultura si Arte „George Toparceanu”.

Intrarea este libera.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Intrare gratuită pentru copii, la Muzeul Județean Argeș, de 1 Iunie

Publicat

in

De

1 Iunie este ziua în care se celebrează miracolul nașterii, al purității, dar și întoarcerea la inocență. De 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, Muzeul Județean Argeș va oferi acces gratuit copiilor la toate secțiile expoziționale din structura sa organizatorică, respectiv: Expoziția Flori de mină – Comorile adâncurilor, Galeria Națională de Artă Naivă și Muzeul Sportului Argeșean ,,Campionii”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban vine mâine în Argeș – SE INAUGUREAZĂ MUZEUL BRĂTIANU

Publicat

in

Conacul-Bratianu-0.jpg Conac-Bratieni-2-1.jpg

Duminică, 24 mai 2020, cu începere de la ora 09:00, va fi inaugurat Muzeul Național Brătianu din Ștefănești. La eveniment au confirmat prezența prim-ministrul Ludovic Orban și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend