Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Sume uriașe pentru fermieri!

Avatar

Publicat

in

Guvernul pregătește sume uriașe pentru fermieri! Cine poate să ia banii

Ministerul Agriculturii a trimis în avizare interministerială un proiect de Hotărâre de Guvern privind aprobarea unui plafon în valoare totală de 104.141.500 de Euro (485.695.127 lei) destinat crescătorilor de animale.

Potrivit proiectului , fondurile se referă la anul de cerere 2018, pentru schemele de sprijin cuplat în sectorul zootehnic.

HG-ul care urmează să ajungă pe masa Guvernului prevede că sumele vor fi repartizate astfel:

– 1.540.000 euro, respectiv 7.182.252 lei, pentru specia bovine, categoria bivoliţe de lapte;

– 12.075.000 euro, respectiv 56.315.385 lei, pentru specia bovine, categoria taurine din rase de carne şi metişii acestora;

– 90.499.500 euro, respectiv 422.071.568 lei, pentru specia bovine, categoria vaci de lapte;

– 27.000 euro, respectiv 125.922 lei, pentru specia viermi de mătase.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban a împărțit mărțișoare în Parlament, uitând de aberațiile transmise elevilor

Avatar

Publicat

in

Coaliția de guvernare a uitat de normele aberante impuse elevilor. După ce ministrul Sănătății a anunțat că elevii nu au voie să ducă mărțișoare profesoarelor, ministrul Educației a explicat că elevii pot duce simbolurile primăverii la fel ca în toți anii. Însă, regulile impuse de coaliție au fost încălcate chiar de șeful PNL, Ludovic Orban, care a împărțit mărțișoare în Parlament, fără mănușile recomadate de Vlad Voiculescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bărbat mort de doi ani, sancționat de polițiști pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00

Avatar

Publicat

in

Un bărbat care a murit în urmă cu doi ani a fost sancționat de polițiștii locali din Râșnov pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00 fără a avea declarație pe propria răspundere, potrivit Hotnews.ro. Autoritățile locale susțin că este vorba despre o eroare, bărbatul mort fiind confundat de fapt cu fratele său.

Incidentul s-a întâmplat în ianuarie, iar procesul verbal a ajuns la domiciliul familiei decedatului zilele trecute. Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat documentul în care scrie că „în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020.”, informează Mediafax.

Primăria din orașul Râșnov susține că este vorba despre o eroare, bărbatul decedat fiind confundat cu fratele său.

Autoritățile au solicitat efectuarea unei anchete interne. Agentul Poliției Locale Râșnov va fi audiat în cadrul comisiei de disciplină și ar putea fi sancționat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend