Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Studiu: Notino întrece Sephora și Douglas la prezență și maturitate digitală

Publicat

in

Comerțul online cu produse cosmetice este din ce în ce mai competitiv dar categoria este mai curând dominată de jucători globali și regionali. Apar tot mai multe magazine locale dar sunt încă mici și insuficient dezvoltate digital. Un studiu care a analizat 18 magazine online de cosmetice arată că cel mai bine plasat magazin de e-commerce – ca prezență și maturitate digitală este Notino.

Potrivit Studiul InsightOut Map 2021, care analizează prezență digitală a peste 100 de magazine online, din cinci categorii mari de comerț electronic, Cosmetice este categoria cu cel mai puțin trafic din studiul pe 2021.

Magazinele online analizate au ”cu 30% mai puțin trafic decât cele din următoarea categorie, care este Home” (n.r. – adică magazinele care vând produse pentru casă și decorațiuni interioare), remarcă autorii studiului.

Categoria este cea mai puțin matură digital dintre cele cinci categorii evaluate în studiul de anul acesta, pentru România (celelalte patru fiind electronice, cărți, dome&deco și fashion).

Citește pe StartupCafe.ro principalele constatări ale studiului InsightOut 2021, pentru România, categoria Fashion și vezi colecția completă a celor cinci studii grupate pe categorii de e-commerce

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Vasile Dîncu, despre dezacordul gramatical făcut de Monica Anisie: ‘Acel elogiu probabil că a fost refuzat de divinitate’

Publicat

in

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat că afirmaţia fostului ministru al Educaţiei, Monica Anisie, care a spus „aceste legi este despre viitor”, cu referire la legile Educaţiei, reprezintă un eveniment regretabil pentru imaginea proiectului „România Educată”, conform news.ro.

„Din păcate, a fost un eveniment regretabil pentru imaginea României Educate. Am fost în sală în acel moment. A spus acest lucru doamna Anisie, care este colega mea de comisie, în cadrul unui elogiu pe care a vrut să-l facă pentru toţi cei care au lucrat la lege. Dacă se rezuma să vorbească despre lege în termeni funcţionali, dar asta a fost în cadrul unui elogiu şi acel elogiu probabil că a fost refuzat de divinitate”, a declarat Vasile Dîncu, întrebat duminică la Prima News ce opinie are despre dezacordul gramatical făcut de către Monica Anisie de la tribuna Parlamentului.

Citeste mai mult

NATIONAL

Partidul Socialist al lui Pedro Sánchez, eșec la alegerile municipale și regionale din Spania

Publicat

in

Cu şase luni înainte de alegerile legislative, Partidul Socialist al premierului Pedro Sánchez a suferit un eşec foarte clar la alegerile municipale şi regionale desfăşurate duminică în Spania, potrivit primelor rezultate oficiale şi proiecţiilor media, comentează AFP, citat de Agerpres.

„Suntem în faţa unui val de dreapta în Spania„, a declarat presei şeful guvernului în exerciţiu al Cantabriei (nordul Spaniei), Miguel Ángel Revilla.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend