Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Străzile din Suceava sunt dezinfectate de militari: Ei vor interveni și la Spitalul Județean, unde vor pune un echipament de decontaminare a personalului

Publicat

in

Străzile din Suceava sunt dezinfectate de militari. Aceștia vor interveni și la Spitalul Județean, unde vor pune un echipament de decontaminare a personalului, anunță MEDIAFAX.

Un detaşament constituit din peste 70 de militari din Batalionul 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) „General Gheorghe Teleman” sprijină, de vineri, autoritățile locale din Suceava și în decontaminarea și dezinfectarea căilor rutiere.

Citește și: Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: E o etapă pe care am reușit să o întârziem cât mai mult posibil

În imaginile publicate, vineri, de Ministerul Apărării Naționale (MApN), se pot observa militari îmbrăcați în costume speciale de protecție care „spală” străzile din oraș.

Totodată, MApN anunță că militarii vor decontamina spitalul din Suceava, terenul din jurul lui și căile rutiere, cu ajutorul tehnicii din dotare și vor monta un echipament de decontaminare a personalului la intrarea în tură și la ieșire.

Citește și: Ministru Muncii, Nelu Tătaru: Există în stoc un număr de teste suficient

„Militarii operează 11 autospeciale de decontaminare a terenului (zece autospeciale) şi personalului (o autospecială) care utilizează o soluţie de dezinfectare pe bază de hipoclorit de sodiu. Sarcinile de dezinfectare necesită luarea unor măsuri de precauţie privind accesul persoanelor în zonele dezinfectate pentru o perioadă de timp de până la două ore, măsuri stabilite şi implementate de autorităţile locale sucevene”, anunță sursa citată.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 70: Marii luptători anticorupție sunt cei mai mari corupți

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Lionel Messi are o contractură mică la muşchiul cvadriceps de la piciorul drept

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend