Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Strategii de câștigător pentru Poker Texas Holdem

Publicat

in

Pokerul este unul dintre jocurile care au cele mai mari șanse pentru a te îmbogăți. Cu toate acestea, foarte puțini jucători stăpânesc pe deplin abilitățile necesare pentru a juca la nivel profesionist acest joc. Pokerul este și printre puținele jocuri de cazino unde poți să aplici anumite strategii. Fiind un joc unde jucătorul își decide singur rezultatul, Poker-ul poate fi abordat din foarte multe unghiuri.

Înțelegerea informației pe care o ai

Texas Hold’em este cel mai popular mod de joc de Poker la care au acces toți jucătorii care vor să înceapă să joace. Nu are nimic în comun cu restul jocurilor precum sloturile Fortuna rotiri gratuite, nici cu jocurile virtuale și cu nimic altceva. Este modul de joc pe care îl vedem foarte des la televizor, în filme sau în cazinouri. Informația este un lucru foarte important la o masă de Poker. Fiecare jucător are acces la aceleași informații, dar depinde de tine cât de bine înțelegi informația de la masa respectivă. Acolo se află și secretul. Diferența dintre câștigător și pierzător este făcută de capacitatea de interpretare a informațiilor.

Orice jucător profesionist ți-ar putea spune că din totalul de jucători care participă la masa de joc, foarte foarte puțin dintre ei chiar acordă atenție și informațiilor care circulă la fiecare mișcare. De cele mai multe ori, jucătorii nu sunt atenți la mișcările celorlalți ci doar la propria mână.

Dacă vrei să ai rezultate mai bune la Texas Holdem, trebuie să începi prin a fi atent la joc și a acumula cât mai multe informații despre mâna curentă, stilul de joc al participanților și despre cărțile jucate deja. Apoi concentrează-te pe modul în care va fi analizată acea informație.

Mâinile jucate

Dacă te vei uita la statisticile unui jucător de top, precum Daniel Negreanu, dar și alți jucători care câștigă milioane, vei observa că aceștia intră și joacă mult mai puține mâini decât adversarii lor sau decât jucătorii care părăsesc turneul mult mai repede. Este și de înțeles. Dacă din 10 mâini intri doar în 3, dar ai de fiecare dată o mână destul de bună, ai și economisit bani cu mâinile evitate, dar ești pe profit datorită mâinilor pe care le-ai câștigat.

Această strategie este extrem de simplu de învățat. Nu trebuie să faci altceva decât să îți antrenezi răbdarea și să dai FOLD mai des la mâinile unde nu prea ai șanse de câștig. Majoritatea jucătorilor se avântă și pariază doar pentru a vedea flopul riscând degeaba banii. Trebuie ca mâna ta să merite încă de la început.

Maximizează câștigurile și minimizează pierderile

Pentru a simplifica și mai mult tot procesul prin care poți crea o strategie la Texas Holdem, trebuie să te gândești că fiecare joc are doar 2 încheieri posibile sau două obiective clare. Primul dintre ele are legătură cu minimizarea pierderilor. De exemplu, cu cât dai FOLD mai des, cu atât vei pierde mai puțini bani, dar este mai important să îți dai seama și că trebuie să dai FOLD când ești la mijlocul jocului.

Al doilea lucru, care de obicei tinde să pară ceva mai complicat este să câștigi cât mai multe chipsuri atunci când ești învingător. Dacă ești în pierdere cu 100 RON, iar mâinile tale câștigătoare îți aduc doar 80 RON, teoretic ești încă în pierdere cu 20 RON, deci trebuie să înveți cum să îți faci adversarii să parieze.

Așa că nu intra direct All-in dacă ai din prima o pereche de Ași.

Cât de des să faci bluff?

Bluff-ul este o mișcare ce nu este tocmai caracteristică jocului de Poker. Texas Hold’em este considerat un joc de îndemânare și nu un joc de noroc. Atunci când folosești strategii ca Bluff-ul pentru a forța un noroc, amesteci 2 principii care nu au ce căuta unul lângă altul. În acel moment tu vrei doar ca norocul să țină cu tine și jucătorul să fie intimidat de bluff-ul tău. Dar dacă acel jucător este experimentat, va știi că bluffezi și vei pierde foarte mulți bani.

Bluff-ul nu este recomandat decât în momentele critice când trebuie să recuperezi bani cu orice preț sau atunci când îți cunoști adversarul mai bine decât ei înșiși.

Plata pe River

Nici măcar nu ar trebui să ajungi la River fără o carte decentă. De cele mai multe ori, jucătorii se regăsesc la Riveri cu nimic în mână și dau FOLD la un Call din partea oponentului. Este greșit să pariezi până în acel moment doar pentru a renunța și este greșit să mergi atât de departe sperând doar la o carte bună. Pokerul îți permite să te retragi când nu ai o carte bună.

Spre deosebire de Blackjack, unde când primești o carte proastă nu ai ce face decât să continui fiind deja conștient că ai șanse mari să pierzi, în Poker poți da FOLD din prima păstrând banii.

Concluzie

Strategiile se află deja la îndemâna ta și nu trebuie să faci altceva decât să le aplici. Nu paria pe fond emoțional și nici sperând că va veni o carte bună care te va scoate din pierdere. Pokerul este câștigat de cei care joacă prin îndemânare și nu prin noroc.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela face scut în jurul lui Ludovic Orban: ‘Guvernul condus de președintele PNL a dovedit competență, curaj și patriotism. A avut priceperea să salveze vieți’

Publicat

in

De

Președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a reafirmat că organizația județeană pe care o conduce îl va susține pe Ludovic Orban pentru funcția de președinte al PNL la congresul din luna septembrie.

Am avut o şedină a organizaţiei judeţene, a Colegiului director, în care am stabilit data alegerilor în filială,  norma de reprezentare pentru fiecare organizaţie şi calendarul de alegeri în fiecare  organizaţie în cele 77 de UAT-uri din judeţul Caraş-Severin, din Banatul de munte.  În acelaşi timp, în cadrul şedinţei, ne-am exprimat încă o dată susţinerea pentru domnul preşedinte Ludovic Orban ca  şi candidat la Congresul din septembrie şi eu ca preşedinte sunt alături de domnia sa, în echipa sa şi filiala şi-a manifestat, aşa cum ştiţi, ca şi în viitor, la competiţia din luna septembrie, să fim alături de domnia sa.

Argumentele sunt foarte multe. Pot spune doar că a dovedit ca premier, în cel mai dramatic an al României de după Al Doilea Război Mondial că a avut curajul şi priceperea  să salveze vieţi. O spun în cunoştinţă de cauză şi nu doresc să intru în argumente, în probe, în motive”, a declarat Marcel Vela.

Vela a adăugat că, făcând parte din echipa guvernamentală a lui Ludovic Orban, ca ministru de Interne, este normal să rămână alături de acesta.

Sunteţi cu toţii la curent cu orice eveniment, orice acţiune a Guvernului României care a dovedit, un guvern liberal condus de preşedintele Ludovic Orban şi competenţă, şi curaj, şi patriotism. Făcâd parte din aceatsă echipă condusă de premierul Ludovic Orban mi se pare normal să rămân alături de domnia sa şi să luptăm alături pentru o lume mai bună, o Românie dezvoltată şi o perspectăvă mai dezvoltată pentru toţi compatrioţii noştri”, a declarat Marcel Vela, conform news.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Sorin Cîmpeanu, despre ora de educație sexuală: ‘Este foarte bună. Cuvântul sexual, pentru acei părinți care sunt mai puțin pregătiți, poate să genereze foarte facil idei preconcepute’

Publicat

in

De

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat despre introducerea orei de educația sexuală, în școli, că este una foarte bună și că elevii ar trebui să se înscrie din start la acest curs opțional.

În momentul de faţă aşa se numeşte, chiar dacă ştiu foarte bine că programa şi de educaţie sanitară cuprinde toate aceste noţiuni. Deja de la clasa a XI-a, lucrurile încep să fie foarte complexe în această programă pe partea de educaţie sexuală. Este vorba, însă, de un număr foarte mic de copii, disciplina fiind una opţională, care urmează această disciplină, educaţia sanitară cu componenta de educaţie sexuală”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Ministrul a adăugat că nu are nicio emoţie cu această titulatură, deşi pentru unii părinţi ar putea genera idei preconcepute.

Nu am nicio emoţie cu această denumire chiar dacă acest cuvânt, sexual, pentru acei părinţi care sunt mai puţin pregătiţi poate să genereze foarte facil idei preconcepute. Este vorba de educaţie sexuală. Poate ar fi fost mai fericită o denumire mai explicită care să îi ajute şi pe cei care nu intră în profunzimea lucrurilor, ci se uită doar la denumiri. Zic, poate, dar e foarte în regulă aşa, eu, personal, nu am niciun fel de problemă. Eu cred că bine ar fi să fie înscrişi din start pentru această disciplină, urmând ca în cazul în care părinţii au rezerve să poată formula cereri de retragere de la această disciplină, motivate sau nu, dar punctual”, a declarat Cîmpeanu.

Ministrul Educaţiei este de părere că actuala programă de educaţie sanitară este una foarte bună.

Ar trebui mers pe programa deja existentă. Programa de educaţie sexuală, inclusă în cea de educaţie sanitară, este foarte bună, este gradual începând de la clasele mici până la lucrurile foarte complexe, în anii terminali de liceu”, a explicat ministrul, conform news.ro.

Sprin Cîmpeanu consideră că profesorii de biologie şi personalul medical care are competenţe ar trebui să predea aceste cursuri.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend