Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

STIRIPESURSE.RO vă prezintă filmul tentativei de mită a directorului sportiv de la FC Petrolul: REACȚIA clubului din Ploiești

Publicat

in

STIRIPESURSE.RO v-a prezentat, sâmbătă, în exclusivitate, informația potrivit căreia reprezentantul unui club din Liga a 2-a a oferit o sumă de bani unui arbitru pentru a aranja meciul unei contracandidate la play-off.

Este vorba despre directorul sportiv al FC Petrolul care s-a întâlnit cu arbitrul delegat la centru la o partidă a unei contracandidate la play-0ff. Acesta i-a oferit 5.000 de euro, bani pe care urma să-i dea după finalul respectivei partidei, dacă rezultatul avantaja Petrolul. Pe fir au intrat însă Departamentul de Integritate al FRF, dar și DGA și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, care au organizat flagrantul în urma căruia directorul sportiv a fost reținut, iar ulterior a fost pus sub control judiciar de către anchetatori.

Raed Arafat, supărat că oamenii nu respectă regulile și cozile din magazine. Ce spune despre un lockdown total

FC Petrolul Ploieşti a precizat, sâmbătă seară, într-un comunicat, că nu are calitate procesuală în nicio cauză penală. Total corect din punct de vedere juridic, însă bărbatul nu negocia pentru obținerea unui favor pentru sine, ci pentru clubul la care lucrează, chiar dacă, potrivit celor de la Petrolul, clubul nu avea cunoștință de ceea ce făcea angajatul său.

“Ca urmare a informaţiilor apărute în presă cu privire la faptul că Direcţia Generală Anticorupţie a iniţiat o investigaţie pentru presupuse fapte penale ale unui reprezentant al clubului nostru, dorim să precizăm urmatoarele: FC Petrolul Ploieşti nu are calitate procesuală în nicio cauza penală şi înţelege respectarea caracterului nepublic a actiunii demarate de autorităţile române. Clubul tratează cu maximă seriozitate această situaţie şi va depune toate eforturile pentru aflarea adevarului”, este comunicatul FC Petrolul.

Tentativa de mită a angajatului celor de la Petrolul vine chiar în finalul campionatului regulat, echipa fiind în luptă pentru un loc de play-off. Înaintea ultimei etape din Liga 2, nu mai puțin de 10 echipe au șanse de a prinde play-off-ul, de aceea se anunță un final extrem de tensionat.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

E posibil să nu mai fie premier după alegerile de la șefia PNL? – Florin Cîțu a răspuns!

Publicat

in

De

Premierul Florin Cîțu a făcut primele precizări privind una din ipotezele amplu discutate în spațiul public, și anume retragerea sa din fruntea guvernului după câștigarea curesei de la șefia PNL.

“Nu este un scenariu pe care îl luăm în calcul în acest moment. Haideți să ne uităm la realitate. Noi pregătim ordonanțe pentru compensarea facturilor clienților. PNRR e aprobat, de săptămâna viitoare se va putea aplica pe PNDL, chiar și primarii USR pot face asta. Criza politică nu a afectat țara”, a declarat Cîțu.

Citește și: Florin Cîțu INTRĂ TARE: Dacă miniștrii NU primesc votul Parlamentului, propun alte persoane. Constituția e CLARĂ .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Cîțu NEAGĂ presiunile pentru a fi ales președinte PNL: Vom folosi sistemul de vot din 2017

Publicat

in

De

Premierul Florin Cîțu spune că în PNL nu există presiuni pentru ca el să fie ales lider de partid. Cîțu spune că la congres se va folosi același sistem de vot din 2017 și nu se pune problema de presiuni.

“Vom folosi la literă sistemul de vot din 2017, nu vom modifica nimic. Există doar măsurile speciale de protecție antivirus. Nu e adevărat că s-au înlocuit delegații. Vom vedea care va fi situația la congres. Vom avea 5.000 de delegați. Vom vedea atunci, vom încerca să avem ceruficatele înainte. Să nu se stea mult la intrare”, a declarat Cîțu.

Citește și: Florin Cîțu INTRĂ TARE: Dacă miniștrii NU primesc votul Parlamentului, propun alte persoane. Constituția e CLARĂ .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend