Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Stelian Crăciun, cumnatul primarului de la Mărăcineni, a dat în judecata un ziar din Pitești – vrea DAUNE de 1 MILION lei

Avatar

Publicat

in

Stelian Crăciun, fostul consilierul local de la Mărăcineni li cum­na­tul actualului primar de la Mă­răcineni, Nicolae Dascălu, face o miscare neasteptata, chiar in Săptămâna Patimilor. Acesta s-a consultat cu avocații și a dat in judecata o publicatie din Pitesti condusa de jurnalistul Adi Ilinca. Stelian Crăciun se considera victima acelei publicatii si vrea sa i se repare imaginea care ar fi fost grav afectata de materialele publicate. Motiv pentru care, cumnatul actualului primar de la Mărăcineni, a deschis doua actiuni in instanta si cere publicatiei si jurnalistului in cauza, daune morale de aproape 1 milion lei noi, in ambele dosare, adica circa 220.000 Euro. Cererile de chemare in judecata au fost depuse ieri si astazi iar pana la finalizarea procesului, va dura ceva vreme. Judecatorii vor trebui sa decida daca Stelian Craciun va primi banetul drept daune morale, iar jurnalistul va trebui sa faca ceva drumuri pe la Tribunal pentru a-si demonstra nevinovatia.

Stelică Crăciun, fost consilier local la Maracineni, este un per­so­naj controversat în Ar­geş, numele său aparând în mai multe plîngeri penale de­puse de diferiţi cetăţeni, care s-au trezit fără diverse suprafeţe de teren, deşi aveau acte de pro­prietate. Stelian Crăciun este cum­na­tul actualului primar de la Mă­răcineni, Nicolae Dascălu.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Violeta Alexandru: ‘Noi, ca liberali, ne dorim ca oamenii să muncească. Dacă ei sunt sănătoși și merg la serviciu și iau un salariu, pentru noi asta contează enorm’

Avatar

Publicat

in

De

„Sunt foarte implicată în tot ceea ce înseamnă măsuri de sprijin pentru angajatori și angajați și cred că aici merită insistat puțin. Sunt oameni care sunt îngrijorați cu privire la ceea ce urmează și acestor oameni le spun următorul lucru: eu și colegii mei suntem serioși și nu-i vom lăsa, așa cum nu am făcut-o nici în acest an. 

Toate măsurile pe care le-am luat, le-am luat rapid și le-am și pus în practică. România, spre deosebire de alte țări care au o administrație mult mai bine pusă la punct, a gestionat aceste măsuri de sprijin mult mai eficient. Așa vom face și mai departe. Vom fi alături de cei care au nevoie de noi și vom găsi noi măsuri de sprijin pentru ei.

Dar adevărul e că oamenii sunt  îngrijorați cu privire la ce va urma. Circulă și acest fake news că PNL va închide majoritate domeniilor de activitate și nu e adevărat! 

Noi, ca liberali, ne dorim ca oamenii să muncească. Dacă ei sunt sănătoși și merg la serviciu și iau un salariu, pentru noi asta contează enorm. Suntem conștienți că economia trebuie să meargă mai departe și de aici și mobilizarea noastă de a sprijini angajații și angajatorii.
Sub nicio formă nu ne punem problema unui lockdown, cum se speculează, ba dimpotrivă: ne frământă ce noi măsuri de sprijin să implementăm”, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, conform b1.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alina Gorghiu, ieșire în forță la adresa lui Marcel Ciolacu: ‘Îl atacați cu minciuni pe președintele Iohannis’

Avatar

Publicat

in

De

Senatorul PNL Alina Gorghiu i-a răspuns președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că minte în legătură cu faptul că nu ar fi primit, spre promulgare, legea care prevede redeschiderea piețelor.

„Domnule Ciolacu, preluaţi, fără să digeraţi, orice gogoaşă primiţi şi o postaţi pe facebook? Nu aţi fost prin Parlament nici măcar o zi? Ieşiţi şi îl atacaţi cu minciuni pe preşedintele Iohannis, că nu promulgă legea cu un amendament neconstituţional privind deschiderea unor pieţe, când legea a fost atacată la CCR, care nu s-a pronunţat încă. Preşedintele nu se poate pronunţa atât timp cât legea e în procedură de contestare la CCR. Termenul a fost stabilit pe data de 16 decembrie 2020, iar dumneavoastră, ca şef al Camerei Deputaţilor, aveţi zeci de oameni în echipă care puteau să verifice acest lucru pe site-ul CCR. Evident că Guvernul a atacat-o. Pentru că încalcă principiul separaţiei puterilor în stat. (…). Parlamentul nu trebuie să intervină prin lege pe textul unei Hotârâri de Guvern (art. 1 alin. 4 din Constituţie). Fiecare cu prerogativele lui. Aşa zice Constituţia”, afirmă Alina Gorghiu, pe pagina sa de facebook.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că minte în legătură cu faptul că nu ar fi primit, spre promulgare, legea care prevede redeschiderea pieţelor

.

„Iohannis minte din nou. Legea cu deschiderea pieţelor este trimisă la promulgare de aproape 20 de zile. Să îl ajutăm pe Iohannis să se documenteze! A minţit cu vaccinul, a minţit cu infectările şi acum minte şi cu pieţele”, a scris Ciolacu, luni, pe Facebook.

El ataşează şi o trimitere spre site-ul Camerei Deputaţilor, din care reiese că legea respectivă ar fi fost trimisă spre promulgare pe data de 12 noiembrie.

Luni, în cadrul unei conferinţe de presă, întrebat dacă va promulga legea pentru redeschiderea pieţelor, preşedintele Iohannis a replicat că actul normativ nu a ajuns la el.

„Legea pentru redeschiderea pieţelor nu a ajuns la mine”, a spus el.

Pe 10 noiembrie, Camera Deputaţilor a adoptat amendamentul PSD potrivit căruia pe durata stării de alertă pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante şi talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de distanţare socială şi protecţie sanitară.

Amendamentul, iniţiat de Marcel Ciolacu şi Daniel Zamfir, a fost introdus în proiectul pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.78/2019 privind modificarea unor acte normative şi stabilirea unor măsuri în domeniul agriculturii, precum şi pentru aprobarea unor măsuri fiscal-bugetare, care a fost adoptat cu 173 voturi pentru, unul împotrivă şi 93 abţineri, conform agerpres.ro.

Citește și:

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend