Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ştefan Bănică jr, mesaj emoționant după moartea ‘profesoarei’ Tamara Buciuceanu Botez: ‘A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea’

Publicat

in

Ştefan Bănică junior a transmis, marți seară, un mesaj de condoleanțe la moartea Tamarei Buciuceanu Botez, precizând că actrița „a plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea”, anunță MEDIAFAX.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

„A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe Facebook. El a lucrat alături de artistă în celebra serie „Liceenii”.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marți, la Spitalul Elias din Capitală, au precizat, reprezentanții unității spitalicești.

Actrița a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Portarul Makrem Missaoui şi-a prelungit contractul cu echipa de handbal Dinamo

Publicat

in

De

Portarul Makrem Missaoui şi-a prelungit contractul cu echipa de handbal Dinamo, a anunţat gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, potrivit news.ro.

Căpitanul naţionalei Tunisiei, în vârstă de 39 de ani, a semnat un nou contract şi îşi va pune din nou experienţa şi valoarea în slujba campioanei României.

Citește și: Va fi obligatoriu în România! Se vor da bani

„Astfel, pentru noul sezon, Dinamo va miza pe aceeaşi formulă la nivelul portarilor: Saeid Heidarirad, Makrem Missaoui şi Dan Andrei Lazăr”, anunţă clubul dinamovist.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

INS: ‘Suprafaţa regenerată de pădure în România a scăzut anul trecut la 24.459 hectare’

Publicat

in

De

Suprafaţa regenerată de pădure în România a scăzut anul trecut cu 9,6% (-2.584 ha), la 24.459 hectare, arată datele publicate vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS). Cel mai mare volum de masă lemnoasă s-a recoltat în 2019 în regiunile de dezvoltare Nord-Est (26,8% din totalul volumului de masă lemnoasă recoltată), şi Centru (23,4%), potrivit news.ro.

Cele mai mari suprafeţe pe care s-au realizat lucrări de regenerare a pădurilor s-au înregistrat în regiunea de dezvoltare Nord-Est (25,9% din suprafaţa totală regenerată), urmată de regiunile de dezvoltare Centru (17,5%), Nord-Vest (13,4%), Sud-Est (13,2%), Vest (11,7%), Sud-Muntenia (9,7%), Sud-Vest Oltenia (8,1%) şi Bucureşti-Ilfov (0,5%).

„În anul 2019, suprafaţa pădurilor a crescut cu 9.127 ha faţă de anul precedent. Faţă de anul precedent, în anul 2019, volumul de masă lemnoasă recoltată a scăzut cu 2,9%. Suprafaţa regenerată a scăzut cu 9,6% (-2.584 ha)”, arată datele INS.

Fondul forestier naţional la 31 decembrie 2019 a înregistrat o creştere de 9.165 ha, la 6.592.230 hectare. Această creştere se datorează în principal unor reamenajări de păşuni împădurite şi introducerii în fondul forestier a terenurilor degradate şi a terenurilor neîmpădurite, stabilite în condiţiile legii.

Citește și: Va fi obligatoriu în România! Se vor da bani

Suprafaţa pădurilor reprezintă 97,5% din fondul forestier naţional.

Suprafaţa pădurilor a ajuns astfel la sfârşitul lui 2019 la 6,427 milioane hectare.

Volumul de masă lemnoasă recoltată a scăzut la 18,9 milioane metri cubi.

Distribuţia fondului forestier pe regiuni de dezvoltare indică o concentrare însemnată în Centru (19,3% din totalul fondului forestier) şi Nord-Est (18,2%), urmate de regiunile de dezvoltare Vest (16,2%), Nord-Vest (15,2%), Sud-Vest-Oltenia (12,3%), Sud-Muntenia (10%), Sud-Est (8,4%) şi Bucureşti-Ilfov (0,4%).

Cel mai mare volum de masă lemnoasă s-a recoltat în regiunile de dezvoltare Nord-Est (26,8% din totalul volumului de masă lemnoasă recoltată), şi Centru (23,4%), urmate în proporţii mai mici de regiunile de dezvoltare Nord-Vest (13,6%), Vest (12,8%), Sud-Muntenia (9%), Sud-Vest Oltenia (7,3%), Sud-Est (6,7%) şi Bucureşti-Ilfov (0,4%).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend