Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Start pentru Omul Anului 2019 în Argeş, ediţia cu numărul 8

Avatar

Publicat

in

Ziarul Profit şi Super TV pastreaza traditia si in acest an si relanseaza, din 15 iulie, cea de-a opta ediţie a ceea ce este unul dintre cele mai mai importante eveniment de acest gen din judetul Arges: PREMIILE ANUALE PROFIT- OMUL ANULUI IN ARGES .

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să propuneti si sa vă votaţi favoriţii, oamenii care in 2019 au avut realizari notabile in domeniul lor de activitate si care au influentat pozitiv viata comunitatii argesene. Pe baza voturilor dumneavoastră, ziarul PROFIT  si SUPER TV vor decerna la inceputul lunii decembrie 2019 “Premiile Anuale Profit”, cunoscutele treofee Omul Anului in Arges, in cadrul unei unei gale – eveniment cu care sunteti obisnuit deja si care va avea loc la Pitesti.

Publicitate

“Premiile PROFIT” si trofeele OMUL ANULUI 2019 in Arges se acordă pentru 8 categorii distincte: politică, afaceri, parlamentarul anului, cultură, administraţie, învăţământ, sport şi sănătate. De asemenea, se vor acorda 3 premii speciale: Cel mai bun primar din mediul rural , Cel mai bun director de bancă – Banca Anului si Tanarul politician al anului.

In acest, an Gala Premiilor Profit – Omul Anului 2019, va fi organizata cu sprijinul partenerilor traditionali Coca Cola HBC Romania, BRD Group Societe Generale si Dacia.

Incepand din data de 15 iulie, asteptam nominalizările/propunerile dumneavoastra pe site-ul dedicat evenimentului, la telefonul SUPER TV si PROFIT  sau prin intermediul talonului din ziarul PROFIT. După perioada de nominalizări/propuneri se paote vota pe siteul dedicat evenimentului la telefonul SUPER TV si PROFIT  sau prin intermediul talonului din ziarul PROFIT.

  • 15 Iulie – 1 Octombrie  – propuneri/nominalizări pe formular site dedicat, telefon sau taloane
  • 1 sept – 6 decembrie – vot pe formular site dedicat, telefon sau taloane
  • 7 decembrie 2019:  Anuntare clasament primii 5 nominalizati la fiecare categorie in cadrul unei emisiuni transmise in direct la SUPER TV
  • 13 decembrie 2019 – desăşurarea Galei Omul Anului 2019 în Argeş, transmisa in direct de SUPER TV

Oricare dintre cititori poate propune, până la data de 01.10.2019, o personalitate din domeniile pentru care se acordă premiile anuale. Potrivit Regulamentului, votul se inchide in data de 6 decembrie, 2019, orele 24.00.

NOTA ! Se voteaza online si prin intermediul taloanelor din editia de print. In desemnarea castigatorilor, votul online are o pondere de 40%, votul pe taloane 40%, votul echipei ziarului si a partenerilor 20%.

 

VEZI MAI JOS CUM A FOST SI LAUREATII EDITIILOR PRECEDENTE

– http://www.daciagroup.com/noutati/stiri/lansarea-noilor-logan-sandero-si-stepway-evenimentul-anului-in-arges-la-gala-profit

– http://www.amosnews.ro/ziarul-profit-decerneaza-premiile-omul-anului-2012-arges-2012-11-15

– https://www.ziarulprofit.ro/index.php/dacia-groupe-renault-a-primit-trofeul-evenimentul-anului-2012-in-arges-vezi-clipul-prezentat-in-seara-premierii/

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cozmin Gușă face public ‘primul sondaj după intrarea lui Băse’: Jale mare pentru contracandidații lui Traian Băsescu!

Avatar

Publicat

in

De

Analistul politic Cozmin Gușă face public primuk sondaj de după intrarea în lupta pentru Primăria Capitalei a lui Traian Băsescu.

Gușă susține că, în doar câteva zile, Băsescu se află la doar 8 procente distanță de Gabriela Firea și la 4 procente distanță de Nicușor Dan.

Publicitate

Primul sondaj după intrarea lui BĂSE:
FIREA 32%; N. DAN 28%; BĂSESCU 24%.

Sondajul este de tip CATI, adică realizat telefonic, cu o marjă de eroare de 3%, iar procentele sunt deduse dintre cei ce declară că merg la vot. “Sondorul” e om serios, nu a dat “dume” niciodată.

Se confirmă astfel ce ziceam ieri, respectiv creștere Băse și scădere Nicușor. Ceea ce nu pricep amatorii din PNL-PLUSR este că în București electoratul lor nu-i de dreapta, ci e ANTI PSD! Iar intrarea lui Băse, cel mai “legendat” ca fiind anti PSD dintre politicienii români, va “fura” treptat voturile lui Nicușor.

Iar peste vreo 2 săptămâni, Marinarul o să-i reamintească lui Plicușor că a zis public că se va retrage în favoarea unui candidat mai bine plasat al dreptei. Și-atunci, ca-n Caragiale, o s-o vedem pe Gabi Firea, care azi e bucuroasă de intrarea lui Băse, insistând ca Nicușor să nu se retragă.
Aaaaaa, pe unde vor fi KlauSILĂ și LuCOVID?! Pe sub pat. 😎”, scrie, pe Facebook, Cozmin Gușă.

Vezi și

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu dă semnalul pentru dărâmarea Guvernului Orban: ‘Este timpul’

Avatar

Publicat

in

De

De la Tribuna Parlamentului, liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a dat semnalul pentru dărâmarea Guvernului Orban.

Ciolacu a anunțat că PSD va depune luni, 17 august, moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ludovic Orban.

Publicitate

Grija Guvernului a fost sifonarea banului public. Pentru a vă menține la putere ați sabotat intersul românilor. Dar gata, vă ajunge! S-a umplut paharul. PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetența patronată de Guvernul pe care îl conduceți. Pe 17 august PSD va depune moțiunea de cenzură. Considerăm că este timpul să plecați acasă sau la pușcărie în funcție de faptele fiecăruia”, a afirmat Marcel Ciolacu.

„Achiziții de cea mai proastă calitate și la prețuri umflate”

Toate achizițiile făcute în perioada de urgență au respectat același tipar: de cea mai proastă calitate și la prețuri umflate. Problema e că unele nu au ajuns nici acum în România. Unde sunt cele 400 de ventilatoare din Coreea de Sud pentru care ați plătit un avans de 2,5 milioane de dolari? Dar cele 100 de ventilatoare din Elveția?

Cum sprijinul lui Iohannis ați distrus pas cu pas România. Sute de mii de întreprinzători au afacerile închise, milioane de români au fost lăsați fără acces la sistemul sanitar”, a mai spus șeful interimar al PSD.

Vezi și

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend