Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

STARE de RĂZBOI la GRANIȚA ROMÂNIEI! UCRAINA a făcut pasul în conflictul cu Rusia

Avatar

Publicat

in

Președintele ucrainean Petro Poroșenko a semnat decretul de instituire a stării de război, iar acesta a fost publicat pe pagina oficială a șefului statului ucrainean.

Marele Stat Major al Armatei ucrainene urmează să inițieze mobilizarea parțială, iar starea de război va intra în vigoare de luni, de la ora 14:00 și se va încheia pe data de 25 ianuarie 2019, arată documentul.

Forţele navale ucrainene au anunţat duminică seară că Rusia a deschis focul asupra unui grup de nave ucrainene în Marea Neagră, în urma incidentului fiind răniţi şase marinari ucraineni. Navele, arestate de armata rusă, încercau să treacă prin strâmtoarea Kerci pentru a ajunge în Marea Azov, unde se afla destinaţia lor finală, portul Mariupol. Incidentul armat a avut loc după ce trecerea convoiului ucrainean a fost blocată iniţial de un cargou rus plasat sub podul dintre Crimeea şi Rusia, peste strâmtoarea Kerci.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Fratele Adinei Anghelescu, jurnalista de la Antena 3, este noul primar PNL al Giurgiului

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PNL, Adrian Anghelescu, fratele jurnalistei Adina Anghelescu de la Antena 3, ar fi câştigat Primăria municipiului Giurgiu, cu peste 50%, iar preşedinţia Consiliului Judeţean ar reveni tot liberalilor, conform numărătorii paralele a PNL.

“Din primele estimări, am câştigat cele mai importante redute, Primăria reşedinţă de judeţ, municipiul Giurgiu, cu peste 50% şi Consiliul Judeţean’, a declarat duminică pentru AGERPRES prim-vicepreşedintele PNL Giurgiu, deputatul Toma Petcu.

Publicitate

El spune că, potrivit numărătorii paralele, PNL Giurgiu ar fi urmat de PSD şi de PRO România în municipiul Giurgiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ministrul ‘Grindă’ a picat între scaune: Orban a anunțat că-l remaniază, dar a pierdut și alegerile

Avatar

Publicat

in

De

Situație extrem de ciudată pentru ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan. Premierul Ludovic Orban a ieșit public și a anunțat că-l remaniază pentru că a câștigat Primăria Focșani și va merge primar.

Citește și: Numărătoare PARALELĂ la PNL: liberalii au câștigat 18 județe. Oprișan ar fi pierdut la Vrancea

Publicitate

Totul se poate răsturna pentru Ion Ștefan, asta pentru că PSD clamează victoria în Focșani. Cei de la PSD susțin că au câștigat alegerile, ceea ce îl așează ”între scaune” pe Ion Ștefan.

”Miniștrii care au câștigat alegerile locale se vor duce pe pozițiile oferite de cetățeni și vor veni miniștri care să le ia locul.”, a declarat Ludovic Orban, în noaptea de duminică spre luni, la România TV.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend