Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Spre surprinderea turistilor – Maidanezii au inceput sa patruleze pe gardul Bisericii Domnesti

Avatar

Publicat

in

maidanezi biserica domneascaDupa ce mai multi locuitori ai municipiului au reclamat gropi din asflat, munti de gunoaie sau faptul ca maidanezii ii terorizeaza in cartierele municipiului Curtea de Arges, astazi un cititor fidel, ne-a trimis o fotografie a carei explicatie a fost aceea ca, mai nou, cainii s-au aciuat la Biserica Domneasca si chiar patruleaza pe garduri, spre surprinderea turistilor care fotografiaza de zor atat monumentul cat si maidanezii.

Cu siguranta ca o astfel de imagine nu este intalnita in alte orase tursitice din Europa iar pentru cei care ajung la Curtea de Arges, este mai mult o curiozitate, multi dintre nemtii care au vizitat astazi zona, fiind convinsi ca cei care se ocupa cu administrarea monumentului au adus special cainii care ar trebui sa reprezinte ceva.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Astăzi, ministrul Agriculturii e în Argeș – Vizite multe și întâlnire cu fermierii la Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, vine astăzi într-o vizită de lucru în Argeș, unde va avea un program încărcat care prevede atât întâlniri cu oficialitățile județului, cât și o serie de vizite la unități de stat și private din domeniu. Astfel, la 11,00 ministrul se va afla la Rociu unde va vizia punctul de lucru al Sedomar Pitești, după care va veni la sediul Prefecturii unde la ora 15,00 va susține o conferință de presă. La 16,00 ministrul va merge la procesatorul de carne Radic Star din Ștefănești, la ora 17,00  va vizita Institutul Pomicol Mărăcineni iar la ora 18,00 societatea de panficație Pati Pan Pitesti. În fine, programul de lucru în Argeș al ministrului se va încheia cu o întâlnire cu fermierii din nordul județului programată la ora 20,00 la Curtea de Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PNL DEVINE TOT MAI ROȘU! Primarul PSD de la Cicănești a trecut la PNL!

Avatar

Publicat

in

De

Continuă sarabanda traseistilor politici in Argeș iar PNL devine tot mai rosu. Primar social-democrat de la Cicăneşti, Ion Ionescu, și-a băgat COVIDU-n PSD ul care l=a hranit si a trecut în tabăra lui Adrian Miuţescu.

Confirmarea oficiala a venti prin faptul ca ediul a fost validat de PNL Argeş pentru a candida, pentru un nou mandat, la Primăria Cicăneşti.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend