Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Sportul practicat zilnic poate elimina starea de burnout, spune Gabriel Toncean de la FRCF

Publicat

in

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, consideră că sportul practicat zilnic poate elimina starea de epuizare fizică şi psihică, recunoscută drept burnout, care a luat amploare în ultimii ani, în special în rândul tinerilor, potrivit Agerpres.

„Burnout-ul este una dintre problemele care a căpătat amploare în ultimii ani, în special în rândul generaţiilor mai tinere.

Această afecţiune reprezintă o stare de epuizare fizică şi psihică, caracterizată prin stări depresive, dureri de cap, tulburări digestive sau ale somnului şi alte efecte negative.

Citește și: Fostul ministru Bodog NU FACE GREȘEALA lui Liviu Dragnea – Intrat pe mâna DNA…

Cei care şi-au făcut un obicei din a-şi începe ziua prin sport vă vor putea confirma faptul că se simt fericiţi, plini de energie şi dau randament mult mai bun în plan profesional.

Aşadar, le recomand tuturor celor care se simt copleşiţi de sarcinile de la job, să facă mişcare zilnic”, a arătat preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, pe Facebook.

Gabriel Toncean a subliniat că, indiferent de ora din zi la care este practicat, sportul aduce foarte multe beneficii şi schimbă în bine viaţa celor care îl practică.

„Chiar dacă nu reuşiţi să vă începeţi ziua în sala de antrenamente, veţi constata că sportul va avea un impact pozitiv considerabil în viaţa voastră”, a susţinut Gabriel Toncean.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

CSA Steaua Bucureşti şi CS Rapid Bucureşti au obţinut victorii în Cupa României la polo pe apă feminin

Publicat

in

De

CSA Steaua Bucureşti şi CS Rapid Bucureşti au obţinut victorii, sâmbătă, în Cupa României la polo pe apă feminin, găzduită de Bazinul de înot didactic din Focşani.

CSA Steaua, proaspăta campioană naţională, a surclasat-o pe CSM Tg Mureş cu 29-3, în timp ce CS Rapid a dispus de CS Dinamo cu 9-6, potrivit Agerpres.ro.

Victorioase şi vineri, CSA Steaua şi CS Rapid se vor înfrunta duminică într-o veritabilă finală a competiţiei, de la ora 13:00. Meciul CS Dinamo Bucureşti – CSM Tg Mureş (11:30) va decide cealaltă echipă care va ocupa un loc pe podium.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Scrimă: Maria Boldor Boghiţă şi Benjamin Bodo au câştigat titlurile individuale de campioni naţionali la floretă

Publicat

in

De

Maria Boldor Boghiţă (CSA Steaua) şi Benjamin Bodo (CSU Poli Timişoara) au câştigat, sâmbătă, titlurile individuale de campioni naţionali la floretă, în urma competiţiilor desfăşurate la Timişoara, potrivit site-ului Federaţiei Române de Scrimă.

La feminin, Maria Boldor Boghiţă a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu (CSU Poli Timişoara), cu 15-8. Medaliile de bronz au fost obţinute de Andreea Gheorghe (CSU Poli Timişoara), învinsă cu 15-12 în semifinale de colega sa Rebeca Cândescu, şi de Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), întrecută în penultimul act de colega sa Maria Boldor, cu 15-10.

De remarcat că în sferturi, Maria Boldor a întrecut-o pe sora sa mai mică Ana Boldor Boghiţă (CSU Poli Timişoara), cu 15-14, potrivit Agerpres.ro.

La întreceri au luat parte 38 de floretiste.

În competiţia masculină, Benjamin Bodo (CSU Poli Timişoara) l-a învins în finală pe Alexandru Sîrb (CSA Steaua) cu 15-10.

Bodo şi Sîrb au câştigat în semifinale cu acelaşi scor, 15-10. Sârb l-a întrecut pe Eugen Vadaniuc (CSU Poli Timişoara), iar Bodo l-a învins pe Alexandru Pîrva (CSA Steaua). Vadaniuc şi Pîrva s-au ales cu medaliile de bronz.

La competiţie s-au aliniat 31 de floretişti.

Duminică sunt programate probele pe echipe.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend