Conecteaza-te cu noi

Stirea Ta

spitalul judetean de urgenta alexandria

Publicat

in

images(9)

Te omoara cu zile,ieri in jurul orei 12:30 un pacient ajunge la urgente cu dureri de stomac si varsaturi i se face o foaie de asteptare ca sa poata veni sa-l consulte .in cele din urma intra la consult,rudelor nu li se pun nimic ce se intampla cu el .iese de acolo cu o reteta plina de medicamente sunandu-i ca are diagnosticul de perotonita acuta.ajunge acasa iar greata si stomacul nu- l lasa de loc ,il duce de urgenta l spitalul municipal din Bucuresti care il si opereaza avand apenticita.Daca mai statea cateva minute datea in peritonita cea ce era foarte grav….Vreau sa specific ca acolo daca nu dai bani poti sa mori linistit.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

Stirea Ta

Frig si bataie de joc in spital covid

Publicat

in

De

In Spitalul Municipal Turnu Magurele, Teleorman, spital suport covid nu exista caldura. Aceasta va fi pornita incepand cu 1 noiembrie. Pana atunci liber la decese.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

Stirea Ta

barbat mort gasit italia cu o biblie

Publicat

in

De

pexels-photo-923681.jpeg

www.stiridiaspora.ro/italia-cadavrul-unui-roman-tinut-de-trei-ani-in-congelator-la-morga-avea-langa-el-o-biblie-in-limba-romana-nimeni-nu-stie-cine-este_474998.html barbat mort gasit italia cu o biblie – numele lui este IONUT are 45 ani cind a murit si este din Calarasi are o sotie si copii . mesaj urgent pentru familia lui de la un medium anonim

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend