Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Spionel Păunescu şi Spion Şerban s-au deconspirat azi ! Guriştii opoziţiei sunt oamenii PSD

Avatar

Publicat

in

Cei doi gurişti ai opoziţiei din Curtea de Argeş, Ionel Păunescu şi Ion Şerban, au fost deconspiraţi astăzi, în cadrul unei şedinţe de îndată a Consiliului Local. Astfel, spIon Şerban şi spIonel Păunescu au fost confirmaţi chiar de primarul PIC ca fiind de fapt slujitori ai PSD. După şedinţă, Panţurescu  a solicitat pesedistilor sa ramana la o discuţie, ca intre pesedisti. Ce sa vezi, la ordinul lui Pic au raspuns si spIon Şerban şi spIonel Păunescu care nu eu ezitat să se gudure in haita PSD, arătănd că numai acolo se simt in largul lor. ” Da, sunt acoperiti inca de prin 2 două mii toamna !, a explicat rânjind cu mandrie Panţurescu. Reamintim ca spIon Şerban este plimbăreţul politic al CL, acelaşi politician care are un tic greu de rectificat: fix o dată pe an vorbeste gura fără el şi sperie găinile de pe Plopiş anunţând că demisionează. Aşa de tare se sperie bietele gaini ca, fix 7 zile, fac numai ouă cubice ! Cat despre spIonel Păunescu, nu mai e un secret ca e moştenitorul unui volan de la deputatul Drăghici. Volanul epe stânga, firesc, asta in ciuda eforurilor lui Mircea Andrei de a-l convinge pe spIonel Păunescu să mute volanul pe dreapta. Ca nu a reuşit , s-a văzut chiar astăzi !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Arde o casă la Valea Danului

Avatar

Publicat

in

De

In urmă cu putin timp, un apel la 112 a anuntat ca un incendiu a izbucnit la o casă din satul Vernesti, comuna Valea Danului. La fata locului se deplasează pompierii pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru asistența medicală la nevoie. Incendiul a cuprin acoperisul casei si s-a solicitat si ajutor medical.

Revenim, cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM ! INCENDIU la Restaurantul NEW HOUSE din Curtea de Argeș – BULEVARDUL ESTE BLOCAT

Avatar

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, un incendiu a izbucnit la Restaurantul New Hose de pe Bulevardul Basarabilor din Curtea de Arges. Este vorba de restaurantul detinut de omul de afaceri Alin Ciucu, acelasi restaurant care fusese mistut de flacari acum aproape un an si care se numea Old House. La fata locului intervin pompierii cu doua autospeciale.

Potrivit ISU Argeș, este vorba de un incendiu la un coș de fum al unui operator economic de pe strada Basarabilor. Flăcările nu s-au extins si nu sunt probleme majore.

Traficul pe Bulevardul basarabilor este blocat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend