Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Spionel Paunescu, lecţie pentru Şerban: doar cei cu 7 merg la Bruxelles

Publicat

in

Ionel Păunescu, consilierul cu alergie la presă şi cel care ştie cel mai bine să se fofileze cînd e vorba de interesul personal, a dat clasă colegului Ion Şerban, şi el inclus in categoria spionilor politici. Astfel, in timp ce spIon Şerban a „rămas cu deştiu-n gură”, spIonel Păunescu a reuşit să ducă de nas PSD-ul care l-a acceptat în delegaţia trimisă zilele trecute la Bruxelles. Ca sî işi aducă aminte ce are de făcut în ultimi săi doi ani de mandat, spIonel a dat iama în ciocolata belgiană şi s-a întors cu planuri mari acasă: cica va iniţia un proiect de hotărâre prin care , la inceputul fiecărei şedinţe de Consiliu Local, fiecare consilier să manînce o jumătate de kilogram de ciocolată ca să îşi aducă aminte bine de ce i-au trimis cetăţenii acolo. Aşa a aflat spIonel Păunescu din Belgia, în urma vizitei la Bruxelles. A testat asta chiar el şi a aflat că nu e bine să plece la partidul lui Dragnea pentru ca deja se face de ras cu cele 7 voturi luate de el la alegerile de la primaria Valea Iaşului din urma cu ceva ani. Oricum Păunescu şi-a etalat calităţile de spion, el fentand criteriile de selectie pentru plecarea de la Bruxelles şi i-a convins ca acolo merg doar cei cu 7… voturi. Trecănd peste asta ar fi interesant de văzut daca delegaşia Consiliului Local va prezenta şi un raport al vizitei la Bruxelles. Măcar să ne spună care e preţul la halba de bere pe acolo sau ce se mai poarta in materie de aranjamente de ciocolata şi chiar câtă ciocolată poate mînca zilnic un consilier local de oraş regal. Data viitoare le propunem o vizita la Istanbul. Acolo e la putere rahatul si am putea afla mult mai multe in urma acestui tip de raport….

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Gherțoiul Adi Lazăr rîde-n nas argeșenilor: vinde primăriei un teren la suprapreț: AM REZOLVAT-O CU COSTICĂ, BĂ!

Publicat

in

De

Fostul subprefect meteoric al Argeșului, afaceristul Adrian Lazar, cel care și-a căpătat încă de atunci renumele de arogantul nimanui sau, cum spun alții, un gherțoi al politicii, e pe cale să finalizeze o noua afacere de pe urma căreia argeșenii vor fi păgubiți și datorită implicării primarului Constantin Panțurescu. Astfel, afaceristul care pe vremea cat a fost subprefect nu s-a făcut remarcat cu nimic , în afara aroganței penibile și a faptului ca a reusit atunci să-și închirieze pe bani grei clădirea de birouri unor instituții ale statului, acum vrea să vândă primăriei Curtea de Argeș un teren din zona fostei fabrici de cărămidă la suprapreț, mai exact cu 52 Euro/mp. Asta in condițiile în care prețul pieței în acea zonă industrială este între 7 și 15 Euro/mp. De exemplu, unul dintre funcționarii de baza ai Primăriei Curtea de Argeș a reușit să obțină cu greu 10 Euro/mp exact în acea zonă. Dar, gherțoiul Adrian Lazăr are nevoie de bani ca sa cumpere și cealaltă jumătate din fostul Transarg, el neștiind că acel teren s-a vandut deja. Afacerea a fost plănuită de mult, înca de acum 4 ani, când Adi Lazăr, cu aroganța-i specifică, declara redactorilor PROFIT că „Am rezolvat-o cu Costică Panțurescu. O să imi dea prețul pe care îl vreau eu”. Desigur, gherțoiul știa că un privat nu o să ofere niciodată banii aceștia dar se lăuda că primarul Panțurescu e prieten la cataramă cu el și o să îl cumpere, vezi Doamne, pentru binele orașului. La fel știa și stie arogantul Adi Lazăr că banii ceruți de el cu tupeu pentru un teren fără valoare, nu îi dă primarul din propriul buzunar, ci din banii argeșenlor. Dar deh, gherțoiul e gherțoi și e obișnuit să ciugulească din contracte pe banul public.

Afacerea dintre gherțoiul Lazăr și Primarul PIC a fost mirosită de câțiva consilieri, inclusiv PSD, dar și de oamenii de afaceri dn zona industrială de nord a orașului care spun că acel teren, după ce că a fost cum a fost preluat de Adi Lazăr, nu reprezinta așa mare interes nici pentru ei și nici pentru lăudata fluidizare a traficului in zona. „Ăsta iar rîde-n nas argeșenilor cu aceiași aroganță și vrea să le ia banii. Urât a mai îmbătrânit!”, spune unul dintre oamenii de afaceri din Curtea de Argeș.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

FASOLEA ȘI CIOLANU` AU UMPLUT SPITALU` – Peste 750 argeșeni au ajuns la Urgențe în minivacanța de 1 Decembrie

Publicat

in

De

769 de pacienţi s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Pitești (SJUP) în minivacanţa de 1 Decembrie. Dintre aceştia, 172 au rămas internați. Minivacanța de 1 Decembrie a adus, anul acesta, în Unitatea de Primiri Urgențe un număr mare de pacienți din cauza exceselor alimentare sau de alcool. Zeci de pacienţi au apelat la 112 și din cauza problemelor cardiace, respiratorii și oftalmologice. Miercuri, pe 30 noiembrie, s-au adresat personalului medical din cadrul UPU 136 de pacienți, joi au avut nevoie de îngrijiri de urgență 128 de bolnavi, vineri au ajuns în UPU 157 de pacienți, sâmbătă, cu zece mai mulți decât în ziua precedentă, iar dumincă numărul a crescut la 181 de cazuri. Din totalul prezentărilor în UPU, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, 52 de persoane au fost aduse de la alte unități sanitare din Argeș, pentru a fi tratate la Pitești. Dintre afecțiunile pentru care s-a solicitat ajutorul specialiștilor din UPU amintim: traumatisme – 76 de cazuri; accidente vasculare cerebrale- 22 de cazuri; afecțiuni respiratorii – 40 de cazuri; afecțiuni cardiace – 50 de cazuri; afecțiuni digestive – 42 de cazuri; afecțiuni oftalmologice – 37 de cazuri; colici renale – 17 cazuri; alergii – 7 cazuri; etilism – 14 cazuri; comă – 4 cazuri. De asemenea, au ajuns în UPU și 10 victime ale accidentelor rutiere, 9 victime din agresiuni, 2 persoane cu arsuri, 3 mușcate de câini și alte 3 intoxicate (ingestie medicamente, tentative suicid). Au cerut ajutorul specialiștilor și pacienți cu afecțiuni care nu le puneau viețile în pericol și care nu reprezentau urgențe medicale. Pentru că urmează perioada sărbătorilor, medicii recomandă să fim ponderați în privința consumului alimentar și de băuturi alcoolice. O atenţie sporită în ceea ce priveşte alimentaţia trebuie să aibă în mod special persoanele care au ţinut post. Este recomandat ca trecerea de la meniul de post, mult mai restrictiv, la o alimentaţie bogată în proteine să se facă treptat, pentru a nu apărea dezechilibre în organism și inevitabilele dureri abdominale, stări de greață și vărsături.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend