Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Spectacolul ‘Masacrul’, în premieră la unteatru

Publicat

in

„Masacrul”, primul spectacol montat de regizorul Mihai Brătilă la unteatru, va avea premiera oficială pe 27 şi 28 octombrie, în sala din Sfinţii Apostoli nr. 44. O comedie cu maniere, fără maniere, producţia revizitează unul dintre cele mai cunoscute texte ale autoarei Yasmina Reza, în interpretarea actorilor Alexandru Papadopol, Dana Rogoz, Florina Gleznea şi Emil Măndănac, informează News.ro.

ACTUAL

Amenzi de până la 3.000 de lei pentru şoferi! Regula din Codu Rutier pe care șoferii trebuie să o cunoască

Publicat

in

Potrivit Codului rutier , toți conducătorii auto au obligația de a-și echipa mașinile corespunzător, în special în sezonul rece. 

O regulă din Codul rutier arată că nu este suficient ca pe timpul iernii maşina să aibă cauciucurile de iarnă. Şoferii trebuie să mai aibă la ei şi alte ustensile esenţiale în caz de ninsoare abundentă, pentru a nu risca să rămână înzăpeziţi.

Cei care nu fac acest lucru și nu au în autoturism toate accesoriile prevăzute în Codul rutier lucru riscă să primească amenzi cât se poate de usturătoare, conform legii.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Toate detaliile despre completarea formularului și înregistrarea contractului dacă ai venituri din chirii

Publicat

in

Persoanele fizice care au venituri din chirii trebuie să înregistreze contractele la ANAF. Dacă contractul a fost încheiat din acest an, termenul este de 30 de zile. Dacă e deja în derulare, termenul este de 90 de zile.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend