Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Special pentru parinti si copii ! “Sâmbăta Micilor Bancheri” la Volksbank Curtea de Arges

Avatar

Publicat

in

Volksbank România invită copiii și părinții la “Sâmbăta Micilor Bancheri”, un proiect educațional destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, prin care aceștia învață, cu ajutorul poveștilor, primele noțiuni despre lumea finanțelor, se arata intr-un comunicat de presa al bancii remis astazi redactiei.
Sâmbătă, 6 septembrie, între orele 11:00 – 14:30, sucursalele Volksbank din Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 52, bloc 14A, Craiova, şi din Bd. Basarabilor, bl. E3, Curtea de Argeş, îşi vor deschide porţile şi aşteaptă părinţii şi copiii pentru un schimb de cărţi şi o introducere în lumea fascinantă a banilor. “Micii bancheri” sunt invitați să aducă la sucursala băncii o carte pe care au citit-o și vor primi, la schimb, din partea Volksbank, o alta nou-nouță de la editura Arthur. Mai mult decât atât, pe cei mici îi aşteaptă un tur de sucursală interactiv și o poveste scrisă special pentru ei, de către Simona Tache – “Povestea puşculiţei”.

“Ne dorim să demonstrăm că educația financiară poate fi un subiect captivant pentru copii. Sperăm că acest proiect le va folosi foarte mult în viitor pentru a aprecia corect valoarea banilor și a-i utiliza într-un mod eficient. Practic, “Sâmbăta Micilor Bancheri” este un proiect educational cu dublă misiune: transformă banca pentru o zi într-o librărie neconvențională care oferă lectură de calitate și le răspunde copiilor la cele mai mari curiozități despre bani”, a declarat Alexandra Frunză, Șeful departamentului de comunicare în cadrul Volksbank România.

Într-un efort comun de a încuraja lectura şi de a ajuta comunităţile locale în care Volksbank îşi desfăşoară activitatea, volumele colectate de la cei mici vor fi donate bibliotecilor municipale şi comunale din zonele în care are loc acțiunea.

După Craiova şi Curtea de Argeş, evenimentul “Sâmbăta Micilor Bancheri” se va desfăşura în Mediaș (20 septembrie) și Sighișoara (20 septembrie).

La primele şase evenimente, care au avut loc în Bucureşti (19 iulie), Braşov (26 iulie), Constanţa (2 august), Timişoara (9 august), Iaşi (23 august) şi Cluj-Napoca (30 august), peste 250 de copii au primit cărţi, au învăţat ce sunt banii şi de ce este bine să economiseşti şi au aflat deznodământul “Poveştii Puşculiţei”.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

TRAGEDIE ! Băiat de 14 ani căzut de la etajul 2, la Mioveni – ESTE ÎN COMĂ

Avatar

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un apel la 112 a anuntat faptul ca un băiat de 14 ani a căzut de la etajul al 2- lea, în Mioveni, strada Livezilor, bl. B6. La fața locului intervine un echipaj SAJ și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, care a fost trimis în sprijin. Din păcate, băiatul a fost gasit prabusit in staree de inconstiență. Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, intubat și transportat în comă la spital.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Reprezentanții LIDL, precizări privind alerta COVID la magazinul LIDL Curtea de Argeș – CE MĂSURI S-AU LUAT

Avatar

Publicat

in

De

Așa cum relatam intr-u articol publicat ieri, a fost stare de alerta la magazinul LIDL din Curtea de Argeș după ce, in ultima săptămână, mulți dintre angajati au reclamat ca se simt rau, inclusiv cativa bodyguarzi. Cum in articol precizam ca duminica a fost confirmat si primul caz pozitiv cu COVID printre angajatii LIDL Curtea de Argeș, o femeie care a si ajuns la Spitalul COVID Valea Iasului, reprezentanții LIDL România au transmis urmatorul comunicat de presa, imediat dupa ce si DSP Arges a confirmat faptul ca un angajat e fost confirmat pozitiv iar un al doilea, suspect, asteapta rezultatul testului.

Iata pozitia LIDL ROMANIA cu privire la situația magazinului din Curtea de Argeș:

Suntem în asentimentul Dvs., în legătură cu informarea corectă a publicului. În magazinul nostru din Curtea de Argeș există o singură colegă care, din nefericire, a contactat virusul SARS-CoV-2. Starea sa este bună, iar gândurile și urările noastre de însănătoșire grabnică se îndreaptă către ea. Ultima zi a de muncă a colegei noastre a fost pe 23.10, înainte de debutul primelor simptome, pe 24.10, când aceasta a intrat în autoizolare. Rezultatul pozitiv al testării sale pentru SARS-CoV-2 ne-a fost adus la cunoștință astăzi, 26.10, iar colegii noștri au făcut făcut în cursul zilei de astăzi demersuri pentru toate măsurile de dezinfectare care se impun.
Până în acest moment, niciun alt coleg din magazinul Lidl din Curtea de Argeș nu acuză simptome specifice infecției cu coronavirus și, din informațiile pe care ne avem, nici angajații de la serviciul de pază.
Sănătatea angajaților, clienților și partenerilor noștri este prioritară pentru noi. De aceea, am adoptat, la nivelul companiei noastre, o serie de măsuri pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2 în rândul colegilor și clienților noștri. Odată cu apariția primelor cazuri în România, am implementat în magazinele noastre o serie de măsuri printre care fiind si montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat. Toți colegii din magazine, inclusiv din unitatea din Curtea de Argeș, au fost instruiți să poarte mască de protecție, să își dezinfecteze regulat mâinile și să păstreze regulile de distanțare fizică impuse de autorități. Totodată, am suplimentat cantitatea de dezinfectant disponibilă pentru colegii din magazine și am sporit măsurile de curățenie și dezinfecție a zonelor intens folosite, fiind dezinfectate constant zonele comune, respectiv obiectele expuse și/sau intens tranzitate, așa cum ar fi toaletele, intrările și ieșirile (uși, clanțe), cărucioarele, coșurile de cumpărături, spațiile pentru servirea clienților la casele de marcat, benzile de la casele de marcat, POS-urile, vitrinele și frigiderele.

Cu stimă,
Echipa de Comunicare Lidl România

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend