Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Specialiștii spun că prin 2017 o să cam abandonăm Facebook

Publicat

in

Nu prea sunt eu mare fan de predicții. Indiferent că vorbim despre Nostradamus sau despre pariuri. Iar când vine vorba despre a te uita în viitor, cum ar veni, în ceea ce privește zona de social media, am renunțat de multă vreme să cred că cineva știe sau măcar are vagi bănuile despre ce se va întâmpla în zona asta absolut bulversantă ca dezvoltare și ca evoluție.
Dar asta nu înseamnă că nu sunt atent la ce se spune. Și ce se predictează (sau cum se zice). Și, dacă tot sunt atent, am zis că nu ar strica să vă spun și vouă.
Psiholog Iuliana Fulas
Oamenii de știin… citeste mai mult

Vezi sursa

Source Article from http://revistablogurilor.ro/specialistii-spun-ca-prin-2017-o-sa-cam-abandonam-facebook/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Gabriela Firea le spulberă visele adversarilor: ‘Nu mă retrag din cursa pentru Primăria Generală. Nu renunţ, pot să vină şi zece candidaţi’

Publicat

in

De

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri seară, că nu va renunţa la candidatura pentru un nou mandat, ”pot să vină şi zece candidaţi”. Firea a menţionat că i s-a sugerat să candideze la alegerile parlamentare, pentru Senat.

”Nu mă retrag din cursa pentru Primăria Generală. Nu-mi mai trimiteţi apropouri, nu-mi mai trimiteţi emisari. (…) sugerându-mi-se să candidez pe lista de la Senat – aşa mi se spune – nu mai candida la alegerile locale, candizezi la Senat, te ajutăm să ai şi o funcţie la Senat, preiei partidul – devii premier. Nu mă interesează decât să fiu serioasă faţă de oameni”, a declarat, miercuri seară, la România TV, Gabriela Firea.

Citește și: Ne întoarcem la starea de urgență, după ce cazurile de coronavirus au explodat? Reacție de ultimă oră a lui Raed Arafat

Aceasta a afirmat că nu renunţă ”pot să vină şi zece candidaţi”.

”Cetăţenii vor vota un om, nu comploturi politice, nu vor vota maşinaţiuni politice sau financiare sau oameni care se vede de la o poştă că au interes financiar să ajungă la Primărie”, a mai declarat Firea.

Citește și: Ce i s-a întâmplat fostului președinte Emil Constantinescu – A fost nevoie de intervenția SPP-ului

Gabriela Firea a afirmat, marţi seară, că renunţă la candidatura la Primăria Capitalei, dacă partidele de stânga sau centru-stânga găsesc o persoană care este mai bine plasată în sondaje decât ea.

Firea susţine că partidele de stânga crează confuzie în rândul alegătorilor dacă au mai mulţi candidaţi, dar şi prin mesajele din ultimele zile.

Citește și: Un fost purtator de cuvant al PSD a răbufnit: Nu există pericolul epidemiologic numit COVID-19 .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

CryptoDATA lansează un balon meteo pentru testarea unui sistem internet prin blockchain

Publicat

in

De

Compania românească CryptoDATA urmează să lanseze în stratosferă, joi, lângă Buzău, un balon meteo care conţine echipamente de satelit prin care testează o nouă tehnologie de comunicare criptată prin blockchain, potrivit unui comunicat remis miercuri în numele companiei.

Balonul meteo va fi lansat la o altitudine de aproximativ 33 de kilometri şi va transporta în stratosferă un set de echipamente care testează comunicarea globală criptată Voice Over Blockchain Protocol, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Un fost purtator de cuvant al PSD a răbufnit: Nu există pericolul epidemiologic numit COVID-19

Tehnologia care urmează să fie testată face parte din proiectul Globar, descris drept o nouă reţea globală ce are ca scop comunicarea şi transferul de date securizate între utilizatori.

Compania românească CryptoDATA colaborează în acest proiect cu firma românească Autonomous Flight Technology şi cu companiile americane Momentus şi SpaceX.

Lansarea balonului meteo reprezintă prima etapă a testării funcţionării tehnologiei proiectului, în cadrul căreia urmează să fie testate atât echipamentele de la sol, cât şi echipamentele aeriene.

Citește și: Ce i s-a întâmplat fostului președinte Emil Constantinescu – A fost nevoie de intervenția SPP-ului

Acesta este un test preliminar înainte de lansarea pe orbită joasă a primului satelit de test, programată pentru februarie 2021, menţionează sursa.

Tehnologia de comunicare criptată VOBP (Voice Over Blockchain Protocol) dezvoltată de CryptoDATA este în prezent implementat în dispozitivele IMPulse K1 şi WHIM Laptop. Aceste dispozitive sunt, la momentul actual, cele mai sigure dispozitive criptografice destinate publicului, potrivit comunicatului.

Directorul general al CryptoDATA, Ovidiu Toma, a comparat sistemul Globar cu un nou tip de internet, securizat prin blockchain.

Citește și: Curată nebunie! Caz fără precedent: Un cadru medical care nu crede în coronavirus a infectat 6 persoane

„Proiectul Globar (…) este de fapt o reţea descentralizată de comunicare securizată prin tehnologia blockchain. Pe scurt, reprezintă un nou internet ce poate fi folosit de toată lumea fără restricţii sau aprobări. Punctul forte al acestei tehnologii este protocolul de comunicare dezvoltat şi patentat de CryptoDATA, VOBP (Voice Over Blockchain Protocol). Această tehnologie este acum implementată, testată şi adaptată pe dispozitivele adresate publicului larg IMPulse K1 Smartphone şi WHIM Laptop. Până acum, acest protocol s-a dovedit a fi impenetrabil şi cu o viteză de comunicare extraordinar de mare. Din acest motiv dorim să construim o reţea globală care să aibă la bază acest protocol. Facem lansarea balonului în acest moment pentru a testa calitatea semnalului, viteza de transfer şi acoperirea dispozitivelor. Dacă echipamentele trec testele în februarie 2021, împreună cu companiile Momentus şi SpaceX, intenţionăm să trimitem primul satelit de test în orbita joasă a Pământului. Din punctul nostru de vedere, reţeaua GLOBAR va oferi omenirii mobilitate, flexibilitate şi securitatea în domeniul comunicaţiilor şi transferului de date”, a afirmat directorul general al CryptoDATA, citat în comunicat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend