Conecteaza-te cu noi

AUTO

Spălătoria auto robotizată din Iași: O soluție modernă și eficientă pentru îngrijirea mașinii tale

Publicat

in

Într-o lume în continuă schimbare și dezvoltare tehnologică, chiar și spălătoriile auto evoluează pentru a se adapta cerințelor și nevoilor clienților. Spălătoria auto Robowash din Iași este un exemplu perfect în acest sens, oferind un serviciu inovator, eficient și rapid de spălare și întreținere a autovehiculelor.

Robowash este prima spălătorie auto robotizată din Iași, care oferă clienților săi o experiență de spălare auto automată și ușor de utilizat. Cu un sistem complet automatizat și robotizat, tot ce trebuie să faci este să apeși un buton, iar robotul se va ocupa de spălarea și uscarea mașinii tale. Rezultatul? O spălare mai bună și mai rapidă decât dacă ai fi folosit un jet manual.

Unul dintre avantajele majore ale spălătoriei auto Robowash este timpul câștigat. În doar 10 minute, mașina ta va fi complet spălată și uscată, iar tu vei fi gata de drum. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei de ultimă oră utilizate de Robowash, care asigură o spălare și uscare eficientă și rapidă.

În plus, spălătoria auto Robowash din Iași oferă o serie de alte beneficii și caracteristici unice, precum:

Clătire cu apă caldă: pentru a proteja vopseaua și caroseria mașinii pe termen lung.
Program pentru insecte: după un drum lung în sezonul cald, mașina ta merită o spălare dedicată pentru îndepărtarea insectelor.
Apă dedurizată: echipamentul Robowash dedurizează apa înainte de a ajunge pe mașină, protejând astfel suprafețele sensibile.
Apă caldă osmozată: toate programele de spălare folosesc apa cu osmoză inversă, obținând un efect hidrofob.
Spălare șasiu: extrem de importantă, mai ales iarna, când sarea corodează metalul.
Dacă ești în căutarea unei spălătorii auto rapide și eficiente în Iași, Robowash este soluția ideală pentru tine. Prin intermediul tehnologiei sale avansate, vei putea beneficia de o spălare auto de calitate, care să îți protejeze și să îți prelungească viața mașinii.

Accesează linkul spre site-ul Robowash.ro, disponibil în ziarul online în care este publicat acest articol, pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de această spălătorie auto inovatoare și pentru a te convinge de eficiența și calitatea serviciilor oferite.

Un alt aspect demn de menționat este preocuparea echipei Robowash pentru mediul înconjurător. Tehnologia modernă și procesele automatizate permit o reducere semnificativă a consumului de apă și energie în comparație cu spălătoriile auto tradiționale. Astfel, alegând Robowash, contribui și la protejarea mediului înconjurător.

În concluzie, spălătoria auto Robowash din Iași reprezintă o soluție modernă, eficientă și rapidă pentru toți șoferii care doresc să își mențină mașina într-o stare impecabilă. Prin utilizarea tehnologiei robotizate și a sistemelor automatizate, Robowash asigură o experiență de spălare auto de înaltă calitate și o întreținere corespunzătoare a autovehiculelor. Nu mai pierde timpul în spălătoriile auto tradiționale și bucură-te de beneficiile oferite de Robowash, prima spălătorie auto robotizată din Iași. Vizitează site-ul Robowash.ro și descoperă toate avantajele acestei spălătorii auto inovatoare, care îți va ușura viața și îți va proteja mașina.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Cine a decis numele DACIA și a spus că e MAȘINA PERFECTĂ PENTRU IDIOȚI!

Publicat

in

Intr-un editorial intitulat „Ce am invatat ca Tar Auto”, publicat in editia online a Wall Street Journal, fostul sef al spionajului romanesc, Mihai Pacepa, dezvaluie cum a luat nastere primul model Dacia.

Cand dictatorul roman Nicoale Ceausescu a decis, la mijlocul anilor ’60, ca isi doreste ca tara sa aiba o industrie auto, m-a ales pe mine pentru a demara proiectul. In tara orbilor, chiorul este imparat. Nu stiam nimic despre fabricarea masinilor, dar in aceeasi situatie erau si toti oamenii de incredere ai lui Ceausescu. Totusi, tatal meu a fost aproape toata viata seful departamentului de servicii General Motors afiliat Bucurestiului„, isi incepe povestea Mihai Pacepa, care era in acel moment seful programului roman de spionaj industrial.

Cum a inceput colaborarea intre Renault si Dacia?

Ceausescu m-a desemnat pe mine sa mediez cumpararea unei licente minime pentru o masina de mici dimensiuni, de la un producator auto important din Vest, iar apoi urma sa furam tot ce mai era nevoie pentru a incepe constructia primei masini romanesti„, sustine Pacepa. Ceausescu ar fi ales Renault, pentru ca era detinuta de guvernul francez, iar companiile private erau privite cu neincredere de toti conducatorii tarilor din fostul bloc sovietic.

Asa ne-am trezit cu o licenta pentru invechitul Renault 12, a carui productie urma sa fie oprita in Franta. Era cea mai ieftina varianta„, explica fostul sef al spionajului romanesc.

E suficient de buna pentru idioti„, si-a motivat Ceausescu alegerea, dupa care a botezat masina cu numele ‘Dacia’, pentru a comemora istoria de 2.000 de ani a Romaniei„, continua dezvaluirile Mihai Pacepa. Potrivit acestuia, in momentul in care Ceausescu a vazut prima masina Dacia fabricata in Romania, a exclamat: „Prea luxoasa pentru idioti!„. Imediat, s-a renuntat la radio, oglinda laterala din dreapta si la incalzirea scaunelor din spate. Asa s-a ajuns, potrivit lui Pacepa, „la un model cu mai putine dotari ca Renault 12, care oricum nu avea prea multe dotari„.

Dupa ce si „alte luxuri inutile” au fost eliminate de catre birocrati, Ceausescu s-a declarat multumit de varianta finala: „Perfecta pentru idioti!„. Pacepa povesteste ca masina a avut totusi succes in randul romanilor, pentru ca acestia nu mai detinusera un alt autoturism anterior. Pentru piata vestica, Dacia era insa un cosmar.

Fiindca Ceausescu voia sa vada masini de productie romaneasca in toate tarile lumii, lui Pacepa i s-ar fi cerut sa mai cumpere o licenta auto de la o companie vestica, pentru a concepe o masina destinata exportului. „Numele noii masini a fost Oltcit, o combinatie intre ‘Oltenia” – provincia de unde Ceausescu era originar si ‘Citroen‘, care detinea 49% dintre actiuni„, isi reaminteste Mihai Pacepa.

General-locotenetul Pacepa este ofiterul din fostul bloc sovietic cu cel mai inalt grad, care a primit azil politic in Statele Unite si autorul cartii de memorii ‘Orizonturi rosii‘”, precizeaza Wall Street Journal.

Ion Mihai Pacepa a jucat „un rol exceptional in demascarea naturii criminale a regiumului si a Securitatii„, se arata in raportul Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania, si „a contribuit la degradarea dramatica a imaginii lui Ceausescu„.

Fost sef adjunct al Departamentului de Informatii Externe si consilier personal al presedintelui Nicolae Ceausescu, general-locotentului Mihai Pacepa a primit doua condamnari la moarte din partea regimului comunist, pentru crima de inalta tradare, dupa ce a primit azil politic in Statele Unite. Pe capul sau a fost pus un premiu de 2 milioane de dolari, iar in anii ’80, Securitatea i-ar fi oferit 1 milion de dolari teroristului Carlos „Sacalul” 1 milion de dolari pentru a-l omori pe general pe teritoriul SUA.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Românii nu mai vor să audă de motorină: 86% dintre clienți cumpără mașini pe benzină sau modele electrice

Publicat

in

Românii au cumpărat peste 46.000 de automobile în primele patru luni ale anului, cu 25% mai multe față de aceeași perioadă din 2022, arată datele centralizate de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA).

Cele mai cumpărate mașini noi în România în intervalul menționat au fost marca Dacia (16.478 unități), Renault (3780 unități), Hyundai (3201 unități), Skoda (3013 unități), Toyota (2815 unități), Volkswagen (2654 unități), Ford (2017 unități), BMW (1566 unități), Mercedes-Benz (1504 unități) și Suzuki (1249 unități).

Dacă ne uităm la modelele preferate de români, primele cinci poziții sunt ocupate de Dacia: Logan, Duster, Sandero, Spring și Jogger. Mai departe, românii au cumpărat două modele de la Renault, Clio și Megane, Skoda Octavia, Hyundai Tucson și Ford Kuga.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend