Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Soția liberalului Mitrofan, angajată la stat – Ce spune directorul CAS Argeș

Publicat

in

De câteva zile, o nouă angajare la stat a unui important lider PNL Argeș, este intens comentată. Este vorba de transferul din privat la stat a lui Carmen Mitrofan, soția liberalului Cristian Mitrofan, fost candidat la Primăria Curtea de Argeș și actual director al CAS Argeș. Aceasta a lucrat de aproape doua decenii in mediul privat, ultimul loc de munca fiind la fabrica Steinel. Cum un job la stat a devenit visul fiecarui român, si Carmen Mitrofan a făcut marele pas. Ea a fost angajată, acum cateva zile, la Rezervele Statului în funcția de consilier. Vorbim de o angajare politica ? Contactat de redactorii PROFIT, Cristian Mitrofan a confirmat angajarea soției la Rezervele Statului dar spune că în niciun caz nu poate fi vorba de un aranjament politic: ” Cum să fie angajare politică ? Aaa, daca se ducea acolo în funcția de director aș mai fi zis. E consilier debutant la acea instituție, deci in cazul acesta nu poate fi vorba de așa ceva, de angajare pe criterii politice. Mai mult, soția mea s-a angajat acolo după ce a dat un concurs”, ne-a declarat Cristian Mitrofan, liderul PNL Curtea de Argeș și director al CAS Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Date de la ora 10:00. În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică vine cu noi date referitoare la pandemia de coronavirus.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus și 28 de decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.595 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 28  de decese. Nu sunt raportate decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut o nouă tabără în interiorul PNL: Liberalii autentici. ‘Nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita’

Publicat

in

De

Situație tot mai tensionată în interiorul PNL! Fostul prefect de Argeș Emanuel Soare și-a anunțat demisia din partid. Acesta a acuzat actuala conducere a organizației PNL Argeș că se comportă ”complet nestatutar”. 

După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL.

Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean.

Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal.

În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL”, a scris Emanuel Soare pe Facebook.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend