Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Sorin Vǎcaru a rǎmas şocat – Consilierii vor sǎ ii cumpere clǎdirea de pe 1 Decembrie

Avatar

Publicat

in

Periodic, aleşii locali din Curtea de Argeş iau în discuţie problemele urbanistice ale oraşului. Ieri, în cadrul şedinţei extraordinare, s-a reluat tema clǎdirilor care sunt în construcţie pe strada 1 Decembrie, în imediata apropiere a Stadionului Municipal. Deşi cu autorizaţii de construcţie în regulǎ, proprietarii acestor imobile sunt acuzaţi cǎ au ridicat imobile « urâte ». Aşa s-a ajuns la propunerea ca, unul dintre propietari, Sorin Vǎcaru, sǎ vândǎ imobilul municipalitǎţii. « Poate vorbim sǎ ne vândǎ nouǎ şi altfel ne descurcǎm. Facem intrare frumos cǎtre sala de sport » a spus Ion Serban iar ideea sa a fost notatǎ de primarul Panţurescu : « Vom purta discuţii » concluzionând acesta.

Aşa cum era firesc, contacatat de redactorii PROFIT, Sorin Vǎcar a rǎmas uimit de propunerea aleşilor locali. « Deocamdatǎ nu ştiu ce sǎ zic… Am rǎmas pur şi simplu blocat. Eu am oprit lucrǎrile acolo pentru cǎ a venit iarna. In primǎvarǎ continui… Sunt dispus sǎ port discuţii pe aceastǎ temǎ însǎ cei care îmi vor face oferǎ ar trebui sǎ ia în calcul nu numai valoarea clǎdirii şi a terenului ci şi profitul pe care aceasta îl va aduce în timp… «  a spus Sorin Vǎcaru.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Ultim moment! Tânărul care s-a aruncat de pe clădirea căminului din Sectorul 2 a murit

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Educației anunță noi reforme: ‘Trebuie să ai conduceri în școli selectate pe criterii relevante și obiective’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că că toate posturile de director vor fi scoase la concurs: ”Obiectivul este să reușim acest lucru înainte de vacanța de vară. Tot. Director, directori adjuncți”.

”Trebuie să ai conduceri în şcoli selectate pe criterii relevante şi obiective. Pentru asta trebuie să ai organizate concursuri pentru directorii de şcoli. Este un element esenţial, dacă vrei să faci evaluare. Pentru că, în orice sistem, directorul unei şcoli va fi implicat în evaluarea cadrelor didactice pe criterii de performanţă, legate de criteriile de performanţă ale elevilor”, a declarat, joi, la Europa FM, Sorin Cîmpeanu.

Întrebat dacă urmează un proces de scoatere la concurs a tuturor posturilor de directori, Cîmpeanu a afirmat: ”Cu siguranţă da”, precizând că şi posturile care au fost ocupate prin concurs sunt vizate, conform news.ro.

”Obiectivul este să reuşim acest lucru înainte de vacanţa de vară. Tot. Director, directori adjuncţi”, a mai declarant ministrul.

Citește și:

Scandalos! Sporuri uriașe pentru angajații de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cum s-a permis acest lucru

EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend