Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Sonorizare L-Acoustics Brașov – Evenimente Premium

Publicat

in

Magic Summer – Capitolul 1 – Iunie. Marcăm începutul verii cu un articol despre două dintre cele mai frumoase dar solicitante evenimente pe care Full Events le-a organizat. Aceste două remarcabile evenimente o să rămână cu siguranță și în amintirea noastră, a organizatorilor.

Cea mai elegantă Nuntă:

Data de 3 iunie a fost ziua când Istvan și Beatrix și-au unit destinele iar noi am avut onoarea să le furnizăm serviciile noastre la o calitate ridicată.

Istvan a spus că nu vrea o nuntă clasică, dar pe cât se poate, să fie atinse genuri muzicale cât mai variate.

Ca și echipamente a cerut un sistem de sonorizare și lumini de top, muzica să se audă clar atât pe ringul de dans cât și la mese sau terasa de afară.

Ne-am adaptat cerințelor. Programul muzical a însemnat o excursie continuă între Ungaria și România, majoritatea invitaților fiind maghiari. După ce lumea s-a încălzit am continuat cu dance, house, trance iar atmosfera a fost de festival.

Echipamentele furnizate au fost pe măsura așteptărilor și pentru acest eveniment am folosit linia noastră de top de la producătorul de echipamente audioL-Acoustics. Am folosit 4 sateliți Arcs Wide/Focus pentru partea de medii-înalte iar bașii au fost puternicii KS28.

De departe cea mai frumoasa nuntă din iunie 2022 s-a încheiat exact ca un festival, la 6 dimineața, când am ieșit cu toții afară și ne-am bucurat de răsăritul soarelui.

Aniversarea de 50 de ani a domnului Alexandru, la Restaurant Dumbrava din Rupea

La dorința soției dânsului am făcut dintr-o simplă petrecere un adevărat concert. Pentru aceasta am folosit o scenă de 6×4 m, același sistem de sonorizare L-Acoustics dar in plus , pentru partea de voci am folosit mixerul nostru digital Yamaha TF-3. Ne-a onorat cu prezența Lena Miclaus și formația dânsei care a fost pe placul tuturor invitaților. O traversă cu lungimea de 8 m a susținut și sistemul de lumini care împreună cu luminile arhitecturale au schimbat total sala .

Aceasta a devenit elegantă și intimă, iar nuanța de albastru aleasă a fost perfectă pentru aniversarea unui domn.

Totul a fost la superlativ, am terminat evenimentul in zori, obosiți dar mulțumiți.

Maggic Summer 2022 continuă și abia așteptăm să împărtășim cu voi următoarele povești pe care le vom scrie în cartea evenimentelor de vis marca Full Events.

Contactați echipa FullEvents pentru mai multe informații www.fullevents.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Europarlamentar PNL, despre reducerea consumului de gaze: ‘România trebuie să-și facă un plan similar cu alte țări europene’

Publicat

in

De

Cristian Bușoi precizează că ”România și-a asumat această propunere și chiar dacă poate reducerea nu va fi neapărat de 15%, va fi o reducere voluntară. Apoi, știu că la nivel tehnic, dar e adevărat, încă nu s-a comunicat public și încă nu e un document finalizat, la Ministerul Energiei sunt discuții la nivel de experți, la nivel de directori, la nivel de secretari de stat, cum ar trebui să arate un astfel de plan. Evident că nu trebuie să inventăm foarte multe lucruri. În comunicarea Comisiei Europene există un număr foarte mare de sugestii, de posibile propuneri (…).

Pot fi nenumărate idei, care pot să funcționeze în România, fără să pună o presiune foarte mare pe industrie, cea care folosește gazul sau pe locuințele casnice. Unele dintre măsurile de bun simț, care ar putea fi valabile și în perioade fără stres că s-ar putea opri gazul dinspre Rusia către UE, cum ar fi o mai mare atenție la utilizarea electricității în clădirile publice, reclame care nu trebuie să stea luminate noaptea, uși care nu trebuie să rămână deschise în spații care sunt încălzite sau răcite cu aer condiționat, adoptate de alte țări, se pot adopta și în România”.

Eurodeputatul PNL crede că un plan de reducere a consumului de gaze în România va fi prezentat în perioada următoare: ”Mă aștept ca în săptămânile următoare să se vină cu astfel de idei voluntare pentru acest moment (…), vor fi recomandări (…). În opinia mea, România trebuie să-și facă un plan similar cu alte țări europene și fără să pună o presiune care să însemne o reducere a competitivității industriei și fără să afecteze încălzirea locuințelor la iarnă.”, conform rfi.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ieșire controversată a lui Sorin Ovidiu Vîntu, în plină invazie a Rusiei în Ucraina: ‘Resursele trebuie naționalizate. Trebuie să ieșim din UE, trebuie să ieșim din NATO și să ne vedem de viață. România nu va ieși în stradă’

Publicat

in

De

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu afirmă că singura soluție ca România să facă față unei crize economice ar fi să își naționalizeze resursele: ”Avem energie proprie, și electrică și gaz metan și petrol. Ele trebuie naționalizate. Fără pic de jenă. Trebuie să ieșim din UE, trebuie să ieșim din NATO și să ne vedem de viață”.

Vivazi de măsurile pe care Banca Națională le-a luat în ultima vreme. Din punctul de vedere al BNR, este o încercare disperată de a stopa inflația. Generație, singurele efecte ale acestei majorări se regăsesc în dobânzile la creditele pe care le plătești. Ți-am spus de multă vreme să nu-ți iei casă, ci să stai cu chirie. Ai vrut casă, ai să rămâi fără ea, probabil, curând. Și în finanțarea economiei românești care, devenind foarte scumpă, devine inaccesibilă practic. Va ajuta la creșterea inflației. Singurele măsuri care pot fi luate, generație, sunt acelea de a crește productivitatea, de a diversifica producția și serviciile. Astea sunt măsurile, coroborate, bineînțeles, cu măsurile monetare luate de Banca Națională. În tot Occidentul, inclusiv în America, se merge doar pe politici monetare. De tâmpiți nu sunt tâmpiți. Sunt obligați să facă pace cu rușii. Altfel, catastrofa mondială e deja în curtea tuturor.

Generație, România nu are nicio scuză să nu facă ce am spus. Avem energie proprie, și electrică și gaz metan și petrol. Ele trebuie naționalizate. Fără pic de jenă. Trebuie să ieșim din UE, trebuie să ieșim din NATO și să ne vedem de viață. România nu va ieși în stradă. Singurele manifestări împotriva guvernelor care au avut succes au fost organizate de SRI. Fără SRI, fără organizare externă, românii nu vor ieși în stradă.

Așa cum am spus, românii au cheltuit peste șase miliarde de euro în vacanțe. Oricâți bani ai avea, astăzi, a cheltui banii pe vacanțe e un semn de iresponsabilitate. Oricum nația română s-a prostit în ultima vreme, la fel ca nația planetară, dar parcă la noi e mai aspru. Numărul proștilor în această țară a crescut imens. Calitatea intelectuală a românului a scăzut imens. Cu voi în frunte, voi, cei din generația actuală. Sunteți vai mama noastră. Droguri, festivaluri și prostie. Cam asta e. Cu excepția unor vârfuri dintre voi, care își văd de treabă și fac și altceva. Ca salariați sunteți jalnici, ca oameni de acțiune sunteți jalnici, ca intelect sunteți jalnici. Deci, România nu va ieși în stradă. Doar dacă organizează cineva din afară sau SRI”, spune Sorin Ovidiu Vîntu, într-o postare pe Facebook, potrivit romaniatv.net.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend