Conecteaza-te cu noi

Campulung

Şocul anului! După încetarea contractului Corint mai lucrează la parcurile Câmpulungului

Publicat

in

După cum bine am mai anunţat în data de 07 aprilie s-a încheiat contractul cu asocierea de firme Grup Corint SA (sau cum s-o mai chema!… Corint Restaurare) şi Harbău SRL, pentru lucrările la proiectul de reabilitare a centrului istoric al Câmpulungului. Tot bine se ştie şi mai ales se vede că lucrările au fost efectuate într-o proporţie de nici 25%, iar cele două parcuri centrale ale municipiului arată ca după trecerea unui taifun.
După încetarea contractului, firma din Alba Iulia, cu un nou sediu social şi prin Ghimbav Braşov, a reînceput lucrul în forţă la şarpanta de acoperişul clădirii fostelor Băi Kretzulescu şi de la Turnul Belvedere. Motivul este acela că fost Grup Corint, actual Corint Restaurare, adusese nişte materiale şi ar fi fost păcat să se întoarcă cu ele acasă, mai ales că primăria Câmpulung va mai trebui să le plătească o ultimă situaţie de lucrări, în care foarte simplu pot fi introduse şi costurile lucrărilor aferente zilelor de după încetarea contractului.
În timp ce în Parcul Kretzulescu se lucra de zor cu spor, de nu s-a văzut timp de doi ani de zile, în cadrul organizării de şantier se trecuse deja la inventarierea lucrărilor efectuate şi a materialelor folosite pentru încheierea procesului verbal de predare primire între constructor şi primăria Câmpulung. Inventariere care cel mai probabil se va încheia la finalul acestei săptămâni.
De asemenea, tot constructorul va fi cel care va remedia problemele apărute la lucrările deja efectuate, exemplu gardul de la Grădina Publică Merci.
Lista problemelor însă este mult mai lungă dacă luăm în calcul numai cele vizibile cu ochiul liber, aşa cum am putut constat la o simplă vizită a obiectivului Grădina Publică Merci, unde bordurile ciobite şi puse în valuri, cablurile de la stâlpii de iluminat nu au fost îngropate în pământ, băncile nemontate, fântâna arteziană nefinalizată, etc., etc.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Sportivi argeșeni medaliați la Campionatele Mondiale, în atenția CJ Argeș

Publicat

in

De

Astăzi, la Consiliul Județean Argeș, președintele Ion Mînzînă și vicepreședintele Adrian Dumitru BUGHIU s-au întâlnit cu echipajul de bob – două persoane, format din Mihai Tentea (pilot), Ciprian Daroczi (împingător) și Iulian Păcioianu (antrenor), sportivi ai Clubului Sportiv Câmpulung Muscel.

La începutul acestui an, România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatele Mondiale de bob pentru juniori și tineret, organizate la Saint – Moritz, Elveția. La categoria U23, pilotul Mihai Tentea și împingătorul Ciprian Daroczi, ambii în vârstă de 23 de ani, au obținut medalia de aur în cadrul probei masculine de bob-2. Cei doi sportivi, legitimați la Clubul Sportiv Muscelul Câmpulung au obținut și o medalie de bronz la categoria U26. Nu este prima medalie pe care o cuceresc Mihai Tentea și Ciprian Daroczi. Aceștia au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și la Campionatele Europene U23.

Sportivii argeșeni au fost felicitați pentru performanțele lor și au fost asigurați că, la nivelul Consiliului Județean Argeș, se vor căuta soluții pentru a veni în sprijinul acestora, în vederea participării și obținerii unor bune rezultate la viitoarele Jocuri Olimpice.

“Povestea dumneavoastră o știu, sunt pasionat de sport. Invitația noastră a fost făcută la inițiativa domnului vicepreședinte Adrian Dumitru Bughiu, care mi-a povestit despre dumneavoastră și echipă de bob. Aceasta este o primă întâlnire. Am dori să vă susținem în perioada pregătirilor pentru Jocurile Olimpice, deoarece credem cu tărie că gloria acestei națiuni a fost și va fi dusă mai departe și de sportivi”, a spus președintele Ion Mînzînă.

La rândul său, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu a subliniat faptul că a urmărit cu interes evoluția sportivilor de-a lungul timpului, performanța lor fiind una excepțională la nivel național și internațional. Conducerea Consiliului Județean Argeș a înmânat antrenorului Iulian Păcioianu “Diploma de recunoștință” pentru performanță și profesionalism, pentru contribuția avută la obținerea unora dintre cele mai memorabile rezultate din bobul românesc, iar sportivilor Mihai Tentea și Ciprian Daroczi “Diploma de merit” pentru rezultatele obținute la Campionatele Europene și Mondiale. Următorul obiectiv al echipei de bob CS Muscel Câmpulung îl reprezintă calificarea la Jocurile Olimpice de Iarnă, care vor fi organizate la Beijing, în China, în anul 2022.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Accident cu mașina poliției, în Argeș

Publicat

in

De

O autospecială a Poliției Câmpulung, condusă de specialist criminalist din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care se întorcea de la un un accident rutier petrecut pe DN 73, pe raza localității Valea Mare Pravăț, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 36 de ani, care a pătruns pe DN 73 de pe un drum lateral.
Din fericire, în urma evenimentului nu a rezultat rănirea niciunei persoane, ci doar avarii produse celor două autovehicule.
Evenimentul rutier urmează a fi protocolat ca tamponare, de către polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Câmpulung.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend