Conecteaza-te cu noi

Campulung

Şocant! Rable pe post de maxi taxi Câmpulung – Piteşti şi retur

Publicat

in

Din ciclul de la „cititori primite”, vom prezenta două imagini surprinse într-un maxi – taxi ce circul pe ruta Câmpulung – Piteşti şi retur, microbuze de transport persoane ce ar trebui scoase din uz. Este pur şi simplu revoltător modul în care operatorul de transport persoane de pe această rută încearcă să scoată profit prin utilizarea unor microbuze ce mai au puţin şi se dezmembrează, fără de a face vorbire şi de şoferii kamikaze. Şoferi total inconştienţi care calcă pedala de acceleraţie fără a ţine cont de starea tehnică precară a maşinii, şi cu atât mai puţin de faptul că ar putea avea pe conştiinţă vieţile călătorilor. Ne întrebăm acum de nu-i vede ARR şi cum de astfel de autovehicule mai au drept de a circula din partea RAR. maxi taxi
Cei care au fost nevoiţi să parcurgă drumul Câmpulung – Piteşti şi retur şi au nimerit una dintre maşinile de maxi – taxi cu mari probleme, spun „este un calvar să mergi cu unele dintre maşini. Zici că se rup în două, sunt pline de praf şi de multe ori mirosul este insuportabil. Şi dacă mai ai şi ghinionul să prinzi un şofer care e zmeu de şosea cu atât mai mult nu mai mergi timp de o lună decât pe jos”.
Este de precizat că respectivele maşini de maxi – taxi aparţin operatorului de transport persoane SC Trans Sublim 2000 SRL, care ar trebui să aibă în vedere faptul că zilnic, vieţile a zeci de oameni sunt puse în pericol.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

ARGEȘ | ELEVII unui liceu din Câmpulung, BEȚI CRIȚĂ la orele de curs

Publicat

in

De

În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei unități de învățământ liceal din municipiul Câmpulung a acuzat o stare de rău, ca urmare a faptului că ar fi consumat alcool, alături de alți colegi, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, unui elev din cadrul unei unități de învățământ liceal din municipiul Câmpulung i s-ar fi făcut rău, ca urmare a faptului că ar fi consumat alcool, alături de alți colegi.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și un echipaj medical, care a preluat minorul și l-a transportat la spital.
Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, șase elevi de clasa a IX-a, ar fi consumat alcool, adus de unul dintre ei, în incinta unității de învățământ.

În urma celor constatate, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991, celor șase elevi, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară au avut în atenție unitatea de învățământ și au desfășurat activități de verificare, în anul 2021.

De asemenea, au fost dispuse măsuri de prevenire a unor astfel de evenimente, prin efectuarea unor activități informativ-educative cu elevii și cadrele didactice.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ – 2 șoferițe, impact nimicitor – Una a intrat pe contrasens și a bagat-o în spital pe cealaltă

Publicat

in

De

Astăzi, 10 ianuarie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre producerea unui accident rutier între trei autoturisme, pe raza localității Coșești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, o femeie de 40 de ani, din Coșești, care conducea un autoturism pe DJ 731, din direcția Domnești către Dârmănești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de o femeie de 21 de ani, din Coșești.
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat în șanț, iar primul autoturism a acroșat o autoutilitară, care circula în aceeași direcție de mers cu acesta.

În urma accidentului, conducătoarea celui de-al doilea autoturism, femeia de 21 de ani, a fost rănită și transportată la spital.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend