Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

ŞOC !!! SE RETRAGE TRAIAN BASESCU ? PMP a convocat Congresul Extraordinar

Publicat

in

PMP a convocat Congresul Extraordinar al partidului pentru data de 16 iunie. Este posibil ca Traian Băsescu să se retragă din funcția de președinte, conform anunțului făcut în februarie 2017.

”Sincer cred că mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou şi mi-am încheiat şi misiunea politică în fruntea Partidului Mişcarea Populară.În 2014 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul European.La legislativele din 2016 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul României .Există o osatură sănătoasă a partidului, pe care o nouă generaţie de politicieni să poate să construiască un partid puternic.Eu consider că de azi, începând cu reluarea lucrărilor Parlamentului, mi-am încheiat mandatul în funcţia de preşedinte al PMP şi voi declanşa imediat procedurile de predare a ştafetei către cei care trebuie să preia responsabilitatea evoluţiei partidului.Să avem zile bune”, a scris Traian Băsescu.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Gabriela Firea, ATAC la contestatari: ‘Nu trebuie să aruncăm cu noroi în eforturile unei autorități. Haideți să ne măsurăm cuvintele’

Publicat

in

De

Primarul general Gabriela Firea a vorbit, la B1 TV, despre testarea care se face în București și despre faptul că i se pun bețe în roate de către guvernanți.

„Am auzit voci că eșantionul, că testarea care se face în București, nu este reprezentativ. Eu aș vrea să văd cum va fi testarea de Ministerul Sănătății. În țară, cei care merg să-și facă analizele, li se va cere voie să folosească sânge pentru a se vedea dacă au fost infectați.

Un consilier al lui Ludovic Orban a răbufnit după poza devenită virală pe internet: ‘Este ori o lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior

Nu trebuie să aruncăm cu noroi în eforturile unei autorități. Haideți să ne măsurăm cuvintele, nu este o competiție. Sutoritățile trebuie să conlucreze, nu să se invidieze”, a spus Gabriela Firea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

BREAKING – Director al organizației Crucea Roșie Neamț a murit din cauza Covid – 19

Publicat

in

De

Directorul filialei Neamț a Crucii Roșii, Florin Pîclea, care a fost diagnosticat cu COVID-19 și diabet în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Județean Neamț, a murit, a anunțat duminică directorul Crucii Roșii Române.

Citește și: SONDAJ IMAS – Creștere spectaculoasă pentru Pro România: PNL în cădere liberă, PSD stagnează

Potrivit lui Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române, Florin Pîclea avea 64 de ani și a condus timp de 18 ani filiala Neamț a Crucii Roșii Române.

„Domnul Florin Pîclea a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Județean Neamț. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat și cu diabet”, a precizat directorul general al Crucii Roșii.

Florin Pîclea a lucrat timp de 26 de ani în domeniul industrial, iar în 2002 a preluat conducerea filialei Neamț a Crucii Roșii Române.

„Astăzi, Crucea Roșie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii”, a mai spus Ioan Silviu Lefter, directorul general al Crucii Roșii Române.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend