Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Situație teribilă pentru românii cu credite în lei

Publicat

in

NATIONAL

Ionuț Cristache, jurnalist la TVR 1, a câștigat procesul de 100.000 de euro cu Gabriel Liiceanu, în care Andrei Pleșu a fost martor

Publicat

in

De

Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii ”România9”, de la TVR 1, a câștigat procesul de 100.000 de euro cu Gabriel Liiceanu și Editura Humanitas. Liiceanu a intentat un proces împotriva jurnalistului la finalul lui 2017, iar sentința a venit abia acum. Deși l-a avut martor și pe Andrei Pleșu, Liiceanu a pierdut procesul.

”!!!!!!!!!!Breaking News!!!!!!!!!Am castigat procesul cu filosoful Liiceanu si cu editura Humanitas, proces in care mi se solicitau daune totale de 100.000 de euro pentru ca am cutezat sa ma apar si sa ripostez la un atac venit din partea filosofului, culmea! Despre dramoletele din sala de judecata si despre pledoariile martorilor acuzarii, promit sa va povestesc cat de curand!

P.S si pt. ca ma intreaba foarte multa lume, in privat, ce avocat m-a reprezentat, cu acordul domniei sale, este vorba de domnul avocat Mihai Mustaciosu.”, a anunțat jurnalistul.

Citește și: Parlamentul a decis! Educația sexuală a fost înlocuită cu ‘educație sanitară’. Cum se va preda în școli .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Primul antrenor al lui Ghiţă Mureşan în NBA, Wes Unseld, şi fost mare jucător în liga nord-americană, a decedat la vârsta de 74 de ani

Publicat

in

De

Primul antrenor al lui Ghiţă Mureşan în NBA, Wes Unseld, şi fost mare jucător în liga nord-americană, a decedat la vârsta de 74 de ani. Big Ghiţă a transmis un mesaj de condoleanţe, anunță news.ro.

”Odihneşte-te în pace, Wes Unseld, primul meu antrenor în NBA! Un mare jucător şi un om şi mai bun. Gândurile şi rugăciunile mele sunt cu familia lui”, a transmis Ghiţă Mureşan, miercuri, alături de fotografii cu regretatul antrenor şi jucător din NBA.

Citește și: Augustin Zegrean, reacție după decizia CCR cu privire la mandatele aleșilor locali: ‘Nu mai au suport să stea acolo, pentru că mandatul lor a expirat’

Vestea a fost dată, marţi, de Washington Wizzards, care a menţionat într-un comunicat de presă că Unseld avea mai multe probleme de sănătate.

Wes Unseld a jucat în NBA între anii 1968-1981. După încheierea carierei de jucător a activat la Washington ca antrenor principal sau secund, precum şi ca manager general şi vicepreşedinte.

Citește și: Gestul de curaj al unui polițist din Bihor: a refuzat o mită de 1.000 de euro

În 1993, când Ghiţă Mureşan ajungea în NBA, a lucrat chiar cu Wes Unseld la Washington Bullets, cum se numea pe atunci, care a antrenat echipa între 1988-1994.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend