Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Simplifica-ti munca la birou cu ajutorul obiectelor de papetarie si birotica

Publicat

in

Zilele lucratoare trec intotdeauna mai repede atunci cand in jurul tau biroul este organizat si ingrijit, dar nu toti angajatorii sau angajatii stiu exact de ce ai nevoie pentru o organizare eficienta a acestuia. In cazul in care nu stii ce sa alegi cum sa iti creezi o lista cu produse de birotica sau papetarie ce sunt necesare in buna desfasurare a activitatilor si pentru a va ajuta in indeplinirea mult mai usoara a sarcinilor.

Odata cu evolutia digitala suntem tentati sa credem ca nu mai sunt atat de importante obiectele ce le folosem in trecut pentru a putea duce la bun sfarsit taskurile pe care le avem, dar din potriva exista o nevoie mai mare ca oricand de articole pentru birou, astfel incat sa acopere tot necesarul, chiar daca spre exemplu consumul de hartie s-a mai redus o data cu trimiterea facturilor online.

Pentru a va simti motivat si eficient la locul de munca este necesar sa aveti articole de birotica si papetarie de calitate in conformitate cu nevoile pe care le aveti constant, iar solutiile de stocare digitala nu trebuiesc nici ele trecute cu vederea mai ales pentru lucrul de acasa.

Astfel va suntem alaturi cu cateva sfaturi despre ce tipuri de produse trebuie sa aveti intotdeauna pe lista de achizitii, chiar daca faceti un necesar pentru un coleg nou de munca sau pur si simplu lista dvs. lunara de cumparaturi.

Un capsator este indispensabil si este considerat cel mai economic organizator de foi pe care puteti sa il folositi, deoarece un numar semnificativ de documente pot fi arhivare. Atunci cand il alegeti dimensiunile acestuia trebuiesc sa fie in concordanta cu actele ce urmeaza sa fie capsate, in cazul in care folositi pentru un numar redus puteti alege unul mic, iar in caz contrar unul profesional pana la 200 coli.

Dispozitivul pentru indepartarea capselor, adica decapsatorul se utilizeaza destul de frecvent si se regaseste mai mereu in comanda de birotica si papetarie pe care o dau firmele, astfel pentru a-ti pastra in siguranta unghiile sau deschizatorul pentru scrisori un astfel de aparat mic este o sursa la indemana pentru dvs.

Evidentiatoarele fac parte din instrumentele de scris folosite intens de majoritatea oamenilor, dar mai ales departamentele contabile si de gestiune au nevoie mai mare de acestea pentru a putea urmari elementele importante ce sunt mentionate in diferite documente, in asa fel incat este necesar sa aveti mai multe culori pe propriul dumneavoastra birou, incat sa puteti evidentia cu rapiditate pasajele importante ce doriti sa le scoateti in evidenta.

Pentru optimizarea optima atat a spatiului de lucru, dar si a documentelor pe care le folositi zilnic, facturi, avize sau altele de acest tip trebuie sa aveti solutii de stocare precum sunt cutiile de arhivare si cele de depozitare, cu ajutorul acestora puteti pune in ordine, iar ulterior se pot stoca pe termen lung mai ales actele contabile ce trebuiesc tinute o perioada indelungata de timp in sediu.

Pentru clasificarea dosarelor din plastic sau a celor din carton puteti consulta oferta magazinelor online de birotica si papetarie si urmarii sa achizitionati fie tavite din plastic sau suporturi verticale pentru documente, acestea sunt din plastic sau mai rezistente din metal de tip mesh, cele din urma au avantajul de a putea fi prinse in perete prin intermediul unui cui, dar si a locului special ce se regaseste pe partea din spate a acestuia.

Nu trebuiesc neglijate nici plicurile, deoarece sunt destul de importante atunci cand doresti sa expediezi fie o factura, un contract sau o scrisoare de intentie, acestea au diferite dimensiuni si forme.

Fie ca optati pentru cele clasice albe sau de tip kraft, au doua tipuri de inchidere autoatezive sau gumate, cele din urma sunt mai ieftine, dar mai greu de utilizat, deoarece in majoritatea cazurilor trebuie sa utilizati un lipici.

Pentru documentele de tip A4 sunt indicate cele cu denumirea de C4, iar atunci cand doriti sa trimiteti mai multe foi este buna alegerea celor cu burduf in functie de necesitatile pe care le aveti, iar cele antisoc au bule de aer pe interior si atenueaza socurile daca expediati obiecte mai fragile sau care au nevoie de o protectie suplimentara.

Alegerea potrivita a produselor de birotica si papetarie este foarte importanta pentru a avea un randament mult mai bun la locul de munca sau acasa, organizarea incepe intotdeauna cu acestea, iar cu cat ai un birou mai echipat din acest punct de vedere, cu atat productivitatea va fi una mai mare.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Fair-play-ul lipsește în Coaliție? Florin Cîțu: ‘Mă așteptam să fie fair-play. Nu vreau ca PNL să fie cel care aruncă în aer această coaliție’

Publicat

in

De

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă, marţi seară, că este nemulţumit de modul în care se comună în coaliţie, aşteptând mai mult fair-play din partea partenerilor. Cîţu susţine că şi lui i-ar fi uşor să propună pe Facebook măsuri irealizabile şi apoi, după şedinţa coaliţiei, să spună că nu se poate pentru că nu sunt de acord partenerii de coaliţie.

Florin Cîţu a declarat, marţi seară, la Digi 24, că este nemulţumit de modul în care se comunică măsurile din coaliţie.

”E foarte uşor să vin şi eu să scriu pe Facebook că vă propunem să creştem pensiile cu 60 % sau cu 80 %. Mă duc în coaliţie, nu se poate, bineînţeles, şi apoi să spun nu vrea partenerul de coaliţie. Aş vrea mai mult fair-play, să vorbim în coaliţie, nu înainte de coaliţie, să aruncăm tot felul de mesaje pe surse sau prin comunicatori”, a declarat Florin Cîţu.

Acesta a precizat că partidele trebuie să comunice altfel pentru că nu sunt în campanie electorală.  

”Este o coaliţie şi este un compromis. Mă aşteptam să fie fair-play”, a mai afirmat Cîţu, precizând că nu vrea atacuri din partea liberalilor la adresa partenerilor.

”Eu sunt cel care le-am spus colegilor mei din Guvern să comunice elegant, nu vreau o comunicare care să pună în pericol stabilitatea acestei coaliţii. Este nevoie să avem această coaliţie în acest moment, să trecem prin acest moment dificil şi nu vreau ca Partidul Naţional Liberal să fie cel care aruncă în aer această coaliţie. De aceea nu vedeţi membrii guvernului din Partidul Naţional Liberal să iasă la atac, nu-i vedeţi să atace preşedintele Partidul Social Democrat”, a adăugat Cîţu.

 Liderul PNL a mai precizat că liberalii trebuie să susţină măurile liberale din Programul de guvernare, dar şi să arate că sunt un partener cu care se poate lucra, conform news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Energie, Virgil Popescu: ‘Clienții casnici vor avea aceste prețuri scăzute la gaze naturale. La energie electrică doar plafonul a fost scăzut pentru cei care nu se încadrează în consum’

Publicat

in

De

Virgil Popescu (PNL), ministrul Energiei, a vorbit marți, pentru B1 TV, despre soluțiile găsite de coaliția de guvernare în criza facturilor la energie și gaze naturale.

Cum vor fi ajutați românii cu facturile la energie și gaze

„Luni am avut o discuție foarte bună în coaliție. Practic am ajuns la un acord pe modificarea la legea plafonării. Modificările sunt următoarele: pentru clienții casnici care consumă mai mult decât plafonul de 500 kw vor plăti 80 de bani / kw, preț mai mic decât 1 leu, cum era înainte, iar pentru cei care consumă până în 500 de kw vor plăti fix 68 bani / kw. Nu mai reiau acea compesație de 0.291 că duce direct în prețul de 68 de bani. Am dat practic două repere de preț: 80 de bani pentru cei care consumă peste 500 de kw și 68 pentru cei care consumă sub 500 de kw. 500 de kw e noul plafon, a fost crescut de la 300 lunar la 500.

Pentru gaze naturale a fost scăzut plafonul pentru cei care nu se încadrează în plaja de consum de 1.500 metri cubi în această perioadă de iarnă, ianuarie – 31 martie. Ei vor plăti 31 de bani pe kw sau 310 lei pe mw și cei care se încarează în plaja de consum de până în 1.500 vor plăti în jur de 22 bani/kw, iar preț fix. Mărind discountul de la 33 la 40% se duce în cea mai de jos referința de 22 de bani, cu tot cu TVA cu toate taxele incluse. Deci clienții casnici vor avea aceste prețuri scăzute la gaze naturale. La energie electrică doar plafonul a fost scăzut pentru cei care nu se încadrează în consum.

Pentru restul, aici vorbim de instituții, școli, spitale, instituții de cult și de cultură, IMM-uri, consumatori industriali, inclusiv industria alimentară, vorbim de un plafon. În OUG o să vedeți foarte multe categorii prinse. 1 leu pe kw pentru energie electrică, având tot inclus, și 37 de lei pe kw pentru gaze naturale”, a declarat ministrul Virgil Popescu, în cadrul emisiunii „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat.

Ce spune Virgil Popescu despre facturile calculate greșit

„Toată lumea se încadra și înainte în plafonare, problema pe care să zicem că n-a anticipat-o nimeni a fost să se emită facturi care nu au fost calculate corect, să se emită facturi fără plafonare și compensare. Asta a dat totul peste cap. Acum au fost extinse niște limite.

Eu cred că pe zona de enegrie ne vom duce spre 90% din populație (ajutată), iar pentru restul care consumă și mai mult și vor un preț mic, la nivelu de 68 de bani, avem oferta Hidroelectricii care e chiar de 68 de bani, deci se pot duce la Hidroelectrica. O să vedeți de săptămâna viitoare că schimbarea se face în câtva minute.

La gaze naturale, problema a fost de preț, pe lângă faptul că facturile au fost în mare parte întocmite eronat. Am mai scăzut prețul și am crescut perioada de consum. Acum probabil ne ducem spre 70-80% din cei legați la gaze naturale, deci asigurăm o plajă mult mai mare de protecție pentru clienții casnici”, a mai declarat ministrul Energiei, conform b1tv.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend