Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Simona Bucura Oprescu: “Obligația noastră este să punem stop dezastrului produs de PNL, prin votul de duminică!”

Avatar

Publicat

in

Stoparea pandemiei de coronavirus și ieșirea din criza economică sunt posibile! PSD este singurul partid care are un plan coerent și realist în acest sens, declară Simona Bucura Oprescu, candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților.

“PSD este singurul partid care are un plan coerent și realist atât pentru a opri pandemia, cât și pentru a ieși din criza economică!

Românii văd, simt și înțeleg dezastrul produs de PNL în acest an de guvernare. Numărul tot mai mare de îmbolnăviri, aproape 11.000 de decese, măsurile haotice dictate doar de interesul politic – toate acestea au arătat țării câtă incompetență poate produce Guvernul Orban! Nimeni nu mai crede în promisiunile disperate ale lui Iohannis și ale lui Orban! Argeșenii ne-au transmis că PNL va primi ceea ce merită la vot din partea lor.

Sunt convinsă că PSD va câștiga alegerile parlamentare! În ultimul an, am reconstruit partidul din temelii. Am adus alături de noi cei mai apreciați profesioniști, în special pe domeniul sănătății publice. Sunt parte a echipei noastre domnul doctor Remus Mihalcea, manager al Spitalului Clinic Colentina din București, doamna doctor Cristina Stocheci, domnul doctor Viorel Enache. PSD a aplicat criteriile de integritate. Suntem singurul partid care nu avem pe liste nici măcar persoane trimise în judecată. PNL are listele pline de persoane condamnate deja.

  • Guvernul liberal a adus cea mai mare scădere economică din Europa, de 6%;
  • Guvernul liberal este singurul din Europa care a închis școlile;
  • Guvernul liberal a generat peste 100.000 de șomeri numai pentru hoteluri, restaurante și cafenele și pierderi de 3 miliarde de euro doar pentru această industrie;
  • Guvernul liberal a refuzat aplicarea legii privind creșterea cu 40% a pensiilor;
  • Guvernul liberal distruge companiile cu capital românesc;
  • Guvernul liberal a refuzat dublarea alocațiilor pentru copii;
  • Guvernul liberal a împrumutat România cu 1.000 de euro pe secundă.
  • Pentru români, Guvernul PNL este mai periculos decât coronavirusul!

Obligația noastră este să punem stop dezastrului produs de PNL, prin votul de duminică! Pentru a-i opri pe liberali, trebuie să mergem pe 6 decembrie la vot! Modul cum votăm influențează direct modul cum trăim, iar de fiecare dată când PSD a fost la putere românii au trăit mai bine.

Vă rog, dragi argeșeni, pe 6 decembrie, de Sfântul Ierarh Nicolae, să mergem la vot și să votăm candidații PSD pentru Parlamentul României, poziția 6 pe buletinul de vot – garanția schimbării în bine a legislației românești pentru siguranța unui trai mai bun!”, transmite Simona Bucura Oprescu.

Realizat de KLANAR IMOB TOUR SRL la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Maia Sandu, lovitură dură pentru Pavel Abraham

Avatar

Publicat

in

De

Pavel Abraham, fostul șef al Poliției Române, a fost retras de către Maia Sandu din funcția de membru al comisiei care desemnează un judecător la CEDO din partea Republicii Moldova. Ea îi reproșează românului probleme de integritate.

Maia Sandu a semnat pe 14 ianuarie o decizie de retragere a lui Pavel Abraham din funcția de membru al comisiei pentru selectarea candidaților la postul de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) din partea Republicii Moldova, scrie Agora.

Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române și personaj controversat, cunoscut în ultimii ani datorită aparițiilor sale TV, a fost numit în comisie pe 10 decembrie 2020 de către fostul președinte Igor Dodon și este susținut de către conducerea pro-rusă a Ministeruui Justiției.

Maia Sandu a decis acum retragerea lui Pavel Abraham pentru că există „unele dubii rezonabile cu privire la integritatea acestuia”, a explicat consiliera prezidențială Olesea Stamate.

Presa de la Chișinău scrie despre reputația îndoielnică a lui Pavel Abraham

”Ținând cont de importanța reprezentării R. Moldova la CEDO de către un judecător onest și profesionist, așteptările societății sunt ca acest concurs să se desfășoare într-o manieră de maximă transparență și corectitudine”, a mai spus Stamate.

În locul românului Pavel Abraham a fost numită judecătoarea Viorica Puică, de la Judecătoria Chișinău.

Ziarul de Gardă prezintă CV-ul generalului Pavel Abraham și precizează că fostul șef al Poliției Române și secretar de stat MAI, în prezent avocat, are o reputație îndoielnică în România, informează stirileprotv.ro

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul Sănătății face apel la români: ‘Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni’

Avatar

Publicat

in

De

sursa foto:  ecopolitic.ro

Ministerul Sănătăţii, a precizat pe pagina sa de Facebook, că vaccinurile împotriva COVID disponibile în România, de la Pfizer şi Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de aşteptare.

”Vaccinurile împotriva COVID-19 disponibile în România în acest moment, Pfizer BioNTech și Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de așteptare.

În momentul de față, România dispune de vaccinurile împotriva COVID-19 bazate pe tehnologia ARN-ului mesager. Molecula de ARN mesager nu prezintă potențial infecțios și este înlăturată din organism odată ce și-a îndeplinit scopul, acela de a produce proteina Spike care declanșează răspunsul imun (1).

Chiar dacă suntem în mijlocul unei pandemii, nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă, și de aceea este bine să donăm sânge dacă îndeplinim condițiile obișnuite pentru a deveni donatori.

Există posibilitatea programării de la distanță pentru donarea de sânge, telefonic, prin email sau prin intermediul unor aplicații mobile precum Donorium.

Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Pot dona sânge după vaccinarea împotriva COVID-19? Da Ocampanederulatăde o campanie derulată de Observatorul Român de Sănătate È™i Misreport, încurajată de MINISTERULSĂNĂ SĂNĂTĂȚII”

Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend