Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Şi la a doua selecţie, Alecsei a fost respins ! Iata NOUA LISTĂ cu membrii CA al Aquaterm

Avatar

Publicat

in

După o primă tentativă eşuată, în octombrie, din motive încă necunoscute oficial, SC Fox Management Consultants SRL, firma carea primit ca sarcina platita  recrutarea membrilor Consiliului de Administraţie  al Aquaterm SA, a finalizat a doua procedura şi a făcut publice rezultatele selecţiei. Faţă de prima listă anulată după ce ziarul nostru a sesizat serioase nereguli, pe noua lista a celor 5 membrii selectaţi in CA al Aquaterm SA nu se mai regăsesc trei persoane care la prima selectie fusesera admisi cu punctaje bune. Au iesit din schema CA, asadar, Viorel Popescu, consilier local PSD în mandat şi manager interimar al Spitalului Municipal, Florin Mitucă, fost director de bancă şi Lucian Sterioiu, angajat la Liceul Auto.  De asemenea, trebuie precizat ca, nici la a doua selectie, omul de afaceri Gheorghe Alecsei nu a reusit sa convinga reprezentanta firmei de recrutare, asa ca acesta afost iar declarat respins.

Iata lista completa a noilor membri ai CA al Aquaterm SA

  1. Claudia Mihăilescu (106,10 p) – jurist, fost consilier local PSD
  2. Dumitru Giuclea (103,60 p) – om de afaceri, patronul unei cunoscute firme de constructii, Alfa Con 
  3. Adriana Ciorbaru (100,50 p) –  funcţionar public în cadrul Primăriei Municipale 
  4. Mihai Stoicescu (97,10 p) – jurist in cadrul Hidroserv SA
  5. Ionuţ Andrei (93,50 p) – angajat in cadrul Hidroserv SA

De precizat că această listă va fi supusă validării în şedinţa ordinară a Consiliului Local din data de 21 decembrie 2018. Practic, consilierii locali din Curtea de Argeş, constituiţi în Adunarea Generală a Acţionarilor de la AQUATERM, vor face pasul legal următor, adică stabilirea formei contractului de mandat, a duratei şi indemnizaţiilor pentru membrii C.A., precum şi a prerogativelor acestui organism de conducere. După instalare, noul Consiliu de Administraţie  al Aquaterm SA, format din persoanele din lista prezentata mai sus, îşi va putea exercita atribuţiile si poate, din acel moment, sa aleagă si sa propuna vicepreşedinţii dar şi administratorul Aquaterm SA, pentru care au puterea de a-i stabili criteriile de performanţă şi indemnizaţia lunară, eventuale bonusuri, dar şi strategia de dezvoltare a Aquaterm. De precizat ca va fi desemnat si noul director al AQUATERM, care poate fi atât din cadrul celor 5 membrii ai CA, dar şi din afara acestuia.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

DEZASTRU RUȘINOS! Cristian Mitrofan A PICAT cu NOTA 2 examenul pentru șefia CAS Argeș

Avatar

Publicat

in

De

Așa cum era de așteptat și anunțam zilele trecute, a fost prăpăd la examenul pentru șefia CAS Argeș. În această seară s-au afișat rezultatele la proba scrisa iar actualul director al CAS Argeș, liberalul Cristian Mitrofan, nu a reușit să ia nota de trecere, mai exact minim 70 puncte din 100. Ba,mai mult, acesta și-a dovedit valoarea, ca si in cazul altor liberali numiti politic in funcții cheie și care o viață au trăit pe cârca statului fără a da examen. Astfel potrivit rezultatului oficial, Cristian Mitrofan a obtinut nota 2 , mai exact 20 de puncte din 100. De bun simț ar fi ca, de mâine, Cristian Mitrofan să părăsească instituția pe care o conduce pentru ca ar fi de tot rasul sa lasi sutele de milioane de lei si sanatatea judetului in pixul unui director de nota 2. Oricum, Mitrofan nu avea nicio legatura cu sistemul de sănătate.

Va dati seama ce valoare au liberalii numiti politic in functii? Pai daca Mitrofan a luat 2 la examen, ce notă ar lua liberalul Alecsei, omul care nu cunoaste notiuni elementare de securitate nationala. Sau adjunctul ISJ, habarnistul profesoraș Moisescu, iar exemplele ar putea continua…

Valoarea acestor oameni inseamna, de fapt, valoarea liberalilor care se fandosesc pe banii vostri….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Peste 100 școli din Argeş vor funcţiona, săptămâna viitoare, în scenariul II – VEZI LISTA COMPLETĂ

Avatar

Publicat

in

De

În ședinta Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de astăzi, s-a aprobat scenariul de funcționare a unităților școlare din județul Argeș.
Acesta este prevăzut în anexele Hotărârii Nr. 31 din data de 07.05.2021.

Localitățile (unde rata de incidență este mai mare de 1/1.000 de locuitori) în care activitățile școlare se vor desfășura în scenariul 2 sunt următoarele: Valea Iașului, Morărești, Lerești, Cepari, Ciofrângeni, Cotmeana, Mărăcineni, Leordeni, Albeștii de Argeș, Tigveni, Suseni, Bradu, Municipiul Curtea de Argeș, Municipiul Câmpulung, Oarja, Căldăraru, Municipiul Pitești, Sălătrucu, oraș Topoloveni, Căteasca, Boteni, Țițești, Domnești, Bughea de Jos, Vlădești, Moșoaia, Priboieni, Bascov.

Scenariul 2 presupune participarea zilnică, cu prezență fizică, în unitățile de învățământ a tuturor preșcolarilor și a elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, precum și a elevilor din învățământul special, indiferent de clasă, cu respectarea tuturor normelor de protecție.

În toate celelalte localități din județul Argeș, participarea elevilor la activitățile școlare se va face conform scenariului 1, care prevede participarea fizică zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea tuturor normelor de protecție.

De asemenea, în sedința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au fost adoptate măsuri specifice ratei de incidență pentru comuna Lerești, care a depășit pragul de 3/1.000 de locuitori.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de astăzi privind scenariile în care vor funcționa unitațile de învățământ a fost adoptată exclusiv în baza propunerilor formulate de către Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș, de consiliile de administrație ale unităților de învățământ din județul Argeș, având în vedere rata incidenței cumulate la nivelul fiecărei localități, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la 1.000 de locuitori.

Pentru mai multe informații, puteți accesa următorele link-uri:
https://ag.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/15/2021/05/31.pdf
https://ag.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/15/2021/05/Anexa-1-Scenariul-1-1.pdf
https://ag.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/15/2021/05/Anexa-1-Scenariul-2-1.pdf

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend