Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Show: ÎPS Teodosie îi face praf pe frații Tate: Mamonari! Asta e o blasfemie, o batjocură, mă rog pentru ei!

Publicat

in

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, ajuns în atenția publicului în pandemie, când a refuzat să nu mai împărtășească oamenii cu aceeași linguriță, în ciuda indicațiilor medicilor, face din nou spectacol. Teodosie face acum turul închisorilor și descinde pe mare, pentru a oficia slujba de Bobotează. Însă Arhiespicopul Tomisului e la curent și cu știrile mondene, așa că a anunțat că se roagă și pentru frații Andrew și Tristan Tate.

NATIONAL

Ani grei de închisoare pentru un fost președinte brazilian. Ce acuzații i se aduc

Publicat

in

Fostul preşedinte brazilian de centru-dreapta Fernando Collor de Mello (1990-1992) a fost condamnat miercuri la opt ani şi zece luni de închisoare pentru corupţie de Curtea Supremă a Braziliei, în cadrul scandalului „Lava Jato” implicând companii de construcţii, scrie AFP, citat de Agerpres.

Primul şef de stat brazilian ales prin vot universal direct după dictatura militară, Collor, 73 de ani, este acuzat că a primit 20 de milioane de reali (circa 3,8 milioane de euro) mită din 2010 până în 2014, când era senator.

Citeste mai mult

NATIONAL

Directorul JPMorgan declară că ordinea mondială este perturbată de tensiunile dintre SUA și China

Publicat

in

Tensiunile dintre Statele Unite şi China perturbă ordinea internaţională, făcând-o mai complexă pentru mediile de afaceri decât în timpul Războiului Rece, afirmă Jamie Dimon, preşedintele şi directorul general al grupului financiar multinaţional JPMorgan, potrivit cotidianului Financial Times, citat de Mediafax.

Datele privind producţia relevă că relansarea economică a Chinei, a doua economie ca mărime din lume, stagnează. „Starea de incertitudine” privind politicile Beijingului va afecta încrederea investitorilor, a declarat Jamie Dimon.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend