Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Sfatul săptămânii 17 – 23 septembrie 2018 : Este o perioadă a regăsirilor pentru multe zodii

Publicat

in

Sfatul săptămânii 17 – 23 septembrie 2018 pentru fiecare zodie. Iată ce te îndeamnă astrele să faci în această săptămână.

BERBEC: Ai ocazia în această săptămână să începi relații noi, să le închei pe cele care nu îți mai aduc bucurie și care nu te mai împlinesc. Cere-ți iertare de la cei cărora le-ai greșit și mergi mai departe. Zile norocoase: miercuri și vineri.

TAUR: E săptămâna în care trebuie să faci multe schimbări în plan financiar, așa că ai grijă ce cumperi și la ce renunți, pentru că s-ar putea să ai nevoie de anumite lucruri. Zile norocoase: joi și vineri.

GEMENI: Ai o săptămână în care poți să le dovedești tuturor lucrurile de care ești în stare, așa că trage tare și gândește-te la beneficiile ulterioare. Cineva important îți va observa determinarea. Zile norocoase: marți și joi.

RAC: Pentru tine este o săptămână în care poți să faci pace cu anumiți oameni din viața ta sau să te detașezi complet de ei. Chiar dacă acest lucru te va debusola, la finalul săptămânii îți vei da seama că e alegerea corectă. Zile norocoase: miercuri și duminică.

LEU: Ești în centrul atenției în aceste zile și o persoană importantă poate intra în viața ta, pentru a te schimba pentru totdeauna. Depinde de tine cum gestionezi această întâlnire. Zile norocoase: luni și vineri.

FECIOARĂ: Încearcă să iei lucrurile așa cum vin și să le rezolvi pe rând, pentru a nu te trezi că nu ai timp de nimic. Nu încerca să prinzi doi iepuri deodată, pentru că s-ar putea să eșuezi. Zile norocoase: marți și miercuri.

BALANȚĂ: Preocupă-te mai mult de tine și lasă-i pe ceilalți să își rezolve singuri problemele. În aceste zile ai nevoie să ai grijă de tine, să te bucuri de lucrurile din jur și să cunoști oameni noi. Zile norocoase joi și sâmbătă.

SCORPION: Deciziile pe care trebuie să le iei în aceste zile te vor pune la încercare, mai ales că nu toată lumea va fi mulțumită de alegerile tale. Ascultă-ți instinctul și mergi mai departe. Zile norocoase: joi și vineri.

SĂGETĂTOR: Săptămâna aceasta dai un test de rezistență și înveți cum să te împarți eficient între casă și familie. Ești o singură persoană, așa că nu încerca mai multe lucruri decât poți. Zile norocoase: luni și vineri.

CAPRICORN: Ai șansa să intri în grațiile unei persoane zilele acestea, așa că fii pe fază și arată cât de capabil ești. Nu te pripi și nu face lucrurile numai de dragul de a le face, pentru că s-ar putea să greșești. Zile norocoase: joi și duminică.

Nativii zodiei Vărsător traversează o perioadă agitată

VĂRSĂTOR: Traversezi o perioadă agitată, dar acest lucru nu te sperie și vrei să dai tot ce ai mai bun. Ai ocazia să faci lucruri mărețe, însă acest lucru s-ar putea să se răsfrângă asupra ta și să te epuizeze. Zile norocoase: miercuri și duminică.

PEȘTI: Fii mai atent la semnalele pe care ți le transmit ceilalți, deoarece s-ar putea ca unele cuvinte să le înțelegi greșit și să te trezești într-o situație delicată pentru tine și pentru celelalte persoane. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

HOROSCOP

Zodiacul tradarii: cum reactioneaza nativii din fiecare zodie la tradare si minciuna

Publicat

in

Modul in care raspundem atunci cand cineva ne insala increderea tine de mai multi factori. Dar nu in ultimul rand de zodie. Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici care se manifesta inclusiv in momentele delicate cand cineva ne tradeaza. Cele mai indulgente semne zodiacale par a fi Pestii si Gemenii. Iarta cel mai des, prefera sa se concentreze pe viitor, nu pe trecut. Leii isi vor trambita peste tot suferinta ca au avut incredere in cine nu trebuie, iar nativii Capricorn sufera in tacere. Cum reactioneaza fiecare zodie in parte aici https://ghimpele.ro/cum-reactioneaza-zodiile-la-tradare/

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Horoscop 9 martie! Vești bune pentru o zodie la locul de muncă!

Publicat

in

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 PEŞTI

O să v-apucaţi de curăţenia de primăvară pe-acasă, scoateţi ce nu va mai e de folos şi cumpăraţi lucruri noi şi utile. O să faceţi tot posibilul să lichidaţi o problemă din trecut, să vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională, c-aveţi multe de arătat lumii.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BERBEC

Poate va trebui să vă ocupaţi şi mai serios de reparaţia maşinii, c-o s-aveţi drumuri de făcut şi e obligatoriu să fie funcţională. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte profesionişti ca să daţi drumul unui proiect care să vă facă şi mai cunoscuţi, şi poate veţi câştiga şi mai mulţi bani.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 TAUR

Voi sunteţi în negocieri pentru un post mai bun şi se poate chiar la actualul serviciu să apară o astfel de oportunitate. E momentul să ieşiţi la rampă şi cu alte calităţi, ca să primiţi mai multă atenţie şi bani, să intraţi într-o altă categorie de salarizare.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 GEMENI

V-aţi putea îndrepta spre o specializare şi o să faceţi, probabil, cursurile on line, şi examenele le veţi susţine la fel. Poate colaboraţi în termeni foarte buni cu nişte parteneri din altă zonă îndepărtată şi când va fi posibil o s-ajungeţi unii la alţii, să strângeţi rândurile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 RAC

O să puteţi legaliza nişte acte care zac de multă vreme pe biroul unor autorităţi şi o s-aveţi de câştigat pe mai multe planuri. Se poate să strângeţi bani ca să plecaţi cu ai voştri la vară, dacă nu chiar mai devreme în vacanţă pe undeva şi o să le faceţi o surpriză – le spuneţi atunci.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 LEU

Se poate să apelaţi la un credit bancar ca să-ncepeți o afacere, sau să vă luaţi o casă, ori o maşină. O să vă daţi ok-ul pentru o colaborare şi veţi găsi susţinere la cei din jur, o să faceţi progrese pe parcursul anului şi viaţa voastră va arăta altfel.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 FECIOARĂ

O să spuneţi lucrurilor pe nume şi multe dintre aspectele nedorite din relaţia de cuplu se vor estompa. O să vă puteţi lupta pentru drepturile voastre şi o să aveţi câştig de cauză pentru că munca voastră vorbeşte de la sine şi vă bucuraţi de respectul celorlalţi.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BALANŢĂ

Se poate să vă faceţi programul în funcţie de şcoala copiilor şi o să mai renunţaţi la activităţile care vă fac plăcere, o vreme. Poate începeţi pregătirile pentru un eveniment de familie, un botez, o nuntă, cu oricât de puţini invitaţi, dar tot o să fie solicitant.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SCORPION

E un proiect mai vechi, un hobby pe care vreţi să-l repuneţi pe tapet ca să vă etalaţi o serie de calităţi ascunse. Vă socotiţi banii să v-ajungă pentru zugrăvit, ori poate mai construiţi ceva pe lângă casă, şi costă, dar v-aţi propus mai demult să le faceţi şi vă menţineţi intenţiile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Poate v-aţi propus să reamenajaţi un spaţiu de studiu, de joacă, o cameră a copiilor, şi-ncepeți şantierul. Se poate să vă implicaţi într-o activitate de grup şi să colaboraţi în cei mai buni termeni, să fie un plus de imagine şi pentru voi, individual, nu numai colectiv.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 CAPRICORN

O să vă consolidaţi poziţia la slujbă, poate aţi devenit de neînlocuit şi vă creşte salariul. Voi se poate să vă sporiţi veniturile cu vreo colaborare, se poate să câştigaţi un proces şi să primiţi despăgubiri materiale, să se umple contul bancar.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

Poate faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi vă sporiţi veniturile – găsiţi voi o cale. Se întrevăd nişte posibilităţi de a vă extinde afacerile şi să câştigaţi bani, să cultivaţi şi alte relaţii profesionale care să vă propulseze în carieră – e anul vostru special.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend