Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Sfânta Scriptură la jumătate de preț de Ziua Bibliei

Publicat

in

Librăria Cărților Bisericești oferă un discount de 50% la achiziționarea online a Sfintei Scripturi, în perioada 12-14 noiembrie 2019, pentru a marca în acest mod Ziua Bibliei, potrivit basilica.ro.

Este al treisprezecelea an în care la nivelul Bisericii Ortodoxe Române, în ziua de cinstire a Sfântului Ioan Gură de Aur este serbată Ziua Bibliei.

Oferta este disponibilă în perioada promoţională 12-14 noiembrie 2019, iar reducerea va fi aplicată la patru ediţii ale Bibliei:

  1. Biblia, (Centenar) format 165/241, simplă cu copertă albă, Editura IBMO – 2018;
  2. Biblia, (Centenar) format 165/241, simplă cu copertă albă, Editura IBMO – 2018;
  3. Biblia, format 053, simplă cu copertă grena, Editura IBMO – 2019;
  4. Biblia, format 053, simplă cu copertă grena, Editura IBMO – 2019.

Volumele pot fi achiziționate din magazinul online al Editurilor Patriarhiei Române: librariacartilorbisericesti.ro.

Data pentru Ziua Bibliei nu a fost aleasă întâmplător de Sfântul Sinod în ziua de cinstire a Sfântului Ioan Hrisostom, el fiind unul dintre cei mai mari exegeţi.

Citește și: Robert De Niro va fi recompensat de Sindicatul actorilor americani pentru întreaga activitate

Despre Biblie, Sfântul Ioan spune că „nu este nimic în paginile ei care să nu fie spus cu scop, care să nu aibă ascuns mare folos; nimic nu este inutil, totul a fost dictat de către Duhul Sfânt”.

În ceea ce priveşte eternitatea învăţăturilor din Sfânta Scriptură, acelaşi ierarh spune că „mai lesne este să se stingă soarele decât să treacă cuvintele Domnului nostru”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Statele Unite au depăşit pragul de trei milioane de cazuri de coronavirus: Numărul morților trece de pronosticul inițial

Publicat

in

De

Statele Unite au depăşit miercuri pragul de trei milioane de cazuri de coronavirus, la o zi după ce Washingtonul a notificat oficial ONU cu privire la retragerea din Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), pe care o acuză că a reacţionat cu întârziere la pandemie, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Prima putere economică a lumii este de departe ţara cel mai puternic afectată de pandemie, atât în privinţa numărului de cazuri, cât şi în privinţa numărului de morţi, într-un context mondial în care numărul infecţiilor creşte din nou şi în care sunt reintroduse măsuri de izolare.

„Până în acest moment, am testat peste 39 de milioane de americani. Dintre ei, peste trei milioane de americani au fost testaţi pozitiv şi peste 1,3 milioane de americani s-au recuperat”, a declarat vicepreşedintele american Mike Pence la Casa Albă, în timp ce bilanţul Universităţii Johns Hopkins a fost actualizat la 3.009.611 de cazuri, dintre care 131.521 de morţi.

După o stabilizare a epidemiei în primele sale focare, în special la New York, SUA se confruntă de câteva săptămâni cu o înmulţire a infecţiilor în Sud şi în Vest.

Citește și: Ne întoarcem la starea de urgență, după ce cazurile de coronavirus au explodat? Reacție de ultimă oră a lui Raed Arafat

Americanii nu au ieşit niciodată din primul val de epidemie, care s-a deplasat geografic, iar indicatorii sunt pe roşu în mai multe dintre cele mai populate state, cum ar fi Texas şi Florida.

Preşedintele Donald Trump neagă realitatea acestei resurgenţe şi a scris miercuri pe Twitter că „rata mortalităţii legate de coronavirus a scăzut de zece ori”.

„Am urcat. Nu am scăzut niciodată la nivelul de bază, iar acum urcăm din nou”, şi-a exprimat îngrijorarea Anthony Fauci, cel mai înalt expert în boli infecţioase al administraţiei americane, care trage tot mai puternic semnale de alarmă.

În dezacord cu Fauci, Trump a persistat: „Suntem într-o poziţie bună (…) Am făcut treabă bună. Cred că în două, trei, patru săptămâni, vom fi într-o poziţie excelentă”.

În plină criză sanitară, el a notificat ONU despre retragerea SUA din OMS, acuzată că a întârziat să reacţioneze după apariţia virusului în China în decembrie, cu scopul de a menaja Beijingul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Bogdan Aurescu: Grecia nu testează toți turiștii; românii nu sunt discriminați

Publicat

in

De

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat miercuri, la Digi24, că Grecia nu a informat România de testarea obligatorie a tuturor turiștilor.

„Nu avem pana in acest moment o astfel de informatie. Informatiile ni le luam direct de la autoritatile elene. In prezent ei fac testari aleatoriu, este un algoritm de testare folosit de partea greaca pentru turisti. Nu avem informatii de la autoritatile elene ca toti turistii vor fi testati. Nu exista o atitudine discriminatorie fata de romani. Accentul a cazut mai mult pe turistii din Serbia, non-UE”, a declarat Bogdan Aurescu.

Citește și: Nelu Tătaru, după RECORDUL de cazuri noi în România: Vom propune carantinarea anumitor zone! .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend