Conecteaza-te cu noi

Pitesti

SEX pentru PERMIS, în Argeş ! Detalii picante din SCANDALUL PERMISELOR

Publicat

in

Scandalul permiselor de conducere ia din nou amploare după ce, săptămâna trecută, au fost reţinuţi doi poliţişti argeşeni, unul fiind de la Serviciul Înmatriculări şi Permise Auto, Cosmin Băbuş, şi un altul de la secţia locală Bradu, Gabriel Bălăşescu. Potrivit anchetatorilor din dosarul instrumentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în ultimul an, Cosmin Băbuş a intervenit în favoarea unor persoane, pentru promovarea probei de traseu a examenului de obţinere a permisului de conducere auto, iar Gabriel Bălăşescu a acţionat în legătură cu identificările RAR şi înmatricularea unor autovehicule. Din aceleaşi surse oficiale a reieşit că sumele primite de aceştia, drept mită, variau între 200 şi 400 euro. Ceilalţi patru inculpaţi audiaţi au fost chiar persoanele favorizate de cei doi.

Ce a transpirat din dosar şi este acreditat din mai multe surse, inclusiv de avocaţi, este faptul că pentru aranjarea probei practice, la Cosmin Băbuş, nu se făceau intervenţii doar de natură financiară, ci şi de natură sexuală. Astfel, ofiţerul de poliţie, care se transferase de un an de la o secţie din municipiul Piteşti la Înmatriculări, a „poftit” la una dintre candidate. Aceasta, de profesie vânzătoare de plăceri, impresariată de un „peşte” din Mărăcineni, a cedat până la urmă şi a făcut sex cu poliţistul de la Înmatriculări. După ce a avut-o în „aşternut”, Băbuş i-a dat verde pentru examinarea practică, deşi, atunci când au căzut la pace, omul nu avea nicio idee dacă femeia îl va prinde pe traseu, având în vedere că, în cadrul Serviciului de Permise, se anunţă doar în ziua respectivă cine intră ca examinator pe traseu şi cine se duce pe Biroul Înmatriculări.

Gabriel Bălăşescu este de mai bine de 10 ani la Poliţia Bradu, iar în cazul său anchetatorii fac referire strict la ceea ce făcea acesta pe RAR, pentru înmatricularea autovehiculelor, fără nicio legătură cu permisele auto. Cei doi poliţişti, care în prezent sunt arestaţi preventiv, unul fiind la domiciliu, alături de ceilalţi patru inculpaţi, sunt urmăriţi penal pentru luare de mită, complicitate la luare de mită, precum şi alte câteva infracţiuni conexe.Cauza a fost documentată cu sprijinul Serviciului Special și Serviciului Tehnic din cadrul Direcţiei Generale

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ! ÎNCEP CONTROALE FĂRĂ PRECEDENT ÎN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19 TREBUIE ERADICAT

Publicat

in

De

Vineri, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, a fost organizată o videoconferință cu prefecții și reprezentanții MAI din teritoriu. În urma videoconferinței, s-a stabilit organizarea de acţiuni de control cu efective mărite în întreaga ţară, în special în zonele aglomerate ca centrele comerciale, pieţe sau târguri, pentru a verifica respectarea măsurilor de limitare a răspândirii coronavirusului. O atenţie specială va fi acordată staţiunilor de pe litoral şi celor de la munte.

În județul Argeș, prefectul Emanuel Soare a dispus realizarea unor controale de amploare încă din urmă cu două săptămâni, din cauza creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus. Acțiunile de control s-au realizat zilnic, fiind vizate în special centrele comerciale, piețele și mijloacele de transport în comun.

În plus, prin ordin al prefectului Emanuel Soare (emis vineri, 3 iulie 2020) se vor suplimenta efectivele şi forţele care acţionează în teren pentru verificarea respectării regulilor de protecţie sanitară, se vor organiza grupe de coordonare operativă la nivelul judeţului, sub coordonarea prefectului, cu scopul de a analiza situaţia operativă şi direcţionarea forţelor către zonele de risc. Echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, pompieri, reprezentanţi ai ITM, DSVSA, OPC, ARR și ISCTR vor acționa zilnic pentru a realiza verificări operative.

Controalele vor fi efectuate în zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri, ștranduri, piscine, terase, hoteluri și în mijloacele de transport în comun.

În cel mai scurt timp se va înființa inclusiv un TelVerde la nivel de județ, unde cetățenii vor putea sesiza nerespectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus.

„Vom organiza acţiuni cu forţe mărite și ne vom asigura că există măsuri de protejare a cetăţeanului. Unde se vor constata abateri, se vor dispune inclusiv măsuri de suspendare a activităţii operatorilor economici”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO VIRAL ! În Argeș, o siliconată cu BMW, la un pas să fie… agățată de un urs, după o tentativă de selfie

Publicat

in

De

Pe Transfagărășan, lângă Valea cu Pești, încă un caz cu un turist teribilist amator de poze cu ursul a ajuns de râsul României. O femeie siliconată a coborât dintr-un BMW, la marginea drumului, în zona hotelului Valea cu Pești, pentru a se fotografia cu un urs, scenă surprinsă de alți turiști, aflați în zonă.

Tânăra de fițe, posesoare de BMW, a fost la un pas să trăiască „o vacanță ne neuitat”, în cel mai teribil mod posibil. S-a apropiat la câțiva pași de urs, pentru a se fotografia cu animalul săbatic.  În momentul în care ursul a simțit că tânăra siliconată încalcă „distanța socială”, s-a repezit către ea fiind la un pas să o pună la pământ. Femeia a apucat să reacționeze la timp. S-a retras instant și a fugit către mașină.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend