Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

Sesizări la 112 privind încercarea de fraudă la secțiile din Pitești

Avatar

Publicat

in

“ACL încearcă să fraudeze votul din Argeş! La numărul de urgenţă 112 a fost sesizat un caz de la secţia 39 din Piteşti, de la Universitatea Constantin Brâncoveanu, conform căruia un cetăţean şi-a fotografiat buletinul de vot. Este limpede că acea persoană şi-a fotografiat buletinul de vot pentru a prezenta dovada că a votat aşa cum i s-a cerut pentru a intra în posesia mitei electorale.
Facem apel la argeşeni să sesize orice tentativă de vot ilegal sau de fraudă la 112 şi acuzăm aceste mijloace la care recurg reprezentanţii PDL, metode folosite şi în 2009 şi în 2012. În acelaşi timp, solicităm instituţiilor abilitate să nu lase nesancţionate astfel de încercări de a frauda votul. Facem apel la argeşeni să vină la vot în număr cât mai mare şi să voteze aşa cum le dictează conştiinţa, pentru a-şi exercita acest drept fundamental, garantat prin Constituţie” se arata intr-un comunicat de presa transmis de PLR Arges.
Deocamdata cazurile semnalate fie nu au fost confirmate fie se afla in cercetare

Departamentul de comunicare al PLR Argeş

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Alexandru Rafil, mesaj pentru Guvernul Cîțu: ‘Dacă dorim ca în țara noastră să se dezvolte într-adevăr așa cum ar trebui să se dezvolte, trebuie să investim în Sănătate și în Educație’

Avatar

Publicat

in

De

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat de la tribuna Parlamentului că ”Dacă dorim ca în țara noastră să se dezvolte într-adevăr așa cum ar trebui să se dezvolte, trebuie să investim în Sănătate și în Educație. Îmi pare rău, domnul prim-ministru așteptam să prezinte un soi de raport referitor la buget”.

„Statistic vorbind, dacă ne referim la peste 3.600 de amendamente, măcar trebuie să plecăm de la premisa că 1% din aceste 3.600 de amendamente sunt amendamente bune de care România are nevoie. Toate amendamentele au fost respinse în comisiile reunite de sănătate, a fost un simulacru de dezbatere la sfârşitul căruia am constatat că orice fel de argument nu stă în picioare în faţa coaliţiei aflate la guvernare.

Eu remarc şi am remarcat încă mai devreme, apropo de interesul pentru sănătate şi pentru interesul ca acest buget să se reflecte în funcţionarea sistemului de sănătate, interesul domnului ministru Voiculescu, care a părăsit sala de minute bune şi, la fel cum se întâmplă în MS, unde există imobilism şi lipsă de decizie, remarcăm o atitudine asemănătoare şi în ceea ce priveşte bugetul României. (…) Este momentul ca Parlamentul României să aibă responsabilitatea să îşi asume un buget în care să aprobe amendamentele depuse, de bun simţ, ale opoziţiei”, a spus Rafila.

El a afirmat în faţa plenului reunit că prin amendamentele depuse de PSD şi de alte partide parlamentare se încearcă asigurarea accesului cetăţenilor la servicii de sănătate şi asigurarea „reluării vieţii economice şi sociale”.

„Ne aflăm într-un moment în care PSD, dar şi alte partide parlamentare au depus amendamente pentru Sănătate şi pentru Educaţie. Noi încercăm să asigurăm accesul cetăţenilor la servicii de sănătate, să asigurăm controlul pandemiei şi să asigurăm reluarea vieţii economice şi sociale. Trebuie să asigurăm dreptul constituţional al copiilor şi al tinerilor să aibă acces la învăţământ. (…) În Sănătate şi în Educaţie nu discutăm despre cheltuieli, discutăm despre investiţii”, a mai spus social-democratul.

Potrivit acestuia, este nevoie de investiţii în Sănătate şi Educaţie pentru ca ţara să se dezvolte.

„Dacă dorim ca în ţara noastră să se dezvolte într-adevăr aşa cum ar trebui să se dezvolte, trebuie să investim în Sănătate şi în Educaţie. Îmi pare rău, domnul prim-ministru aşteptam să prezinte un soi de raport referitor la buget. Dânsul nu a putut să depăşească un stereotip pe care atât dânsul, cât şi alţi colegi din Guvern îl au, s-au referit exclusiv la PSD, la greaua moştenire. (…) Eu speram ca dânsul să aibă vocaţia construcţiei, să aibă vocaţia realizării unui proiect de buget care să asigure dezvoltarea României şi echilibrul social. Din păcate, ne aflăm la un moment în care remarcăm că există vocaţia formelor fără fond, fără să realizăm că este vorba despre bugetul României, nu despre bugetul coaliţiei aflate la guvernare”, a mai susţinut Alexandru Rafila, conform agerpres.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Situație dificilă pentru Guvernul Cîțu: Contribuțiile salariaților la fondul de pensii nu sunt suficiente pentru plata pensiilor

Veste bună de la Ministerul Finanțelor, pentru români! Începând cu 1 martie, populația va putea subscrie pentru titluri de stat

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bărbat mort de doi ani, sancționat de polițiști pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00

Avatar

Publicat

in

Un bărbat care a murit în urmă cu doi ani a fost sancționat de polițiștii locali din Râșnov pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00 fără a avea declarație pe propria răspundere, potrivit Hotnews.ro. Autoritățile locale susțin că este vorba despre o eroare, bărbatul mort fiind confundat de fapt cu fratele său.

Incidentul s-a întâmplat în ianuarie, iar procesul verbal a ajuns la domiciliul familiei decedatului zilele trecute. Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat documentul în care scrie că „în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020.”, informează Mediafax.

Primăria din orașul Râșnov susține că este vorba despre o eroare, bărbatul decedat fiind confundat cu fratele său.

Autoritățile au solicitat efectuarea unei anchete interne. Agentul Poliției Locale Râșnov va fi audiat în cadrul comisiei de disciplină și ar putea fi sancționat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend