Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Serviciile secrete ucrainene: Cerealele furate de ruși se află deja pe Marea Mediterană

Publicat

in

Cerealele furate de trupele ruse din zonele ocupate din Ucraina au fost deja trimise în Marea Mediterană, iar destinaţia cea mai probabilă pare a fi Siria. De acolo, ”cerealele pot fi introduse ilegal în alte ţări din Orientul Mijlociu”, a anunţat departamentul de informaţii al Ministerului ucrainean al Apărării, citat de CNN.

Potrivit Departamentului de informaţii al Ministerului ucrainean al Apărării, ”o parte semnificativă a cerealelor furate din Ucraina se află pe nave de marfă solidă sub pavilion rusesc în Marea Mediterană”.

”Destinaţia cea mai probabilă este Siria. De acolo, cerealele pot fi introduse ilegal în alte ţări din Orientul Mijlociu”, se mai arată în comunicat.

Ruşii ”continuă să exporte alimente furate din Ucraina pe teritoriul Federaţiei Ruse şi al Crimeei ocupate”, se mai precizează în comunicat.

Serviciile de informaţii ucrainene au precizat că într-una dintre principalele zone producătoare de cereale – în jurul orașului Polohî din regiunea Zaporizhzhia – se pregătesc cereale și semințe de floarea-soarelui aflate în depozit pentru a fi transportate în Rusia. O coloană de camioane rusești a părăsit orașul Enerhodar, care se află tot în regiunea Zaporizhzhia, sub paza militarilor ruși, a afirmat aceeași sursă. Destinația finală a coloanei a fost Crimeea, a precizat aceasta.

De asemenea, s-au furat cereale în regiunea Harkov, iar din satul Mala Lepetîha, regiunea Herson, 1.500 de tone de cereale au fost duse în Crimeea. Săptămâna trecută, Ministerul Apărării a declarat că aproape o jumătate de milion de tone de cereale ucrainene au fost deja furate.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

VIDEO Cum este distrus un convoi rusesc în câteva zeci de secunde

Publicat

in

De

Forțele aeropurtate ucrainene au lovit un convoi de aprovizionare rusesc despre care se pretinde că transporta muniție și combustibil, distrugând rapid mai multe vehicule, potrivit Ukraine Weapons Tracker.

Convoi rusesc distrusFoto: Twitter

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Mireasa lui SIEmion

Publicat

in

De

Ia ti Ilinco ziua buna, de la tata de la muma! Ilinca Munteanu este fericita aleasa a “viitorului presedinte” al Romaniei si al partidului care va avea nu i asa “70% din voturi in 2024”!

Domnisoara Munteanu are doar 22 de ani si lucreaza deja in Parlamentul Romaniei, fireste la grupul AUR!

Asa cum ne a promis domnu SIEMION, si a dat examenele, in speta la facultatea de drept si a si absolvit!

Printre picaturi si postarile de pe social media pentru viitorul sot, se ocupa si cu organizarea nuntii la intalnirile cu Adina Patru Wedding Planner, in timp ce mirele salveaza Romania!

S a dat inel, s a nins, s a tot, vorba lui Dem Radulescu!

content-image

content-image

content-image

content-image

de Dana Budeanu pentru Verdict App

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend