Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SENZAŢIONAL! Adi de la Vâlcea a cântat rock şi blues la Curtea de Argeş

Avatar

Publicat

in

adi de la valcea (1)La sfârşitul săptămânii trecute, într-un pub destinat muzicii live, deschis recent în Municipiul Curtea de Argeş, alături de trupa rock invitată să susţină un spectacol, a venit şi cunoscutul cântăreţ de manele, Adi de la Vâlcea, care, antrenat de atmosfera prietenoasă creată de cei prezenţi, a urcat pe scenă şi pe lângă un solo de chitară, a cântat coveruri şi piese blues, mărturisind publicului argeşean intenţia de-a scoate un album în ritmurile acestui gen muzical. Surpriza serii a fost duetul dintre cântăreţ şi soprana Marta Sandu, originiară din Curtea de Argeş, solistă a Operei Române din Bucureşti, foarte bine primit de petrecăreţi, dovada fiind nenumăratele solicitări de bis.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend