Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Senatorul liberal Viorel Ilie l-a felicitat pe Marcel Vela pentru modul în care a gestionat criza sanitară în perioada stării de urgenţă

Avatar

Publicat

in

Senatorul liberal Viorel Ilie l-a felicitat pe ministrul de Interne, Marcel Vela, pentru modul în care a gestionat criza sanitară în perioada stării de urgenţă, dar şi pentru felul în care arată în geaca de piele la care s-a făcut referire în textul moţiunii care îl vizează pe ministru. “Să ştiţi că geaca chiar vă stă bine”, l-a complimentat senatorul liberal pe ministrul de Interne, potrivit news.ro.

Ilie şi-a început discursul prin a cita din Wikipedia unul dintre principiile democraţiei, şi anume cel privind implicarea autorităţilor în gestionarea unor situaţii.

Publicitate

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’

“Fără aceste restricţii, obligaţii şi interdicţii vă asigur că altfel arăta situaţia astăzi. (…) Vorbiţi despre cum a fost pregătită România pentru o astfel de situaţie extremă. O astfel de situaţie se pregăteşte din timp, nu cu o lună-două înaint. (…) Nu pot să înţeleg politizarea unei boli, mai ales în situaţie de pandemie”, le-a spus Viorel Ilie senatorilor.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

El a susţinut că “goana după procente electorale le suprimă logica şi bunul simţ unora”.

El i-a spus lui Marcel Vela că geaca de piele despre care s-a vorbit inclusiv în textul moţiunii îi “stă bine”.

“Domnule ministru, vă sugerez să le mulţumiţi semnatarilor moţiunii pentru asemănarea cu Tom Cruise. Cred că sunteţi şi dvs mândru de aceasta şi să ştiţi că geaca chiar vă stă bine”, i-a mai spus Viorel Ilie.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Promisiunea lui Dan Voiculescu, în ziua în care împlinește 74 de ani

Avatar

Publicat

in

De

Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact și al Partidului Umanist transmite pe blogul personal, în ziua în care împlinește 74 de ani, un mesaj în care promite că nu va renunța să lupte pentru promovarea valorilor umaniste.

„Aniversările sunt momente în care prezentul, cu bunele și relele lui, se încarcă natural cu reperele biografice esențiale din trecut și cu proiectele majore care vor defini viitorul.

Publicitate

În această dimineață am fost, cu adâncă recunoștință, la cimitir, la mama, la tata și la regretata fostă soție. După-amiază voi avea bucuria de a fi alături de familie.

Iar mâine – la fel ca ieri și ca în fiecare zi din ultimii 30 de ani – voi continua să lupt pentru valorile umanismului pragmatic, având convingerea că DEMNITATEA, ONOAREA și CURAJUL sunt trăsăturile definitorii ale ființei umane, iar dreptatea și adevărul trebuie să fie împlinirea firească a trecerii noastre pe acest pământ”, scrie Dan Voiculescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

NATIONAL

Medicul Monica Pop a IZBUCNIT: S-a FURAT o bază de date, oameni sănătoși sunt declarați infectați cu COVID

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Monica Pop îndeamnă românii să meargă la vot. Doctorița spune că românii trebuie să iasă din case și să meargă la urne pentru că deja în țară lucrurile scapă de sub control.

Citește și: Guvernul a VOTAT – Măsuri SPECIALE pentru tratarea bolnavilor de coronavirus, până la finele anului

Publicitate

“S-A TOT SPUS CĂ VIRSTA CELOR POZITIVI SCADE ! TINERI TOT MAI MULTI! ACUM, SPUN CA E VORBA APROAPE DOAR DE VIRSTNICI! CLAR DE CE!

PROTEJATI-VĂ SI IESITI TOTI LA VOT! CU PARINTII SI BUNICII!

Ati auzit?! S-a ” furat ” o bază de date ( ” Caraiman) si cei inclusi primesc tel si mesaje ca sint pozitivi, desi NU FACUSERĂ NICI UN TEST! DESIGUR, CA SĂ NU MEARGĂ LA VOT!

Doamne, unde s-a ajuns!!!

MERGETI LA VOT! ORICE VIRSTĂ ( legală) ati avea!”, scrie Monica Pop pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend