Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Senatorul Andrei rămâne în Argeş ! Vezi scrisoarea senatorului catre argeşeni

Publicat

in

Printr-o scrisoare postata pe pagina sa de facebook,  senatorul Andrei  dovedeste tarie de caracter si spulbera visele tuturor celor care îl doreau plecat din judetul Arges. Iata mai jos continutul integral al acestei scrisori adresate argesenilor.

 

Scrisoare către argeşeni

Dragi argeşeni, încep prin a vă mulţumi pentru votul şi încrederea dumneavoastră. Vă mulţumesc că aţi fost alături de echipa noastră, că ne-aţi sprijinit şi că aţi muncit alături de noi pentru a face un lucru bun în Argeş. Vă mulţumesc că nu aţi rămas impasibili la ceea ce, în Argeş, se manifestă ca un cancer roşu de 20 de ani şi care mănâncă resursele acestui judeţ minunat şi din confortul vieţii acestor oameni deosebiţi. Asta am încercat să facem şi vă mulţumesc că ne-aţi ajutat să reuşim în 24 de localităţi.

Mai avem mult de lucru împreună, dar vom reuşi! Este o promisiune! Iar cele 70.000 de stampile puse de dumneavoastră pe buletinul de vot pe poziţia 3 nu ne dau niciun drept să ne retragem sau să batem în retragere acum că suntem în opoziţie. Din contră. Vom fi mai uniţi şi mai puternici ca niciodată. La noi nu funcţiile îi ţin pe oameni, nu banii şi bugetele, ci convingerea şi credinţa că putem face ceva şi putem schimba în bine acest judeţ. Le mulţumesc tuturor candidaţilor şi îi felicit. Au luptat exemplar cu un sistem vechi, corupt şi care are tentaculele bine înfipte în acest judeţ, pe care îl lasă fără bogăţie pentru mafia PSD.

Vă asigur de continuitate şi de munca în echipă. Vă asigur că voi fi acelaşi Mircea Andrei care v-a deschis uşa de fiecare dată când aţi avut nevoie şi vă promit că impreuna vom înlătura PSD-ul din Argeş. Acesta a fost doar începutul… Am privit amuzat barfele şi zvonurile şi comentariile. Nu plec, oricât de mult şi-ar dori PSD să plec de aici, nu plec de acasă pentru că vor nişte mafioţi, nu plec de acasă pentru că au furat ei în sute de secţii de vot, nu plec de acasă de la Argeş pentru că sunt incomod pentru o caracatiţă politică şi rămân să mă lupt cu ea şi să îi tai tentaculele unul câte unul!

Colegilor de partid şi de alianţă le mulţumesc pentru devotament şi credinţă. Nu voi dezamăgi. Am câştigat, dragii mei, cel mai bun scor pe care l-a avut acest partid vreodată în Argeş, am câştigat o echipă puternică şi unită care a trecut o campanie dificilă şi a decontat salvarea României din criză. Nu are beneficii imediate acest sacrificiu politic, nu are avantaje materiale, dar va avea peste câtiva ani mulţumirea întregii ţări care va înţelege că am făcut ceea ce trebuia.

Tot răul spre bine, dragi argeşeni. Nu ne-am lăudat, nu am strigat în gura mare ca USL care nu a făcut altceva decât să comenteze, să chiulească în frunte cu preşedinţii lor, să facă rău politic şi administrativ României. Am muncit şi vă promit că vom munci în continuare pentru Argeş şi pentru argeşeni.”

Cu stimă,

Senator Andrei Florin Mircea 

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
1 Comentariu

1 Comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Alina Gorghiu, noul președinte al PNL Argeș – CE A DECLARAT ACEASTA

Publicat

in

De

Alina Gorghiu a preluat, începând de astăzi, șefia al PNL Argeș ca președinte interimar. Aceasta a făcut primele declarații, privind obiectivele pe care le are ca lider al filialei.

Astăzi, colegii m-au mandatat să preiau interimatul la conducerea PNL Argeș. PNL are nevoie de unitate și organizații performante. Este obiectivul pe termen scurt pe care trebuie să îl atingem, dat fiind că au rămas mai puțin de trei ani pentru a pregăti proiectul PNL2024. Trebuie să ne adaptăm timpurilor actuale, asigurând, totodată, un permanent parteneriat corect, puternic și loial între baza partidului și structurile de la centru.

În PNL, trebuie să recunoaștem, nu a fost totul ca la carte în ultimele luni. Campania internă a devoalat această realitate. PNL Argeș este exemplul elocvent pentru cât de toxică este falia pentru întreg partidul atunci când cei care conduc organizația se cred mai presus de tot și toate.

Sunt argeșeancă, sunt un om al dialogului și din comunicarea permanentă cu liberalii autentici de acolo, am aflat exact problemele din filială și cine le-a generat. Oamenii vor liberalism autentic și vă asigur ca la Argeș așa va fi de aici înainte. Voi strânge la aceeași masă oameni valoroși, oameni deschiși la dezbateri cu toate cărțile pe masă și care știu ce trebuie făcut pentru a crea plus valoare în buzunarele tuturor argeșenilor, indiferent de simpatiile politice.

PNL are nevoie de unitate și organizații performante. Este obiectivul pe termen scurt pe care trebuie să îl atingem, dat fiind că au rămas mai puțin de trei ani pentru a pregăti proiectul PNL2024. Trebuie să ne adaptăm timpurilor actuale. Asigurând, totodată, un permanent parteneriat corect, puternic și loial între baza partidului și structurile de la centru.

Doar așa, problemele la nivel local și în beneficiul tuturor românilor își vor găsi rezolvare. Urmează un amplu proces de evaluare și reorganizare a filialei PNL Argeș.”, a declarat Alina Gorghiu

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Dan Petrescu anunță o nouă “golăneală”: Șefia la Piețe dată lui Ionel Păunescu cu dedicație și încălcare a legii

Publicat

in

De

Conslierul Dan Petrescu e foc si pară după ce Ionel Păunescu a preluat șefia Piețelor din Curtea de Argeș. Deși se știa încă din primăvară că postul de director al SPPTO este rezervat politic fostului pesedist Ionel Păunescu, organizarea si desfășurarea concursului a ridicat multe semne de intrebare. Imediat dupa desfasurarea concursului la care a participat doar un candidat, Ionel Păunescu, consilierul local Dan Petrescu a răbufnit susținând că “asistăm iar la o mare golăneală”. Acesta a anuntat ca va contesta concursul si va depune si o plangere. ” E incredibil ce se întampla si asistam iar la o mare golaneală. Practic, primăria Curtea de Argeș a incălcat legea, Codul Administrativ. Concursul nu a fost anuntat asa cum prevede legea. Nu apare publicat nicaieri , nici pe siteul GOV.ro, nici prin ziare …. Au incalcat iar legea doar pentru a-și face jongleriile politice. E clar ca vor sa-l elimine pe Ionel Păunescu. L-au scos din Consiliu Local ca sa ii dea postul de director pentru ca, mai apoi, sa il demita de acolo si sa scape definitiv de el. Eu voi contesta, voi face plangere la institutiile abilitate pentru ca asa ceva nu se poate….”, a declarat Dan petrescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend