Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Senatorul american John McCain: Țările europene caută cu disperare modalităţi de relaxare a sancţiunilor impuse Rusiei

Publicat

in

Ţările europene caută “cu disperare” mijloace de relaxare a sancţiunilor occidentale impuse Rusiei, a declarat senatorul american John McCain pentru agenţia rusă Sputnik, citată de Mediafax.

Statele membre ale Uniunii Europene, susține acesta, nu vor face niciodată front comun cu Statele Unite în domeniul sancţiunilor atât timp cât vor fi dependente de resursele energetice ruseşti.

Statele Unite, UE şi ţări din Europa de Vest au impus, în 2014, sancţiuni Moscovei ca urmare a conflictului din Ucraina.

Rusia a ripostat, impunând la rândul ei embargouri asupra unor produse alimentare, în special lactate, carne, fructe şi legume provenind din UE, Canada, Australia şi Norvegia.

Cancelarul german Angela Merkel speră însă în relansarea cooperării cu Rusia.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei: Se circulă în coloană pe DN1

Publicat

in

De

Coloane de mașini s-au format sâmbătă la prânz pe DN1 între Ploiești și Brașov. Cele mai multe probleme sunt pe sensul de mers spre Brașov.

Centrul Infotrafic anunță că sâmbătă, după prânz, se înregistrează valori crescute de trafic pe sensul către zona montană a DN 1 Ploiești – Brașov, în zona Centurii de Vest a municipiului Ploiești.

De asemenea, s-a format coloană în mișcare, în același sens, între localitățile Nistorești și Comarnic, pe tronsonul kilometric 103 -107, conform Mediafax.

În stațiunile Sinaia, Bușteni, Azuga și Predeal se circulă fluent, fără să fie înregistrate tronsoane aglomerate.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

CATASTROFĂ O comună are o rată de infectare de aproape 40 la mie: 2.277 de localități au depășit 3 la mie

Publicat

in

De

Un număr de 2.277 de localităţi din ţară au incidenţa cazurilor de COVID-19 mai mare sau egală cu 3 la mia de locuitori, cea mai ridicată rată de infectare fiind în comuna Brănişca (Hunedoara) – 38,56. Dintre oraşe şi municipii, pe primul loc se află Otopeni, cu 22,08.

Pe lista făcută publică, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică, sunt 283 de oraşe şi municipii cu incidenţa mai mare sau egală cu 3 cazuri de COVID la mia de locuitori. Pe primele locuri se situează oraşele ilfovene Otopeni cu 22,08, Bragadiru – 19,68 şi Popeşti-Leordeni – 19,32.

Citește și: 458 de copii sunt internați cu COVID-19: 41 dintre ei sunt la terapie intensivă

Dintre municipii, cea mai ridicată rată de infectare este la Urziceni – 17,28, urmat de Bucureşti – 16,52.

Totodată, sunt 1994 comune cu incidenţa mai mare sau egală cu 3. Pe primul loc se află Brănişca (Hunedoara) – 38,56, urmată de Boiu Mare (Maramureş) – 26,2 şi Vorţa (Hunedoara) – 25,21.

Citește și: 466 de decese: O tânără de numai 21 de ani, VACCINATĂ, și unul de 29 de ani, NEVACCINAT, printre cei mai tineri români răpuși de COVID-19, în ultimele 24 de ore .

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend