Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Senatorul Alfred Laurențiu: Guvernul austerității trebuie să demisioneze!

Avatar

Publicat

in

Senatorul PSD de Ilfov Alfred Laurențiu a criticat dur felul în care Guvernul Cîțu a abordat Bugetul de stat pentru 2021 prin faptul că a respins orice amendament depus de parlamentari și mai mult… a refuzat însăși dezbaterea actului normativ. El e de părere că Guvernul trebuie să demisioneze pentru că nu e un guvern care să țină con de doleanțele oamenilor ci doar de interesele politice ale Puterii:

”Guvernul austerității trebuie să demisioneze!

Azi am susținut în Plenul Parlamentului, amendamentele depuse la Bugetul de stat privind următoarele obiective, indicând și sursa de finanțare:

1. Modernizare străzi in Com Berceni, Jud Ilfov.

2. Extindere a rețelei de canalizare menajeră și rețea de apă potabilă pe str. Măceșului T1, com. Balotești, jud. Ilfov

3. Extindere a rețelei de canalizare menajeră și rețea de apă potabilă pe str. Amurgului, com. Balotești, jud. Ilfov

4. Extindere a rețelei de canalizare menajeră și rețea de apă potabilă pe str. Fabricii, com. Balotești, jud. Ilfov

5. Construire cămin cultural in com. Berceni, jud. Ilfov.

Am susținut și amendamentul depus, privind obiectivul  ”Construire creșă cu regim de înălțime S+P+Etaj, împrejmuire teren, branșare la rețele edilitare existente, și desfințare construcție existentă, in com. Dobroiești, jud. Ilfov.

Este strigător la cer, au respins fără nici o apăsare,chiar și amendamentul pentru construcția unei creșe in localitatea de reședința a Domnului Orban. O majoritate fără pic de suflet și respect fată de oamenii care i-au votat și i-au trimis in funcțiile pe care le ocupă!

Parlamentarii puterii au respins pe bandă rulantă tot ce s-a susținut în plenul Parlamentului. Nu au ținut cont și nu i-a sensibilizat absolut nimic, au respins chiar și amendamentele pentru sănătate și educație, au votat pentru un buget antinațional.”, a spus senatorul în plenul celor două camere ale Parlamentului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Rusia răspunde cu aceeași monedă Cehiei: Mai mulți diplomați declarați ‘persona non grata’

Avatar

Publicat

in

De

Moscova a anunţat duminică că 20 de angajaţi ai ambasadei cehe sunt “persona non grata” şi trebuie să părăsească Rusia până la sfârşitul zilei de luni, 19 aprilie, transmite AFP, conform AGERPRES.

Acest anunţ a fost făcut de ministerul rus de externe după convocarea ambasadorului ceh, Vitezslav Pivonka.
Rusia a promis mai devreme măsuri de retorsiune după expulzarea de către Cehia a 18 diplomaţi ruşi, acuzaţi de spionaj.

“Ambasadorul Cehiei în Rusia, Pivonka, a fost convocat”, se spune în declaraţie.”L-am informat ferm despre protestul nostru după actul neprietenos al autorităţilor cehe împotriva personalului reprezentanţei diplomatice ruse la Praga”.

“Domnului Pivonka i s-a comunicat că 20 de angajaţi ai ambasadei cehe la Moscova au fost declaraţi “persona non grata”. Trebuie să părăsească teritoriul nostru înainte de sfârşitul zilei de 19 aprilie 2021″, adaugă textul.

Sâmbătă, autorităţile cehe au anunţat expulzarea a 18 diplomaţi ruşi implicaţi, potrivit serviciilor de informaţii cehe, în sabotarea unui depozit de muniţie de la Vrbetice în 2014, explozie în care şi-au pierdut viaţa două persoane.

Tot sâmbătă, poliţia cehă a mai anunţat că este în căutarea a doi cetăţeni ruşi implicaţi în explozie, posesori ai unor paşapoarte având numele celor doi suspecţi implicaţi în cazul otrăvirii fostului agent dublu Serghei Skripal în Marea Britanie, în 2018.

Autorităţile de la Moscova au declarat că acest caz “poartă marca” Washingtonului.

“În dorinţa de a face pe plac Statelor Unite după sancţiunile americane împotriva Rusiei, autorităţile cehe şi-au depăşit chiar stăpânul”, a declarat duminică ministerul rus de externe.

În această săptămână, Statele Unite au anunţat sancţiuni şi expulzarea a zece diplomaţi ruşi ca măsuri de represalii pentru ceea ce Washington consideră a fi o intervenţie rusă în alegerile americane de anul trecut, un atac cibernetic masiv, precum şi alte activităţi ostile.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

AUDIENȚE Câți spectatori din Marea Britanie au urmărit funeraliile prinţului Philip

Avatar

Publicat

in

De

Funeraliile prinţului Philip, duce de Edinburgh şi soţul reginei Elizabeth II timp de 73 de ani, au fost urmărite sâmbătă de mai mult de 13 milioane de telespectatori din Marea Britanie, anunță news.ro.

Slujba religioasă de o oră a fost urmărită de 11 milioane de oameni la BBC, de 2,1 milioane – la ITV, şi de aproximativ 450.000 – pe Sky.

Cifrele sunt preliminare şi vizează intervalul orar 15:00 – 16:00 BST.

Ceremonia de la Castelul Windsor a fost transmisă la radio şi pe câteva canale de YouTube.

Pe platforma video, streaming-ul BBC a înregistrat 7,5 milioane de vizionări până duminică dimineaţă.

Nu au fost comunicate cifrele pentru live streaming-ul de pe canalul The Royal Family, dar duminică acesta era al treilea în lista trending.

Un program separat difuzat de BBC Two sâmbătă seară, cu imagini din timpul ceremoniei, a fost urmărit de 1,31 de milioane de telespectatori.

În 2002, mai mult de 10 milioane de persoane din Marea Britanie au urmărit funeraliile reginei-mamă Elizabeth, deşi acea ceremonie a avut loc într-o marţi.

În 1997, funeraliile prinţesei Diana au fost urmărite de 31 de milioane de telespectatori, un record de audienţă.

Sâmbătă, serviciul religios a avut loc într-un cadrul restrâns, cu doar 30 de participanţi, din cauza pandemiei. Regina a stat singură în Capela St. George de la Castelul Windsor, iar la ceremonie au participat toţi copiii ei şi ai ducelui de Edinburgh şi, între alţii, prinţii William şi Harry.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend