Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Semnal de alarmă: Guvernul PSD încearcă să captureze ANAF-ul! ‘Acum au recurs la o ultimă metodă’

Publicat

in

Se trage un puternic semnal de alarmă, după ce Agența Națională de Administrare Fiscală a scos la concurs 66 de posturi de directori în cadrul administrațiilor regionale, printre care directori de regională, directori juridici, directori de colectare, de servicii interne și șefi de administrații județene fiscale.

Fost șef al ANAF, Gelu Ștefan Diaconu susține că e o ultimă operațiune de capturare politică a instituției, demarată de Guvernul Dăncilă.

„O asemenea operațiune de capturare politică a unei instituții este fără egal în istoria recentă. Nici măcar la reorganizarea ANAF din 2013 nu au fost scoase la concurs pentru definitivare un asemenea număr de funcții de conducere. După ce au avut trei tentative de a obține «legal» o reorganizare ANAF care să permită instalarea «pilelor» baronilor PSD la conducere, acum au recurs la o ultimă metodă. Anterior au fost presiuni infernale pentru ca unii să renunțe la posturile obținute anterior prin concurs pentru a elibera locul piloșilor PSD. Cazul Direcției de Control Mari Averi este strigător la cer!! Au eliberat postul pentru a nu fi deranjate persoane care trebuia incluse în eșantionul de verificare!!! Imediat după ce «concurenții» se vor înscrie la examen voi face public cu nume și prenume cazuri concrete precum și cine vor fi «câștigătorii» acestui simulacru de concurs național. Până atunci, poate vor face un efort și alte instituții ale statului român pentru a bloca disperarea PSD de a ocupa ANAF”, a declarat, contactat de Profit.ro, Gelu Diaconu.

Cel mai mare deficit de personal e la Antifraudă, unde sunt 900 de oameni dintr-un total de 2.000 bugetat. Toate posturile sunt de funcționar public, iar după ce vor fi ocupate acum prin concurs, îndepărtarea ulterior a persoanelor respective, deși evident puse politic în aceste posturi, va fi dificilă, dacă nu chiar imposibilă. Înscrierile pentru aceste posturi sunt programate în perioada 18 octombie – 6 noiembrie, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 18 noiembrie. Concursul constă în trei etape – selecția dsarelor, probă scrisă și interviul.

Exemple de mai jos sunt doar o parte dintre cele 66 de posturi pe care ANAF încearcă acum să le ocupe.

director regional – DGRFP Brașov
șef administrație – AJFP Bistrița-Năsăud
director general – DGRFP Cluj-Napoca
director executiv – DGRFP Cluj-Napoca – Servicii Interne
șef administrație – AJFP Neamț
director general – DGRFP Iași
șef administrație – AJFP Bacău
director executiv – DGRFP Timișoara – Servicii Interne
șef administrație adjunct – DGRFP București – Inspecție Fiscală
director general – DGRFP Timișoara
director executiv – DGRFP București – Structura e Inspecție Fiscală
drector executiv – DGRFP București – Structura juridică

Pentru lista completa accesati AICI.

Vezi și

Cazul Caracal, în aer! Dezvăluire nucleară: Ce a ajuns, în realitate, la FBI

EXCLUSIV Firmele înființate de Dan Barna și Dragoș Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul

Planul secret de schimbare a lui Dan Barna de la conducerea USR! Florian Coldea se implică direct (surse)

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

ACUM ! Accident grav la Mușătești, în Argeș

Publicat

in

De

Un apel la 112 a anunțat, în urmă cu puțin timp, producerea unui accident în judetul Argeș. Este vorba de o coliziune intre doua masini în comuna Mușătesti, in urma careia a rezultat o victimă.
La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Spaţiile interioare ale restaurantelor vor fi redeschise! Ce reguli vor trebui urmate

Publicat

in

De

Spaţiile interioare ale restaurantelor vor fi redeschise cu o serie de reguli şi restricţii

Ordinul a fost redactat incluzând data de 9 iulie pentru redeschidere, care trebuie însă să primească şi ultimul accept din partea premierului Ludovic Orban. Deocamdată, ultimul termen avansat oficial ca speranţă este 15 iulie, notează Profit.ro.

Clienţii vor putea merge doar pe benzi cu sens unic, semnalizate, păstrând distanţa de 2 metri unii de alţii, la mesele vecine, ocupanţii scaunelor vor păstra aceeaşi distanţă, iar solniţele, meniurile şi olivierele vor putea fi transferate de la o masă la alta doar după ce vor fi dezinfectate.

La intrarea în restaurant va fi un „triaj observaţional” al clienţilor, urmând să le fie interzise accesul acelora care dau semne că ar avea infecţii respiratorii.

Va fi interzis consumul de produse stând în picioare, cu exceptia meselor dedicate acestui tip de servire.

Este stabilit un număr de maximum 6 clienţi care pot ocupa o masă (faţă de maximum 4 la terase), exceptaţi de la această regulă fiind membrii de familie.

Citește și:

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

Mega-lovitură! Contracte cu dedicație pentru ‘băieții deștepți’ din PNL

Mare atenție, șoferi! Lipsa acestui document vă poate aduce amenzi de mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend