Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Selecţionerul Angliei îşi asumă responsabilitatea pentru eşecul în faţa Ungariei (0-4)

Publicat

in

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, şi-a asuma responsabilitatea pentru eşecul usturător suferit de elevii săi în faţa echipei Ungariei (scor 0-4), marţi la Wolverhampton, în eşalonul de elită al Ligii Naţiunilor la fotbal, potrivit Agerpres.

„Am ales să aliniem o echipă mai tânără, pentru a aduce energie suplimentară, dar când jocul a început să se întoarcă împotriva noastră, acest lucru s-a văzut. În final, eu sunt responsabil. La pauză am crezut că putem câştiga acest meci, făcând o schimbare care să ofere mai mult impuls ofensiv. Dar ne-am descoperit şi mai mult, iar în finalul meciului am atacat cu atât de mulţi jucători încât erau bulevarde în apărare”, a declarat Southgate.

„Am încercat să găsesc un echilibru între a vedea jucători noi şi a utiliza jucătorii pe care nu i-am putut solicita tot timpul, jucători mai experimentaţi şi mai buni. Dar până la urmă echipele pe care le-am aliniat nu au fost suficient de puternice pentru a obţine rezultate. Înţeleg fluierăturile de pe stadion, însă acest grup de jucători a fost extraordinar reprezentând ţara şi este important ca oamenii să rămână alături de ei pentru că vor fi foarte puternici în viitor”, a adăugat selecţionerul englez.

Naţionala Ungariei, antrenată de italianul Marco Rossi, a învins Anglia prin golurile marcate de Roland Sallai (16, 70), Zsolt Nagy (80) şi Daniel Gazdag (89). Maghiarii au obţinut astfel a doua victorie consecutivă în faţa elevilor lui Soutghate, după ce au câştigat şi meciul tur, de la Budapesta (1-0).

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

GSP. Fraudă de 5 milioane de euro cu familia lui Ion Țiriac! Anunț de ultimă oră: „Oferim un apartament cui ajută la arestarea lor!”

Publicat

in

De

O înșelătorie online care se folosește de imaginea lui Ion Țiriac l-a înfuriat pe fiul miliardarului, Ion Ion Țiriac, care a anunțat că oferă un apartament cui reușește să prindă infractorul.

Ion TiriacFoto: GSP

Citește continuarea pe GSP.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ipocrizia importanței morților: în vreme ce întreaga lume deplânge soarta Ucrainei, civilii mor pe capete în Siria

Publicat

in

De

Treisprezece civili au fost ucişi începând de joi seara, în nordul Siriei, unde au loc confruntări armate între Forţele Democratice Siriene (FDS) – dominate de kurzi şi susţinte de către regimul lui Bashar al-Assad – şi militari turci şi auxiliari locali, anunţă vineri un ONG, relatează AFP.

Aceste victime au fost ucise în două incidente – unul la al-Bab, aflat sub controlul unor facţiuni siriene loiale Ankarei, în nord-estul Alepului, iar celălalt în apropiere de Al Hasakah, în nord-estul ţării, aflat sub controlul FDS.

La al-Bab, ”tiruri de artilerie ale forţelor în favoarea regimului (al-Assad) vizând o piaţă s-au soldat cu nouă morţi civili, inclusiv copii, şi alţi 20 de răniţi”, anunţă Observatorul Sirian al Drepturilor Omului (SOHR).

Un corespondent AFP aflat la faţa locului a văzut locuitori şi salvatori năpustindu-se să evacueze răniţi – şi anume copii – din mijlocul tarabelor cu fructe şi legume distruse, printre care zăceau rămăşiţe umane.

Un purtător de cuvânt al FDS, Farhad Shami, dă asigurări că Forţele ”nu au nimic a face” cu acest atac.

La Al Hasakah, administraţia autonomă kurdă a anunţat că un atac turc s-a soldat cu ”moartea a patru copii şi rănirea altor 11”, ”în noaptea (de joi spre vineri), vizând un centru închis pentru minori”.

SOHR a confirmat acest bilanţ.

Turcia ameninţă din mai să lanseze o ofensivă de anvergură împotriva forţelor kurde care deţin controlul celei mai mari părţi a nord-estului Siriei, o ţară fragmentată de Războiul civil care s-a soldat de când a început, în 2011, cu o jumătate de milion de morţi şi milioane de deplasaţi şi refugiaţi.

Începând din iulie, drone turce lovesc tot mai des zone aflate sub controlul FDS, pe care Ankara le consideră ”teroriste”, potrivit SOHR şi unor oficiali kurzi.

Marţi, 17 combatanţi loiali regimului al-Assad au fost ucişi într-un raid aerian turc, porivit SOHR, care nu a putut să stabilească dacă a fost vorba doar despre militari ai regimului sau dacă printre ei se aflau combatanţi kurzi.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend