Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

​Șeful Osetiei de Nord și jurnaliști ruși, atacați de forțele ucrainene în Zaporojie

Publicat

in

Guvernatorul regiunii Osetia de Nord, Serghei Meniailo, a fost atacat de forțele armate ucrainene în regiunea Zaporojie când vizita „pozițiile unităților de voluntari și luptători mobilizați din republică”, susține agenția rusă de presă TASS, relatează Meduza.

Trupele ucrainene în regiunea ZaporojieFoto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

O echipă de filmare de la Channel One și un jurnalist de la TASS , Nizami Hajibalaev, au fost alături de oficial rus care ajuns în zona de conflict.

„După ce au ajuns Serghei Menyailo, împreună cu corespondenții și luptătorii din republică, s-au adăpostit într-o dugheană din apropiere, care a suferit pagube minore. Nu au existat victime sau răniți”, a precizat agenția TASS.

Meniailo a spus că a fost „o situație obișnuită pe teritoriul operațiunilor de luptă”.

În iulie 2022, presa relata că o coloana de mașini în care se afla Serghei Meniailo a fost prinsă într-o ambuscadă de un grup de sabotaj și recunoaștere pe linia frontului din regiunea Zaporojie.

La momentul respectiv, Meniailo a declarat că nimeni nu a văzut vreun grup de sabotaj și că „bombardamente au loc” în fiecare zi.

Urmărește ultimele evoluții din a 347-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Un nou stadion omologat în SuperLiga – Echipa revine acasă după o pauză de patru ani

Publicat

in

Noul stadion al echipei Chindia Târgoviște este aproape gata și urmează să fie inaugurat peste o lună, după ce echipa și-a desfășurat meciurile considerate „acasă” la Ploiești, în ultimii patru ani.

Anton Petrea, ChindiaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Chindia Târgoviște își inaugurează stadionul

Deși este la cel de-al patrulea sezon consecutiv în SuperLigă, Chindia nu a apucat să evolueze pe teren propriu în fața suporterilor din Târgoviște.

Conform GSP, reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal și ai deținătoarei drepturilor de televizare pentru SuperLigă au vizitat noul stadion, la care lucrările sunt în stadiul final.

Prima partidă pe care Chindia o va disputa cu adevărat pe teren propriu va avea loc pe 22 sau 23 aprilie, cu UTA.

Tot marți, Consiliul Județean Dâmbovița a hotărât să vireze 600.000 de euro către echipă, după ce jucătorii ajunseseră la 4 luni fără salarii.

După prima etapă disputată din play-out, echipa antrenată de Toni Petrea ocupă poziția a șaptea cu 16 puncte.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

‘Bach, al cincilea evanghelist” – concert cameral extraordinar, pe 29 martie, la Sala mică a Ateneului Român

Publicat

in

Filarmonica „George Enescu” organizează, pe 29 martie, în perioada premergătoare Paştelui, un concert dedicat creaţiei celui mai mare compozitor de muzică religioasă, Johann Sebastian Bach.

Potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES, în cadrul evenimentului, care se va desfăşura cu începere de la ora 19,00, solişti vor fi soprana Cristina Vasilache, basul Răzvan Georgescu şi oboista Miruna Oltei, acompaniaţi de un ansamblu instrumental alcătuit din membri ai Filarmonicii. Comentariul va fi realizat de muzicologul Mihai Cojocaru.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend