Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Șeful Forțelor de Apărare din Nigeria a negat că Armata ar fi derulat un program secret de întreruperi de sarcină

Publicat

in

Un general din fruntea Armatei nigeriene a respins ca „absurd” o informație potrivit căreia Armata ar fi derulat, în ultimii zece ani, un program secret de avorturi în masă.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

S-a jucat de-a Dumnezeu modificând genetic 3 copii. A fost condamnat la pușcărie. Singurul regret: Am făcut-o prea repede

Publicat

in

Cercetătorul care a modificat genetic trei copii spune că s-a grăbit. Dar nu-și cere scuze. Omul de știință este în mijlocul unui scandal în legătură cu primii copii modificați genetic din lume. Ulterior, el a fost demis de la universitatea din Shenzhen și a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare.

Citeste mai mult

NATIONAL

Comisia Europeană publică raportul despre `stadiul incipient` al reformelor în R. Moldova – În audiovizual, s-au făcut chiar regrese

Publicat

in

Comisia Europeană a dat publicității un mult anticipat raport despre adoptarea și aplicarea legislației europene de către trio-ul țărilor care au primit statutul de candidate, vara trecută, constatându-se că nivelul de pregătire al Republicii Moldova se află în multe privințe la un stadiu incipient.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend