Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ședință la Guvern – Ce proiecte se află pe masa premierului Orban

Avatar

Publicat

in

Proiectele de acte normative care vor fi incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 20 ianuarie 2020

I. PROIECTE DE HOTĂRÂRI

Publicitate

PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, judeţul Dâmboviţa, municipiul Târgovişte, Zona Sagricom, str. Silviu Stănculescu, etapa II”

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2020/01/HG-14.pdf

II. MEMORANDUMURI

1. MEMORANDUM cu tema: Schema de ajutor de minimis pentru participarea la festivaluri şi târguri de filme, interne şi internaţionale, Schema de ajutor de minimis pentru distribuirea şi exploatarea filmelor româneşti de toate genurile, Schema de ajutor de minimis pentru susţinerea programelor de cultură, educaţie cinematografică, organizare de evenimente culturale cinematografice precum şi pentru editarea de publicaţii de specialitate şi Schema de ajutor de minimis pentru încurajarea funcţionării cinematografului de artă şi a programării filmelor în acestea în aplicarea prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 328/2006, cu modificările şi completările ulterioare

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2020/01/MEMO-6.pdf

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Mihai Fifor, înfrângere la Arad: s-a clasat pe locul 3

Avatar

Publicat

in

De

Fostul ministru de Interne, Mihai Fifor, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Arad, s-a clasat pe locul al treilea, primul loc fiind ocupat de actualul edil, Călin Bibarţ (PNL), în timp ce pe locul 2 s-a clasat Adrian Wiener de la USR-PLUS.

Citește și: Exit-poll CURS-Avangarde: Gabriela Firea a câştigat într-un singur sector din Bucureşti

Publicitate

”Avem un rezultat, avem câştigător, din păcate acesta nu sunt eu. Pe fondul unei prezenţe extrem de scăzute, cu un vot extrem de fărâmiţat, am venit doar pe locul 3 la Primăria Arad. Regret fără îndoială o campanie frumoasă şi un efort extrem al unei echipe de campanie extraordinare. Am învăţat demult că în politică cuvântul dezamăgire nu există: cred că înainte de a găsi un primar pentru Arad mai important este ca timp de patru ani să pregătim Aradul pentru un primar social-democrat”, a scris Fifor pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că PSD Arad rămâne în continuare cu câteva localităţi importante: ”Din fericire, localităţile judeţului ne-au adus multe satisfacţii. Rămânem cu Lipova şi Chişineu-Criş, am făcut impresie la Pâncota, iată trei oraşe deosebit de importante care rămân ale noastre. Am adăugat localităţi noi Secusigiu, Târnova, Dezna, Apateu şi am păstrat altele dar probabil aveţi o listă completă a lor. Cam aceasta este situaţia, ne vom aşeza zilele următoare, vom trage concluzii şi vom intra direct într-o nouă campanie”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

OFICIAL după centralizarea a 80 la sută din voturi pe Capitală. Sunt confirmate datele EXITT-Poll CURS Avangarde

Avatar

Publicat

in

De

Biroul Electoral Central a publicat scorurile pe care candidații la alegerile locale pentru Primăria Municipiului București le-au obținut în scrutinul de duminică.

Vezi și: HARTĂ Bătălia pe consilii județene: PSD a luat 20, PNL are 17, iar UDMR ia 4 – Alianța USR-PLUS nu a prins nici măcar unul

Publicitate

Astfel, după numărarea voturilor din 80% din secții, diferența dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea a devenit irecuperabilă și este posibil chiar să crească sensibil. Nicușor Dan, susținut de PNL, USR și PLUS are 42,25%, iar Gabriela Firea, susținută de PSD, a fost votată de 38,29% dintre cei care au mers la vot.

OFICIAL după numărarea a 80 sută din voturi:

Nicușor Dan – 42,25%

Gabriela Firea – 38.29%

Traian Băsescu – 11.10%

Vezi și: Dimineața se numără voturile: Cristian Popescu Piedone s-a detașat în fruntea clasamentului pentru Primăria Sectorului 5

Datele oficiale parțiale confirmă datele de tip EXIT-POLL CURS Avangarde:

Nicuşor Dan – 47,2%
Gabriela Firea – 39%
Traian Băsescu – 8,6%

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend