Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SEDINTA CU SCANTEI LA PSD ARGES – Valeca a solicitat vot de incredere, primarita de la Stefanesti luata in colimator

Avatar

Publicat

in

Astăzi, 16 februarie a.c., s-a întrunit Comitetul Executiv extins al PSD Argeş, format din preşedinţii de organizaţii, primarii, parlamentarii şi consilierii judeţeni PSD.

În debutul sedinţei, preşedintele Şerban Valeca a solicitat un vot privind acordarea încrederii şi susţinerii, în continuare, pentru preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Argeş. În unanimitate, CEx PSD Argeş a votat pentru. Această solicitare s-a facut în urma comentariilor şi dezinformărilor apărute în spaţiul public privind eventuala lipsă de încredere din partea unor şefi de organizaţii sau primari.

Publicitate

În continuare, s-au facut 3 propuneri pentru ocuparea unor functii politice de secretari de stat pentru Ministerul Transporturilor, Ministerul Economiei şi ANPC. Totodata, s-a propus suplimentarea cu un post pentru secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, cu observaţia că postul de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice se menţine.

De asemenea, în urma sesizării cetăţenilor şi după câteva întâlniri de mediere ce au avut loc între primar şi consilierii locali PSD ai oraşului Ştefănesti, s-a supus discuţiei, în cadrul CEx,  situaţia  politică creată. S-a remarcat faptul că, deşi a fost invitată, doamna primar nu a dorit să participe la sedinţă. În urma discuţiilor s-au facut două propuneri: una a preşedintelui – de sancţionare cu “avertisment” a tuturor consilierilor locali PSD şi a doamnei primar, iar cealaltă propunere, ce a venit din partea unui membru al biroului, a fost convocarea adunarii generale a PSD Stefăneşti, la care să participe şi toţi membrii BPJ Argeş pentru analizarea situaţiei existente.

În urma dezbaterilor, s-a aprobat convocarea adunarii generale a PSD Stefănesti, cu participarea   membrilor biroului judeţean al PSD Argeş.

Totodată, s-a mandatat biroul permanent judeţean să aprobe repartizarea mandatelor ce vor reveni Organizaţiei Judeţene a PSD Argeş la Congresul din luna martie a.c.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Bogdan Chirieac: ‘Dan Tudorache are 44 de voturi în fața lui Clotilde Armand’

Avatar

Publicat

in

De

Nebunie în lupta pentru Primăria Sectorului 1! Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că „Dan Tudorache, primarul în funcție, are 44 de voturi în fața lui Clotilde Armand”.

Declarația lui Chirieac a fost făcută la România TV.

Publicitate

Potrivit lui Bogdan Chirieac, Dan Tudorache a obținut victoria datorită voturilor din zona periferică a Sectorului 1.

Pe de altă parte, Clotilde Armand susține că a câștigat bătălia pentru Sectorul 1.

„Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere. Nu-i nimic. Îl învățăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 și nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale.”, a precizat, pe Facebook, Clotilde Armand.

Dan Tudorache susține că are 200 de voturi în fața lui Armand

„❗️Breaking news❗️
După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand!
Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, a spus Dan Tudorache, pe Facebook.

Vezi și

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

Avatar

Publicat

in

De

Marcel Ciolacu a declarat că întâlnirea de luni cu Robert Negoiţă a fost una ca între prieteni şi au fost discuţii politice, întrebat dacă e posibil ca acesta să revină în PSD. Liderul social-democraţilor a adăugat că dacă şi când va exista un astfel de pas va anunţa public. El a mai spus că nu există o concurenţă între Gabriela Firea şi Robert Negoiţă, deoarece cel din urmă va fi un primar de stânga la Sectorul 3.

„Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă. Mă cunosc de mult timp cu el. Suntem prieteni. Am avut o discuţie ca între prieteni”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni la sediul PSD, întrebat ce a făcut luni la partid Robert Negoiţă.

„Când vom lua o decizie sunt convins că atât eu, cât şi domnul Negoiţă o vom anunţa. Cred că creionaţi o concurenţă între doamna Firea şi domnul Negoiţă care nu există. Robert Negoiţă e primar de stânga. Avem sectorul 1 unde nu ştim cine a câştigat. Avem sectorul 2 unde datorită unei candidaturi neinspirate a domnului Onţanu am pierdut sectorul 2.

Publicitate

Oricum consiliul local este de stânga. În Sectorul 4 unde a câştigat domnul Băluţă. Avem sectorul 5 unde domnul Piedone să nu îmi spuneţi că este de dreapta. Şi Sectorul 6 unde a câştigat un candidat al dreptei unite”, a completat Ciolacu.

Acesta a mai spus ă va fi făcută o analiză în structurile interne ale partidului, în contextul rezultatelor la alegerile locale.

„Vom avea o analiză săptămâna aceasta în structurile interne ale PSD şi vă vom da toate lămuririle apoi. Mi se pare corect ca aceste discuţii să le avem cu colegii în interiorul partidului”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

Candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020 la Primăria Sectorului 3 Robert Negoiţă, care a obţinut un nou mandat, afirmă că nu a avut discuţii cu conducerea PSD referitoare la revenirea sa în partid.

„În viaţă am învăţat că nu trebuie să excluzi niciodată nimic, dar nu se pune problema în acest moment, situaţia e cât se poate de clară”, a explicat Negoiţă, menţionând că nu trebuie să se întoarcă în PSD pentru a face o majoritate la Sectorul 3.

„Putem face majoritate şi cu PNL, putem face majoritate şi cu PSD, putem face majoritate şi cu USR, de ce nu?”, consideră el , notează news.ro

Citeşte şi:

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend