Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ședința Consiliului Local sau ,,Mult zgomot pentru nimic”!

Publicat

in

A început noua stagiune ,,a teatrului ieftin”din Consiliul Local al Primăriei Curtea de Argeș, prin ședința de la-nceput de an, o ședință cu unsprezece puncte pe ordinea de zi . Piesa de referință care se joacă cu succes de mulți ani pe scena sălii de ședințe a Primăriei, este ,,Mult zgomot pentru nimic”, celebra creație shakespeariană. La fiecare reprezentație se face tam-tam, se ceartă opoziția cu ,,puterea”, iar electoratul este încântat de prestația actoricească, dovadă că aceeași actori joacă pe  scenă de ani de zile. Toate punctele de pe Ordinea de zi au fost aprobate-evident, după lupte seculare care au durat treizeci de ani între putere și opoziție-printre ele numărându-se și cel mai important dintre acestea, mărirea salariilor funcționarilor publici! Rolul lui don Pedro din Ancona îl joacă de patru ani, Constantin Panțurescu. Acest rol a mai fost interpretat printre alții de Nicolae Diaconu, Gheorghe Nicuț. Singurul personaj constant din piesă îl joacă consilierul Ion Șerban, cel care este veșnic în opoziție. Cât timp va mai avea succes această piesă?

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ultimă oră! Decizia comisiilor reunite de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senat cu privire la Violeta Alexandru

Publicat

in

De

Despre noi Ultimele știri din mediul economic. Bugetul.ro vă oferă zilnic cele mai noi știri economice din România, noutăți interne și externe, analize, studii, opinii, interviuri.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

A murit un fost primar din Argeș. Era cercetat pentru fapte de corupție

Publicat

in

Niculae Șerban, fostul primar al comunei Mărăcineni, a încetat din viață, în această dimineață, după o suferință îndelungată.

Niculae Şerban a condus Primăria din Mărăcineni, din partea PSD, în două mandate, 2004 – 2012, iar până în 2016 a rămas consilier local, reprezentând acelaşi partid.

Boala l-a măcinat. În plus, a fost cercetat ani la rând în dosare de corupţie, el fiind deseori chemat la DNA pentru declaraţii.  Recent, în august 2019, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Argeș pentru fapte de corupție, petrecute pe timpul mandatului său de primar.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend