Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Sebastian Ghita, deputat PSD, la TVR 2: Nu ma asteptam ca Partidul Facebook si Partidul Diaspora sa influenteze decisiv alegerile/ Nu voi mai candida acum la sefia partidului

Publicat

in

Deputatul PSD Sebastian Ghita, omul care controleaza postul Romania TV, a declarat, intr-o interventie telefonica la “Ora de stiri” de pe TVR2, ca nu se astepta ca “doua partide noi aparute, Partidul Facebook si Partidul Diaspora” sa influenteze decisiv alegerile.

“Am inteles mesajul acestor oameni din diaspora si al tinerilor. PSD-ul si domnul Ponta au beneficiat la randul lor de sprijinul Partidului Facebook cand l-am suspendat pe Traian Basescu, cand am criticat personaje ca Videanu, Udrea…”, a declarat Ghita.

Deputatul PSD spune ca s-au gandit sa deschida mai multe sectii de votare in strainatate pentru a calma Diaspora, dar le-a fost frica sa nu incalce legea si alegerile sa nu fie invalidate la Curtea Constitutionala.

Despre oportunitatea demisiei lui Ponta din fruntea Guvernului si a partidului

 • Toata lumea, si tinerii din diaspora, mi-au zis ca oamenii nu doresc ca puterea sa fie concentrata toata in mainile unui singur partid. Deci, nu e nevoie de demisia premierului.
 • Eu am anuntat ca vreau sa candidez la functia de presedinte executiv al partidului daca domnul Ponta ar fi iesit presedintele Romaniei. Nu cred ca azi lucrurile mai pot fi configurate asa.
 • Ceea ce e de analizat insa e ca oameni tineri, de 18-20 de ani participa la viata cetatenii. Imi pare rau insa ca acest strigat a fost indreptat impotriva celui de la putere fiindca e mai usor asa. Cand aceasta energie va fi canalizata si spre construirea unor proiecte atunci vom avea cu adevarat o Romanie puternica.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Profilul pacientului infectat cu Omicron

Publicat

in

De

Un studiu publicat pe site-ul Consiliului Științific Medical din Africa de Sud, după analiza a 166 de pacienți infectați cu Omicron arată că noua variantă a coronavirusului este mult mai transmisibilă în raport cu cele care au circulat până acum, vestea bună fiind că actualele vaccinuri sunt eficiente pentru a combate formele grave de boală, potrivit Digi24.

Din studiu pe africani infectați cu Omicron reies următoarele date:

Vârsta

 • 20% – vârsta peste 50 de ani
 • 19% – copii 0-9 ani
 • 28% – vârsta 30-39 ani
 • 33% – celelalte grupe de vârstă

Simptome

 • 66% – asimptomatici/simptome ușoare
 • 34% – forme medii/grave

Gravitate. Din 42 pacienți aflați la 2 decembrie într-o unitate de primiri urgențe:

 • 70% – fără suport oxigen
 • 21% – suport oxigen (pneumonie diagonisticată)
 • 9% – ATI

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Accident mortal pe A2 – Traficul este restricționat

Publicat

in

De

Relansare, putere, apartenenţă, cele trei axe ale preşedinţiei franceze a Consiliului Uniunii Europene

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend