Conecteaza-te cu noi

Campulung

Se surpă construcţiile pe care firmele Selca şi Zeus le-au făcut la Câmpulung din banii publici

Publicat

in

 

Sala de sport din proprietate publică administrată de Colegiul Naţional Pedagogic Carol I Câmpulung, construită din fondurile Companiei Naţionale de Investiţii în urmă cu mai mulţi ani, are probleme de … constructor. Directorul Colegiului, Radu George, a fost nevoit să scoată din „buzunarul” instituţiei banii necesari pentru refacerea treptelor de la intrările în sală, fiind reclamate lucrările de proastă calitate realizate de mult prea mediatizata firmă Selca.

Potrivit celor spuse de director, treptele au cedat pentru a doua oară şi, acum, a fost necesară refacerea acestora cu o firmă locală. Dar, nu numai treptele sunt cele care au cedat, ci şi o altă parte a marii lucrări, respectiv acoperişul, dat fiind că atunci când plouă afară, picură şi în sala de sport a municipiului Câmpulung.

Şi alte probleme sunt reclamate la nivel de Câmpulung, la lucrările făcute de firma Zeus, tot pe banul public, la Colegiul Naţional Dinicu Golescu, unde ţigla de pe acoperiş a-nceput să se ridice gata să pice.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Manager de Spital din Argeș: „Jurnaliști și peneliști mi-au cerut să le angajez neamurile în Spital !

Publicat

in

De

Managerul suspendat al Spitalului din Câmpulung, Nicolae Alexe, a declarat aseara, in direct, la emisiunea Chestiuni Arzătoare de la SUPER TV că nepotismul e in floare la unitatea spitaliceasca din orașul de sub Mateiaș. Mai mult, după ce a dat exemple ale păinjenisului de nepotisme de acolo si despre angajarile dubioase, unele contra unor sume de bani, Alexe a dezvaluit ca la usa lui s-au perindat și ziariști din presa locală care i-au cerut sa le fie angajate neamurile. ” PSD nu a venit niciodată să facă asta. Au venit ziaristi din Câmpulung care mi-au cerut favoruri, in special sa le angajez anumite neamuri la spital. Si de la PNL au venit sa imi ceara acelasi lucru!”, a declarat Nicolea Alexe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! Plângere penală pe numele prefectului Soare, anunțată de fostul manager al Spitalului Câmpulung

Publicat

in

De

Prezent aseară în studioul emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV, managerul suspendat al Spitalului Municipal Câmpulung, Nicolae Alexe, a lansat o serie de acuzații asupra prefectului de Argeș pe care il vede vinovat, alaturi de o parte a presei, atât de debarcarea sa de la șefia spitalului dar si de problemele din sistemul de sănătate muscelean. Nicolae Alexe a anunțat că va formula și depune plângere penală împotriva prefectului Emanuel Soare pentru zădărnicirea combaterii bolilor. De asemenea, Nicolae Alexe, va sesiza si Avocatul Poporului privind presupuse ilegalități în luarea deciziilor de către Prefectura Argeș.

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – GUVERNUL LANSEAZA RECLADIREA ROMÂNIEI IN PLINĂ EXPLOZIE DE INFECȚII COVID 19 — SCANDAL MONSTRU PE ȘEFIA SPITALULUI – SUNĂ IN DIRECT la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – GUVERNUL LANSEAZA RECLADIREA ROMÂNIEI IN PLINĂ EXPLOZIE DE INFECȚII COVID 19 — SCANDAL MONSTRU PE ȘEFIA SPITALULUI – SUNĂ IN DIRECT la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

Publicată de Profit 24 TV pe Joi, 2 iulie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend