Conecteaza-te cu noi

Administratie

Se schimbă regulamentul de funcţionare al SPGC

Publicat

in

Din anul 1998 de când la Curtea de Argeş s-a înfiinţat Serviciul Public de Gospodărire Comunală, regulamentul de funcţionare al acestuia a rămas neschimbat. Iar pentru că în toţi aceşti ani legile şi ordonanţele s-au modificat de zeci de ori, directorul serviciului, Ioan Ghiţă, s-a hotărât şi el să schimbe regulamentul. „Vă daţi seama că de atâţia ani s-au schimbat sau au mai apărut tot felul de legi. Acum în fiecare act trebuie să trecem zecile de hotărâri de consiliu local în baza cărora am făcut şi noi schimbările sau avem anumite drepturi. Schimbarea regulamentului, de fapt modificarea lui, este un lucru necesar”, a declarat Ioan Ghiţă.
Aşadar, în cadrul şedinţei consiliului local din această săptămână aleşii vor dezbate şi vor aproba noul regulament de funcţionare al Serviciului Public de Gospodărire Comunală.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

VIDEO – Accident grav în Argeș

Publicat

in

De

Un grav accident rutier în care un autoturism a intrat într-un cap de pod cu două victime conștiente și neîncarcerate a avut loc în urmă cu puțin timp în Argeș.
Incidentul s-a produs pe raza localității Drăganu, DN 7, sensul către Vâlcea.
Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – Incendiu violent în Argeș – Femeie carbonizată in propria casă

Publicat

in

De

La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U 112, despre faptul că, un incendiu a izbucnit la o locuință, din localitatea Dârmănești, iar o persoană a fost surprinsă în interior. Flăcările s-au manifestat în trei camere din interiorul casei și parțial la nivelul acoperișului.
Din nefericire, în interiorul casei a fost găsită o femeie carbonizată cu vârsta de aproximativ 90 de ani.
Propagarea la întreaga construcție și la cele învecinate a fost împiedicată, iar pe timpul intervenției s-a evacuat și o butelie cu gaz din bucătăria casei.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire.
Femeia locuia singură și când incendiul a fost văzut de localnici, aceștia au anunțat forțele de intervenție.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend